Şimdi Ara

REKLAM VEYA SATIŞ POSTU DEĞİLDİR SADECE ÖNERİ İSTİYORUM.(Kasa Satışı Fiyat Tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Bu yıl il dışında mühendislik bölümü kazandım.Bu yüzden göz bebeğim olan masaüstü bilgisayarımı satıp yerine laptop almak zorundayım.İkinci el
    piyasasını bilmediğim için buraya sorup sizlerden bu bilgisayarı hangi fiyata koymam gerektiğini öğrenmek istiyorum.Sistemi 3 yıl önce kendim topladım.Bütün ürünlerin garantisi bitti kutuları duruyor faturalar hepsi benim adıma.Kasayı topladığımdan beri düzenli olarak 6 ayda bir termal macununu değiştirdim ve detaylı tozunu aldım.Anakartına işlenik Windows 10 Pro keyi var (İnternette satılan 30 TL lik olanlardan almıştım). Kulaklık dışında hepsini toplu satmak istiyorum. Sizce bu sisteme ne kadar istemeliyim.Simdiden teşekkürler.

REKLAM VEYA SATIŞ POSTU DEĞİLDİR SADECE ÖNERİ İSTİYORUM.(Kasa Satışı Fiyat Tavsiyesi) REKLAM VEYA SATIŞ POSTU DEĞİLDİR SADECE ÖNERİ İSTİYORUM.(Kasa Satışı Fiyat Tavsiyesi) REKLAM VEYA SATIŞ POSTU DEĞİLDİR SADECE ÖNERİ İSTİYORUM.(Kasa Satışı Fiyat Tavsiyesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerrPikachu -- 26 Eylül 2020; 14:7:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.