Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.466
Cevap
133
Favori
2.613.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GöKaY!!

ronaldinhonun en son reklamı lazım 4 kere vuruyoo ard arda direkten dönüyoo
    o reklam lazım

o reklam bende var dilersen nikefootball sitesinden de indirilebiliyo ben ordan aldım
  • REKLAM DEİLDE ŞU EMRET KOMUTANIMIN JENERİK MÜZİĞİNİ KİM SÖLÜO
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: GöKaY!!

ronaldinhonun en son reklamı lazım 4 kere vuruyoo ard arda direkten dönüyoo
    o reklam lazım

ne reklamı bu onuda söle belki bir bilen vardır

nike
  • matrix 1 in sonunda çalan şarkı marilyn manson rock is death dior millet iyi de ondan dıııın dırıdırıdın dırı dırıdın dın dırı dırıdırı dın dırıdın dın dırı dırıdın dırıdırıdın dıın dırıdırı dırıdırıdın dınn tan dınn dın dın dın yok işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahinpekmez

kadirartun sana bu konuda çok güveniorm ama beni niye görmezden geliyosun anlamıyorum bi ses et bari ya

abicim anlamadım ne demek istedin hangi reklam bmw reklamımı diyorsun eger oysa hiç izlemedim üzgünüm duymadıgım bişi için yorum yapamam

bu arada signalci arkadas ses seda yok vereceksen ver artık bizde bilelim saklayarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum
  • quote:

bu arada signalci arkadas ses seda yok vereceksen ver artık bizde bilelim saklayarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum

eet ya elinde signal olduğnu idda eden arkadaş artık söylesede indirsek ya
  • kadir uğraştığına eminim benim ups reklam müziğinden bi haber var mı? ben sitesinden mail attım ama cevap alamdım umarım bulursun merakla bekliyorum.
    not: ıslıklı olan değil rock tarzı bi şey:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: exproud

kadir uğraştığına eminim benim ups reklam müziğinden bi haber var mı? ben sitesinden mail attım ama cevap alamdım umarım bulursun merakla bekliyorum.
    not: ıslıklı olan değil rock tarzı bi şey:)

arkadaşım inan hiç gözüme çarpmadı o reklam izlemedim bir kaç yere mail attım ups yede attım umarım yanbıt alırım
  • önemli olan paylaşım ve kardeşlik işte o şarkının adı signal reklam müziğindeki şarkının adı ==>Page Three - Heart Failure and cardiovascular Health sevgilerimle

• arkadaşlar bu golf reklamını banada gönderebilirseniz sevinirim şimdiden tesekkürler.......
  • r_o_s_c_o_e çok güzel bir atış yapmışsın bravo sana. signal ın reklam müziği hakikaten deneme jingle mış. bulma gibi bir olay yok. anca reklamı bulup mixleyerek yapabiliriz.
  • arkadaşlar ericson k700 lütfen...
  • @xander çok saol kardeşim.
  • benim dediğim bu reklam radyoda çıkıo devamlı tvde varmı hiç bilmiyorum aklınızda bulunsun rast gelirseniz belki bileniniz çıkar "bmw premium selection borusan oto" reklamı bilmemkaç km.de şu oldu bilemkaçta bu oldu fln die anlatıyo adamın biri fonda da dediğim şarkı çalıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahinpekmez -- 24 Kasım 2005, 10:30:48 >
  • ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
    penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...
  • sende cok bilion ya ...sarkının adı bu yalan mı atıyoz bulursan bul dicem ama sarkı harbiden dier arkadasların dediği gibi sadece reklam için yapılmış olucak ki hiç biyerde yok signalin sitesine girersen görürsün hem senn gibi adam cok işte saol arastirdiğin için dicene bişeyden cakmaz cvp yazar böle msj sayım cogalsın die
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_o_s_c_o_e

sende cok bilion ya ...sarkının adı bu yalan mı atıyoz bulursan bul dicem ama sarkı harbiden dier arkadasların dediği gibi sadece reklam için yapılmış olucak ki hiç biyerde yok signalin sitesine girersen görürsün hem senn gibi adam cok işte saol arastirdiğin için dicene bişeyden cakmaz cvp yazar böle msj sayım cogalsın die

AR5KADAŞIM ÖLE BİRİ YOK ÖLE BİR ŞARKIDA YOK EGER VAR DİYORSAN RAPİDLEDE BİŞZLE ÇAKALİM O ZMAAN SANA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİCEM AMA SİGNAL YWTKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM FİLM YURT DIŞINDA ÇEKİLMİŞ JİNGLEDE ORDA HAZIRLANMIŞ YANİ UZUN METRAJLI BİŞİ DEGİL SADECE 30 SANİYE OLARAK İZLEYEBİLİRİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
    penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...

birinin bu müziği isteyeceğini biliyordum ya o müziği ben hiç beğenmedim ama daha çok yeni bir reklam piyasaya düşmedi aradım bi sonuc elde edemedim malesef bulunca gene yazarım

• kia rionun müziği vardı hani...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.