Konya örneği pek mantıklı bir örnek değil aslında. Bu maçın ilk yarısındaki takım da trabzondu.Ts golü atmak için fena saldırıyor golü attığı zaman daha doğrusu galibiyeti getiren golü attığı zaman daha da asılmıyor maça.
Son maçlara bakın ne dediğimi anlarsınız zaten.
Yenik durumdayken böyle oynadığı maç söyleyebilir misiniz? Söyleyemessiniz çünkü yenik duruma düşünce çok daha diri oynuyor ts.
Bu bence çok riskli bir durum. bir tane atıp durunca rakip gelir 85..90 arası çakar bi tane daha da çeviremessin maçı.
yahu adam tabi ki sevinecek empati kurun biraz bizim berabere kaldigimiz mac sonrasi ne basliklar acildi ...laf sokmamis kendince yorum yapmis ne cok ortami germeye merakiniz var
Diyene bak çay demle
golllll alannnzinnnnnyouuuu
Liderlik sonrası sevinçle açtığım başlıkla alakası olmayan yorumlar var. Bakın dikkat edin program şimdi BAŞLIYOR yazmışım oraya değil mi? Başlamak ve bitmek teriminin anlamını bilmeyen kişilerde gelip Trabzon'u şampiyon ilan ettiğimi düşünerek kendilerince FAİL'den bahsetmiş. Şampiyon olamayabiliriz, konu failde olabilir fark etmez. Dün akşamki sevincimi göstermek ve renkdaşlarımla paylaşmak için açtığım başlığı sidik yarışına dönüştürüp birbirinize laf sokma derdinsiniz. Bunu yapabilecek çok farklı alanlar mevcutken burada yapmanız yanlış. Provokasyon amaçlı mesaj yazanlara ise tarihi araştırmalarını öneriyorum.
Bırakın Trabzonspor'un yakasını arkadaş ne diye gelip bu foruma alakasız konularda yazıyorsunuz anlamak çok güç. Birde Fenerbahçe'li olupda halen bunca yıldan sonra Aziz Yıldırımı körü körüne savunanları halen anlamış değilim, kendinizle çelişiyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
10 Nisan 2011 Saat 21:00 Lider Fenerbahçe
Demek büyük konuşmamak lazımmış.Trabzonsporlu arkadaşları kutluyorum ama maç bizim hakkımızdı.
Bi de benim aynen buna benzer bir konumu tartışmaya sebep olabilecekten ötürü sildi sayın yöneticimiz artık bu konuyu da tartışma çıkar diye siler
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Reklam yasası değişti beyler
reklamda bitti programda.film simdi baslıyor.herkese iyi seyirler.
Geçen sene de buna benzer konular vardı Mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyordu.Tr ligine güven olmaz,açmamak lazım böyle konular ama eğlence oluyor işte bir rakibe bir de bize..Umarım sene sonu gülen biz oluruz