Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOK ÖZÜR DILERIM AMA BU IS UZADI.BEN SADECE MUZIGIN KAYNAGINI BULMAYA CALISIYORUM.
    NET'TE ISTEDIGINIZ HER SEYI BULABILECEGINIZI SIZ DE BILIYORSUNUZ.BIRAZ ARASTIRMACI OLUN LUTFEN.VE DE BU KONU BENIM ICIN ARTIK KAPANMISTIR.
    AMA HALA REKLAMIN MUZIGINI ARADIGIMI BILMENIZI ISTERIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_o_s_c_o_e

arkadaslar bridstone tekerlek reklamındaki müzik lütfen bilen warsa

joe cocker-unchain my heart
  • evet bu konu çok uzadı FORTİS reklam müziği Ömer Ahunbay tarafından bestelenmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: wesmerg

inanınki 3 gündür bu foruu aradım ama n90 - ile signal müziğini bulamadım
    lütfen biri yönlendirisin

bu arada levi's 501 in yerçekimini yok ettiği reklam müziğinin aslı
    HANDEL - SARABANDE

bu arada forumu nasıl aradın bilmiyorum bas bas bağırarak söledik bi daha sölim genede

n90 = moby- in my heart

signal reklam için çekilmiş bir jingle bulunması imkansız gibi bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISSADRENALIN

ya bn de sprite reklamnı bulmak icn yırtldım ama o solediin sarkı diilmş onn muzii =(=( bn dediini indrdm ama cok bnzer bi sarkı o aynı sarkı diil eer gerceini bulrsan yazarmsn ltfn???

evet malesef degilmiş ama forumda bunu belirtmiştik oı şarkıyı söleyen grup piyasaya çıkmamış ama çıkınca eklinizde olucak merak etmeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeravniaker

ayrıca bi de , eski LEVIS reklamı ,hani bir adamla kadın uzayda havada yerçekimi yok çıplak üzerlerinde sadece kot var, birbirlerini soyuyorlardı, tecno bir müzikti ve sanki kemanlar vardı , yıl 1995 falandı herhalde

WESMERG=
    bu arada levi's 501 in yerçekimini yok ettiği reklam müziğinin aslı
    HANDEL - SARABANDE
  • nedense yazdığım mesajlar dikkate alınmıyor ama ben ısrarla yazmaya devam edeceğim bir cevap alana kadar braun cruzer traş makinesi 3. kez soruyorum bilinmiyorsa en azından bilinmiyor diye bir cevap teşekkürler arkadaşlar
  • kadircim FORTİS için gercekten saol.. bankanın kendisi bile senin kadar yardımcı olmadı.. maili yollayalı 5 gün oldu.. olumlu yada olumsuz bi cevap bile gelmedi ( bu ztn büyük bir eksi )... senin tepkini de anlayısla karsılıyorum, kımse sana haksızsın demıyor.haksız dahı olsan secım senın aramazsan aramazsın... ama sarkı cok guzel ya :) ben jinglehousedan da baktım.. orda da yok.. rebel moves un oficial bi siteleri de yok.. hiçbişeleri yok.. diğer arkadaşlar da benden fazla yol alamadı bu konuda.. bulabileck bitek sen varsın ya.. ki bicok kişi de bu şarkıyı bekliyor... ilgini ceker mi bilmem.. ben bugun ideal kartımı iptal ettirdim.. vatanını seven hıckımse de pkk ya hizmet etmek istemez... ama bu olay ayrı bişe.. banka bu muzıkten para falan kazanmıcak kı.. hıcbıse kazanmıcak.. pkk ya ne sılah nede para yardımı yapabılecek.. biz bankaya ortak ta olmayacaz bu reklamdan dolayı.. ztn okdr paramız da yok.. hassasiyetini anlıyorum ama bir kereliğine bunu rafa kaldırıp şu sarkıyı arasan olmaz mı..
    bicok kişi yorum yaptı senın o yazdıklarının üzerıne.. sen bişe demedıgın ıcn ben yorumda dahı bulunmadım her kafadan bır ses cıkar ve sana tepki olarak yannıs anlarsın dıye, sonucta saygı duymak lazm... ama ömer ahunbayı yazdın diye bişeler solemek istedim..
    bi an önce olumlu yada olumsuz bi cvp yazmanı bekliyorum.. cvbın olumsuz da olsa saygı duyarım..

