arkdaşlar del oldum ya hani şu gilette in bi reklamı varya adam traş oluyo motora biniyo trafik sıkışık ve kız da taksiden iniyo trafiğe sinir olmuş bi şekilde adamın motoruna biniyo sora bunlar hoşlaşıyolar falan öle bi reklam bunun müziğini bilen varmı? nothing can go wrong die bişiler geçiyo içinde şarkının valla bile varsa çok bi mutlu olucam şimdiden saolunuz...
bu kadar ufak yazma birader zor okudum valla neyse bakacam dediğin şarkıya
Selam herkese, Sinemalarda film başlamadan önce çeşitli reklamlar gösteriliyor bildiğiniz gibi. Soracağım müzikte bu reklamlardan birinie ait. Yeni bir marka olan Men's World reklamındaki müzik...Webde aradım ama bulamadım . Bakalım siz bulabilecek misiniz?
yaklaşık bi 6-7 sene önce garanti bankasının reklamları vardı. Çocuk su satıp işleri büyütüyodu. Onun müziği çok güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: comennias
yaklaşık bi 6-7 sene önce garanti bankasının reklamları vardı. Çocuk su satıp işleri büyütüyodu. Onun müziği çok güzeldi.
aresten cahit berkay sucu cocuk die aratabilirsiniz bulamazsanız rapidlerim
bence en ii mizik bir zamanlar fanta nın reklamındaki ATB:TILL I COME şahsen o zamanlar bu reklam çıksın diye hep reklamları izlerdim
aaa mizik yazmışım yaw hiç yakışmadı bana
up
quote:
Orjinalden alıntı: fatalflex
Nike ın yeni reklam müziğinin adı nedir yaw hani hanry filan varya
nike_secret_weapon diye arat jingle'ın adı o. Bulamazsanız rapidlerim.
O-Zone - Dragonstea Din Tei
nato - chorjavon
indirin bakalım nasıl bulacaksınız
JagLer i aLAbiLirmiyim ben?
Maili Pm atarım eger eLinde varsa?
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
ARKADAŞLAR BOMBA BİR GELİŞMEEEEEEEEEE NOKİA N90 MÜZİĞİ ÇOK UZUN ARAMALARIMIN NETİCESİNDE BULUNDU SABIR GÖSTERİP BEKLEYENLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM AYRICA MAİLDEN BANA ULAŞIP TEBRİK EDENLEREDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİZLERİ SAYESİNDE FORUMUMUZ GELİŞİYOR İŞTE ÇOK UZUN ZAMANDIR ARANAN NOKİA N 90 CEP TELEFONUNUN MÜZİĞİ
MOBY- İN MY HEART
Bu şarkı bende varmışAllah iyiliğinizi versin benimde arşiv geniş bundan sonra bende yardım etmeye çalışacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
ARKADAŞLAR BOMBA BİR GELİŞMEEEEEEEEEE NOKİA N90 MÜZİĞİ ÇOK UZUN ARAMALARIMIN NETİCESİNDE BULUNDU SABIR GÖSTERİP BEKLEYENLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM AYRICA MAİLDEN BANA ULAŞIP TEBRİK EDENLEREDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİZLERİ SAYESİNDE FORUMUMUZ GELİŞİYOR İŞTE ÇOK UZUN ZAMANDIR ARANAN NOKİA N 90 CEP TELEFONUNUN MÜZİĞİ
MOBY- İN MY HEART
Bu şarkı bende varmışAllah iyiliğinizi versin benimde arşiv geniş bundan sonra bende yardım etmeye çalışacağım.
çok seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: arasli
Selam herkese, Sinemalarda film başlamadan önce çeşitli reklamlar gösteriliyor bildiğiniz gibi. Soracağım müzikte bu reklamlardan birinie ait. Yeni bir marka olan Men's World reklamındaki müzik...Webde aradım ama bulamadım . Bakalım siz bulabilecek misiniz?
Dişli çıktı sorum galiba kimse cevap yazmamış Yoksa yazamamış mı?
quote:
quote:
Sample olarak dinlemek istersenizwww.wmensworld.com adresinden dinleyebilirsiniz.
yaaaaaa lütfen yardımcı olun bi tane world card reklamı var olay stüdyoda geçiyo mankenler çıkıp poz veriyo falan.cvp plzzzzzzz
quote:
quote:
kadircim o dragostea din tei olacak sanirim yav.. bende bi ara vardi da silmisim sanirm emin dilim oyuzden.. eger indirecek olursanız remixini indirin orjinali bayar.. cok eski cunku sarkı... nato da abi soundu ii ama acıklı ya..
ARKADAŞLAR MERHABA..NTV İSPANYA LİGİ MAÇLARININ TANITIMINI YAPARKEN KULLANDIĞI "LA RUMBA DE BARCELONA" ADLI ŞARKIYI İNTERNETTE O KADAR ARAŞTIRMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ BULAMADIM..BANA ŞARKIYI YA DA EN AZINDAN İNDİREBİLECEĞİM LİNKİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM...hELp!!!