Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mervee

Bana yardımcı olurmusunuz bu sitede yeniyim.. ve çok acil şıpsevdi reklamının müziğini bulmalıyım.. yardımşarınızı bekliyoruum

sana tavsiyem limewire kullanarak indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

arkadaş valla çok aradım ama bi iz bulamadım ama aklımda merak etme

bi güncelleme yapayım bulunmayan müzikler

1-braun cruzer 3
    2-ford penguenli reklam
    3-jonshon kolanya

bilenlerin insaniyetlik namına foruma yazmaları rica olunur

cevabına teşekkür ederim sağolasın umarım buluruz kolay gelsin

bu arada şahandaki şarkıları soran arkadaş birincisi malum ibonun son single "bir taş attım pencereye"
    ikincisini de biliyodum ama bi daha izlemem lazım unuttum

ARKADAŞLAR ŞU FORD'UN PENGUENLİ MÜZİĞİNİ BİLEN BİRİ YOKMU YA? LÜTFEN YARDIM EDİN YA?

fbozzy ; BEN DE O REKLAMIN BİR KISMI VAR(TV KARTINDAN ÇEKİLMİŞ) isteyenler çeksin izlesin. Hatırlarsanız kesin geri dönüş yapıp bildirin LÜTFEN ÇOK ÇOK ACİL!!!

FORD FOCUS- PENGUENLİ REKLAMIN BİR KISMI - HATIRLAYANLAR BU MÜZİĞİN NE OLDUĞUNU YAZSIN LÜTFEN
    LİNK:http://rapidshare.de/files/8883469/TV_CH4_1207_223301.mpg.html

• dostum dosya büyük yaw 59 mb ben indiremem ki bunu kotam zaten belli ufaltsan bişeyler yapsan yada gmaile yolla benim sende varsa pm den yollıyım adresi
  • Bence en iyi reklam müziği

PEUGEOT 206 ' NIN

!!!MÜKEMMEL!!!
  • beyler bilmiorm daha önce soruldumu ama nokia n series reklam müziğini arıorm yardımcı olurmusunuz
  • Nike ın yeni reklam müziğinin adı nedir yaw hani hanry filan varya
  • Fortis reklamının müziğini mail atabilirseniz sevinirim... eirmak47@mynet.com. şimdiden teşekkürler.
  • ya hani... geceden beri giriyorum bu gungoruyduya FORTİS le ılgılı hıcbıseyok..

evler var.. bilmemne var.. muzık dıye bı bbolum de yok.. yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pele -- 11 Aralık 2005, 10:48:53 >
  • şimdi arkadaşlar bu FORD PENGUENLI REKLAM MÜZİĞİ işi biraz karışık şarkının orjinali "these boots made for walking" zaten şarkının içinde de duycaksınız sıkça

fakat reklamda çalan şarkı "girls aloud feat. nancy sinatra-mash up"

bu söylediğim parçada tam olarak reklamda çalan değil en yakını muhtemelen bununda değişik bi versiyonu çalıyor reklamda ama onu bulamadım işte biraz zor gibi ama isteyen olursa aşağıdan söylediğim şarkıyı çekebilir

http://rapidshare.de/files/8972924/These_Boots_Are_Made_For_Walking__Mastermix_.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

şimdi arkadaşlar bu FORD PENGUENLI REKLAM MÜZİĞİ işi biraz karışık şarkının orjinali "these boots made for walking" zaten şarkının içinde de duycaksınız sıkça

fakat reklamda çalan şarkı "girls aloud feat. nancy sinatra-mash up"

bu söylediğim parçada tam olarak reklamda çalan değil en yakını muhtemelen bununda değişik bi versiyonu çalıyor reklamda ama onu bulamadım işte biraz zor gibi ama isteyen olursa aşağıdan söylediğim şarkıyı çekebilir

http://rapidshare.de/files/8972924/These_Boots_Are_Made_For_Walking__Mastermix_.rar.html

BABA BÜYÜKSÜN. ÇOK SAOL YA DİYECEK BİŞEY BULAMIYOM

EN İYİSİ MUTLULUKTAN AĞLIYIM

BU İYİLİĞİN UNUTULMAYACAK

• quote:

Orjinalden alıntı: sercan0001

fortis reklam müziği yanlızca www.gungoruydukent.com 3 gün sonra siteden kaldırılıcaktır bilginize 10 ocak pazar günü konup 13 ocak çarşamba günü kaldırılıcaktır bilginize

ne ocağı? arpaladınmı dostum sen?
    ayrıca ben müzik felam bulamadım! sitene göz attırmak istiosan başka yöntemler dene. sahtekarlığın alemi yok!!!
  • quote:

fortis reklam müziği yanlızca www.gungoruydukent.com 3 gün sonra siteden kaldırılıcaktır bilginize 10 ocak pazar günü konup 13 ocak çarşamba günü kaldırılıcaktır bilginize

kadircim görüon mu.. sen bu FORTİSten elini cekince meydan kimlere kaldı.. adam resmen saklabanlık yapiyor.. işaat yapmış reklam yapıyor.. bi bul şunu da mıllete malzeme cıkarmayalım daha fazla.. ben baktım aradım omer ahunbay dıye nette yok bulamadım bulsan bulsan sen bulun aga.. şu işaat reklamını yapan arkadasa da iki cift lafim var.. eger sitemize girin reklam yapmamız gerek deseydıde girerdik... delikanlı olun biraz.. ayıptır yahu..