• ehehehe ilk postum -pek zamanım olmuyo böyle şeylere-
    ama söz konusu reklam müziği olunca 'Bİ BULSAM . BİDAHA BULSAM BİDAAA BİDAAA' diyo insan yaw!
    kadir iyi iş çıkarmışsın allah makinana güç kuvvet versin ellerine sağlık.
    son konu hakkında yorum yapmicam bu konuda ağzım açılırsa cocacoladan başlar nestleden çıkarım Ateş Hattına dönmesin şimdi.fon gerekir bide.
    RECAM:
    ülker çikolatanın reklam müziği : hani 'LAN JALE'nin oynadığı
    dının dının dınııııııııııııııııııııııııııııı
  • FORTİS reklam müziği Ömer Ahunbay tarafından bestelenmiştir
    FORTİS reklam müziği Ömer Ahunbay tarafından bestelenmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

nedense yazdığım mesajlar dikkate alınmıyor ama ben ısrarla yazmaya devam edeceğim bir cevap alana kadar braun cruzer traş makinesi 3. kez soruyorum bilinmiyorsa en azından bilinmiyor diye bir cevap teşekkürler arkadaşlar

arkadaş valla çok aradım ama bi iz bulamadım ama aklımda merak etme

bi güncelleme yapayım bulunmayan müzikler

1-braun cruzer 3
    2-ford penguenli reklam
    3-jonshon kolanya

bilenlerin insaniyetlik namına foruma yazmaları rica olunur
  • PELE'e :arkadaşım senin gibi duyarlı insanların varlığından çok memnunum yorumun için teşekkürler
  • sahanın berkut serisinde bu hafta çalan şarkıların isimlerini bilen varmı?
    1.atalım mı arap kız atalım mı way way senin 15 sene yatalım mı way way........ böle bişiler
    2.bide yekeke humau yeke yeke die bi şarkı sölüo bu şarkıların isimleri lazm
  • SEVGILI KADIR...
    NASIL TESEKKUR ETSEM BILMIYORUM.BANA BU KADARI BILE YETER.
    BURADA KI HERKESE SEVGILER SAYGILAR...
  • Winsa reklam müziğinin ismini bilen var mı ?
  • Yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

arkadaş valla çok aradım ama bi iz bulamadım ama aklımda merak etme

bi güncelleme yapayım bulunmayan müzikler

1-braun cruzer 3
    2-ford penguenli reklam
    3-jonshon kolanya

bilenlerin insaniyetlik namına foruma yazmaları rica olunur

cevabına teşekkür ederim sağolasın umarım buluruz kolay gelsin

bu arada şahandaki şarkıları soran arkadaş birincisi malum ibonun son single "bir taş attım pencereye"
    ikincisini de biliyodum ama bi daha izlemem lazım unuttum
  • Bana yardımcı olurmusunuz bu sitede yeniyim.. ve çok acil şıpsevdi reklamının müziğini bulmalıyım.. yardımşarınızı bekliyoruum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mervee

Bana yardımcı olurmusunuz bu sitede yeniyim.. ve çok acil şıpsevdi reklamının müziğini bulmalıyım.. yardımşarınızı bekliyoruum

emule yada ares gibi paylasım programlarından kullandıgın biri varmı?
    orda aratırsan bulursun......
  • arkadaşlar bu aralar reklamlarda bir film jeneriği gösteriliyor ki bu film iki aşık ruh'un birbirine kavuşması diye çevrildi türkçeye reklamlarda görmüşsünüzdür merak edenler için benimde bir katkım olsun dedim, orda reklamda you are betatifull you are beatifull diye şarkı söyleyen arkadaşın adı JAMES BLUNT tur şarkının adıda tahmin edeceğiniz gibi ''you are beatifull'' dur çokta güzel bir şarkıdır tavsiye olunur
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.