Şimdi Ara

Reklam Virüsü bilgisayar otomatik program indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Geçen bir torrent indirdim (anyvideoconverter) sakın indirmeyin. Hayatımda ilk defa böyle virüs bulaştı bilgisayara. 20 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım...

Bilgisayar sürekli reklam browserları açmaya başladı ve sürekli kendi kendine programlar indirmeye başladı. Parolamı girdiğimde kabul bile etmiyordu. pin ile başlattım., adwcleaner ile tarattım malwarebytes kurdum ve taratma yapmaya çalıştım ama sürekli program indirdiğinden ve tarayıcı açtığından bilgiayar çok kastığı için epey zorlandım ama tarama sonucunda gene başarılı olamadım. ve zorunlu olarak Windows 10 U fabrika ayarlarına döndürdüm. Önceki sistem geri yükleme noktasına da döndürmüştüm ama bu sefer tarayıcı kendi kendine açılmayı kesmedi... Yani oda fayda etmedi. Hiçbirşey fayda etmedi, şimdi bilgisayarı sıfırladım ama tekrar o virüs gelir diye korkuyorum. O virüsü tespit eden program hangisidir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format attiysan eger no problem

Avira,avast,g data tespit edebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 28 Ocak 2017; 14:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah fidye virüsünün eline düşürümsin şurada temizlik işi ile ilgli detaylı bilgi verilmişhttp://www.teknotrik.com/ptt-kargo-virusu.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.