• quote:

Orjinalden alıntı: pele

quote:

kadircim görüon mu.. sen bu FORTİSten elini cekince meydan kimlere kaldı.. adam resmen saklabanlık yapiyor.. işaat yapmış reklam yapıyor.. bi bul şunu da mıllete malzeme cıkarmayalım daha fazla.. ben baktım aradım omer ahunbay dıye nette yok bulamadım bulsan bulsan sen bulun aga.. şu işaat reklamını yapan arkadasa da iki cift lafim var.. eger sitemize girin reklam yapmamız gerek deseydıde girerdik... delikanlı olun biraz.. ayıptır yahu..

Fortis müziğinin kime ait olduğunu forum sayfa 9 da yazdım artık allahınızın aşkına sormayın bence müzik 5 para etmez ama zevkler tartışılmaz bu müzik reklam için çekilmiş olabilir

• kadircim yazmışım orda niya anlamak istemiyorsun...... sarkıyı
    bu la mı yo rummmmmmmmmmmmm....
    isminin ne olduğunu bılmem yetmiyor.. elimde sadece ömer ahunbay var.... bununla aranabilecek heryerde aradım bulamadım.. aradım aradım bulamadım... bulamadığım için tekrar sana soruyorum.. yoksa kime ait oldugunu sormuyorum.. biliyorum yzmışsın ömerahunbay diye ama bu sarkıyı bulmak için yeterli değil.... yada yeterli fakat bn bulamadım... senden bestecisini aldim ama yetmedi.. bestecisini istemiyoruym..

nereden bulabileceğimi istiyorum
    .. oki
    bulacağim yer lazim.. bestecisini yazmissin saol ama o işime yaramadı...
  • ben dikkat sahan çıkabilir programındaki...ara skecde çalan bir rock müzik var onu arıyom..hani sahan ve siyah tişörtlü tayfası poz veriyorlar ya..o arada çalan rock bir müzik var..sahanın tişörtünün üzeirnde inside ayzıyor..
  • quote:

arkadaşlar sercangungor1@gmail.com adresine istek maili gönderen herkese fortis reklam müziğini göndercem

arkadaşım eğer varsa upload et koy linki herkes indirsin ne demek oluyo bu istek yapın göndercem böyle paylaşımmı olur ayıptır
  • ARKADAŞLAR SAKIN TANIMADIĞINIZ İNSANLARA MAİL ADRESLERİNİZİ VERMEYİN MP3 ADI ALTINDA VİRÜS YOLLAYABİLİRLER AYRICA İDDA ETTİKLERİ MP3 BENDE YOKSA %95 KİMSEDE YOKTUR BU İŞE YILLARIMI VERDİM BÖLE SAÇMA SAPAN İŞLERLE ÇOK KARŞILAŞTIM YOK REKLAMPARKTA YÖNETİCİYMİŞ YOK ŞURDA YAZARMIŞ HEPSİ FASO FİSO SİZİN ADRESLERİNİZİ ÇALMAYA ÇALIŞAN İPİ KOPUK İNSANLAR NEYSE GELELİM KONUYA SON GÜNLERDE BAŞIMA BELA OLAN FORTİS MÜZİĞİNE BANA BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMAYI AYNEN AKTARIYORUM

Sayın Kadir Ünsal Artun;

İletmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak reklamımızda kullanılan eser, Ömer
    Ahunbay tarafından bestelenmiştir.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Bankamızla ilgili her türlü istek ve önerilerinizi 365 gün 24 saat hizmetinizde
    olan Fortis Telefon Bankacılığı 444 0 144'ü arayarak veya (0212) 622 11 02-03
    numaralı faksa göndereceğiniz bir yazıyla bildirebilirsiniz.

Saygılarımızla,

FORTIS
    Memnun Müşteri Merkezi

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun
    KADİR ARTUN

ben dikkat sahan çıkabilir programındaki...ara skecde çalan bir rock müzik var onu arıyom..hani sahan ve siyah tişörtlü tayfası poz veriyorlar ya..o arada çalan rock bir müzik var..sahanın tişörtünün üzeirnde inside ayzıyor..

bunu bulabilirmisin kadir abi..bulaamsanda lüzüm yok genede saol..
  • bana indiribileciğim bir site ismi söyleyebilirmisiniz ares limewire v.s... programlar bende yok.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.