burn energy drinkin parçası heaven burn your life bir türlü bulamadım nerden bulunabileceği ile ilgili bilgisi olan var mı????????????????????
aresten yada lime wireden arattır
bekliyorum dostum...
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
quote:
Orjinalden alıntı: comennias
yaklaşık bi 6-7 sene önce garanti bankasının reklamları vardı. Çocuk su satıp işleri büyütüyodu. Onun müziği çok güzeldi.
aresten cahit berkay sucu cocuk die aratabilirsiniz bulamazsanız rapidlerim
ACCENT ERA müziği hala beklenio,resmi sitelerinde çalıyor kadir..oradan bakabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
kadirciğim ve diğer arkadaşlar selam Hyundai'nin yeni bir reklamı dönmeye başladı...altta sert bi müzik ama hoş
hyundai era...hani accentler are olmuş yaa o reklam da...adam gelio..hayali bi şey tutuyor sonradan kapı oluyo oturuyor sonra koltuklar belli oluyor..işte o reklamdaki müzik bi zahmet arkadaşlar...
Master Card reklam müziğini bilen varmı arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: BesTCooL
bır de bu matrix oyunu bıtırınce cıkan bır muzık var bilen va rmıdır aceb ?
Oyunu oynamadım ve bitirmedim ama duyduğuma göre sonunda We are the champions çalıyomuş. Şöyle arat, herhalde aradığın budur: Queen - We Are The Champions Bu arada we are the champions'u bisürü farklı kişi/grup/orkestra söyledi, belki sonunda çalan şarkı queen'inki değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: rash_3
merhaba! foruma elimden geldiğince baktım ama cecile parfüm reklamında ki şarkının ismini bulamadım, acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim eğer forumda yazıyosa ve ben bulamadıysamda kusura bakmayın!
kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ama bu şarkıyı bulmam lazım gerçekten! yardımcı olabilirseniz çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevinrim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lacoste Essential PARFÜM reklam müziğini bilen varmı Arkadaşlar...
quote:
quote:
merhaba! foruma elimden geldiğince baktım ama cecile parfüm reklamında ki şarkının ismini bulamadım, acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim eğer forumda yazıyosa ve ben bulamadıysamda kusura bakmayın!
kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ama bu şarkıyı bulmam lazım gerçekten! yardımcı olabilirseniz çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevinrim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do it to me baby gerisi sana kalmış benden bu kadar
Orjinalden alıntı: scrtlg
winsa müziğini bilen yok mu ?
Lacoste Essential PARFÜM reklam müziği Master Card reklam müziğini bilen varmı arkadaşlar.. Şimdiden teşekkürler...
valla bende lacoste un essential değilde touch of pink var aynı şey değildir ama olsun natasha tomas - let me show you (the way)
Lacoste Reklam müziğini gönderen FBozzy dosta teşekkürler... Sağolasın KIDEMLİ YÜZBAŞIM.. Birde MASTER CARD reklam müziğini rica ediyorum Dostlardan..
ya içinde söz olan reklam müziklerini sorarsanız söleyebilirim ama sadece fon müziklerini sizde bilirsinizki bulmak neredeyse mikansızdır master kart hakkında araştırma yapacam
quote:
Orjinalden alıntı: aRTTurCO
Lacoste Essential PARFÜM reklam müziği Master Card reklam müziğini bilen varmı arkadaşlar.. Şimdiden teşekkürler...
Lacoste Essential For Men Feist - Mushaboom
quote:
Master Card reklam müziğini bilen varmı arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler...
Mastercard Lunch 2003 Cy Coleman - Parisien Women
Mastercard Paradise Island 2002 Bill Withers - Lovely Day
Mastercard World Cup Tickets 2002 Mr. Scruff - Get A Move On
Mastercard Promotion 2001 Architects - Body Groove
Mastercard Card Services 2000 Fat Boy Slim - Right Here, Right Now
Mastercard Card Services 1999 Louis Prima - Angelina
Mastercard Card Services 1998 EMF - I Believe
umarım yeterli olmuştur ne dersin
quote:
HSBC reklam filminin müziğini bilen varmı Arkadaşlar...Şimdiden teşekkürler...
HSBC Gestures 2004 Jimi Hendrix - Ezy Rider
HSBC Branding 2000 Landscape - Einstein A-Go-Go
HSBC Branding 1999 James - She's A Star
BMW Emu 2004 Unknown - Freshly Squeezed
BMW Brandind 2004 Prodigy, The - (You'll Be) Under My Wheels
BMW X3 2004 Amon Tobin - Sordid
BMW 7 Series 2002 Boards Of Canada - Kid For Today
Tefal ThermoSpot 2002 Lucy Pearl---Don't Mess With My Man
beko nun reklamlarında çalan o müzik nedir? meşhur şarkısı varya?
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
quote:
quote:
Do it to me baby gerisi sana kalmış benden bu kadar
ZATEN SADECE ŞARKI İSMİNİ İSTEMİŞTİM GERİSİNİN BANA KALDIĞINI BİLİYORUM BÖYLE İNSANIN KAFASINA ATAR GİBİ SÖYLEMEMEK DAHA UYGUN OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM, YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN.