Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.466
Cevap
133
Favori
2.613.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

kia rionun müziği vardı hani...

REBEL MOVES-BANDARE
  • arkadaşlar bilmiyorsanız veya yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajları atmayım
    ericson k700i
    lütfen !!!
  • arkadaşlar bilmiyorsanız yada yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajı atıp durmayım.
    ericson k700i ?
    lütfen !!!
  • Ntv'de pazartesi eurogol diye bir program var.Almanya ispanya gibi çeşitli avrupa liglerini veriyor.o programda puan durumunu verirken bir şarkı çalıyor dinleyin çok guzel.

adını bilen varsada süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazymedusa

arkadaşlar bilmiyorsanız yada yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajı atıp durmayım.
    ericson k700i ?
    lütfen !!!

arkadaşım bulamadım malesef arada bir güncellemek için yaz belki bir bilen vardır
  • arkadaslar ben de first duo ve daha onemlisi güzide duranın oynadıı world kart reklamındaki super müzii arıyorum yardım pplsssss
  • tşk. beyler aradıklarım hemen hemen buldum kadir saol ayrıca sanada
  • hocam keşke bütün reklamları ve müziklerinin adını topiğin en başındaki sayfaya yazsan direk bi arşiv niteliği kazanır topik
  • basta kadir arkadasimiz olmak uzere emek veren herkese tesekkurler
    ufak bir serzenisim olacak iki sayfa forum okumaya usenip sadrazam misali daha once ismi verilmis muzikleri isteyen arkadaslara. lutfen azcik gayret edinde onceki sayfalari bi okuyun once istediginiz reklam muziginin ismi yaziomu die. ardindan sunu sormak istiyorum. rock'n coke reklaminda calan bir muzik varmis ve muhtemelen the cure'a ait bi parca imis hatirlayaniniz varsa cok mutlu olucam. simdiden tesekkurler...
  • nikpro ve str8 reklamlarındaki şarkıları bilen war mı??
  • nokia N90 müzii?
  • tina charles - i love to love
  • arakdaşlar bi aralar wolkswagen jeep(jeepin maraksını bilmiyom ) reklamı vardı..hani karı koca ayrı ayrı jeeple gidiyorlar faln yanyana geliyorlar..birbirlerine hava atıyorlar..öyle bir reklamdı..orada çalan bir müzik vardı ya onu arıyom bilen bi zahmet yazıversin..teşekkürler..
  • wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım

6 sayfa ama okumakla bitmez ki...hem ne bağırıyon küçücük çocuğa.. tmm buldum çok saol..ama şimdide indiremiyom..internette yok çünkü...pm me bi zahmet atıverin şu urlyi modlar görmeden...
  • Durex'in reklamındaki müziği merak ediyorum
  • slm arkadaşlar gezinirken gerçekten çok hoş 1 forum yapmışsınız hemen üye oldum benimde aradığım bazı parçaları sayenizde buldum.bende jetta nın müziğine baktım bu arada kings of leon molly chamber değil o başka 1 reklemında kullanılıyor.gerçi ben volkwagen in kendi sitesine girdim orda reklamları var infoda var ama türkiyedeki reklamı yok kafam karıştı.ayrıca eti cici bebe reklamında çalan elektro gitar lı 1 parça var aynı parça cnbce de oynamış olan cracking up ın tanıtımındada kullanılmıştı.eti cici bebede çok kısa 1 bölümü var parçanın umarım yardımcı olabilirsiniz..............
  • rock 'n coke reklamındaki şarkı

The Cure - Boys Don't Cry
  • world cardın son reklamı
    moda üzerine olanın müziği nedir bilio musunuz??
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.