arkadaşlar bana şarkı lazım hadi bi zahmett!şarkının ismi ve şarkıcıı passat diyen arkadasım bilyorsan öyleyeni ve sarkıyı ben bi bakayımm
mare to to to mare to to to if you liev me gibi sözlerde geçiyordu.bilinen bir kaç versiyonu olan bi parça
Orjinalden alıntı: arkadas78
mare to to to mare to to to if you liev me gibi sözlerde geçiyordu.bilinen bir kaç versiyonu olan bi sarki
Desree - You Gotta Be Bad
olabilir dene buradya yaz gene
Desree - You Gotta Be Bad
Arkadaş 78 dostun sorduğu Ford Focus reklam müziği Des'ree- You gotta be.. Ama Şarkının içinde mare to to mare to to gibi sözler yok.. Arkadaş 78 Dost bu değilse tekrar bakalım...
Şarkının sözleri: Listen as your day unfolds Challenge what the future holds Try and keep your head up to the sky Lovers, they may cause you tears Go ahead release your fears Stand up and be counted Don't be ashamed to cry You gotta be You gotta be bad, you gotta be bold You gotta be wiser, you gotta be hard You gotta be tough, you gotta be stronger You gotta be cool, you gotta be calm You gotta stay together All I know, all I know, love will save the day Herald what your mother said Readin' the books your father read Try to solve the puzzles in your own sweet time Some may have more cash than you Others take a different view My oh my heh, hey You gotta be bad, you gotta be bold You gotta be wiser, you gotta be hard You gotta be tough, you gotta be stronger You gotta be cool, you gotta be calm You gotta stay together All I know, all I know, love will save the day Don't ask no questions, it goes on without you Leaving you behind if you can't stand the pace The world keeps on spinning You can't stop it, if you try to This time it's danger staring you in the face Oh oh oh Remember Listen as your day unfolds Challenge what the future holds Try and keep your head up to the sky Lovers, they may cause you tears Go ahead release your fears My oh my heh, hey, hey You gotta be You gotta be bad, you gotta be bold You gotta be wiser, you gotta be hard You gotta be tough, you gotta be stronger You gotta be cool, you gotta be calm You gotta stay together All I know, all I know, love will save the day You gotta be bad, you gotta be bold You gotta be wiser, you gotta be hard You gotta be tough, you gotta be stronger You gotta be cool, you gotta be calm You gotta stay together All I know, all I know, love will save the day
Aroma mevya sularının reklamında bir ara çalardı "Aromadan başkasını arama" diye, o şarkıyı nereden bulabiliriz ?
kadir,artturco ve fbozzy teşekkür ederim ilginiz beni çok sevindirdii.Fakat ingilizcem olmadığındansözleri yanlış anlamış ve yazmışımm özürdilerimm ama buldum emilie- big big worl çoook güzel bir parça ama şimdi de reklamdaki arabayı merakediyorum ford mu reno mu passatmıydıı? birde eski bir reklam vardı o reklamı bulabilirmiyiz tarif ediyorum porshe sevdalısı bir çocuuk sonunda bir porche alıyor son sürat giderkenn yanından kırmızı bir ışık geçiyorr altta ferrari yazıyorr.bu reklam birkaç kere gösteriliyor ve porshe tarafından ferrari mahkemeye veriliyorr ve kaldırılıyorr fakat nette dolaşıyorr ama ben bulamadım bulabilirsekk çok mükemmel olur.yaparsanız siz yaparsınız. sevgilerle..
quote:
kadir,artturco ve fbozzy teşekkür ederim ilginiz beni çok sevindirdii.Fakat ingilizcem olmadığındansözleri yanlış anlamış ve yazmışımm özürdilerimm ama buldum emilie- big big worl çoook güzel bir parça ama şimdi de reklamdaki arabayı merakediyorum ford mu reno mu passatmıydıı? birde eski bir reklam vardı o reklamı bulabilirmiyiz tarif ediyorum porshe sevdalısı bir çocuuk sonunda bir porche alıyor son sürat giderkenn yanından kırmızı bir ışık geçiyorr altta ferrari yazıyorr.bu reklam birkaç kere gösteriliyor ve porshe tarafından ferrari mahkemeye veriliyorr ve kaldırılıyorr fakat nette dolaşıyorr ama ben bulamadım bulabilirsekk çok mükemmel olur.yaparsanız siz yaparsınız. sevgilerle..
ya aklıma gelmediyse ne olayım ama araba degil telsim reklamıydı o
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
quote:
ya aklıma gelmediyse ne olayım ama araba degil telsim reklamıydı o
doğru big big world telsim reklamı desree ford focus
ayrıca dediğin reklamı bende hatırlıyorum çok süperdi benim hatırladığım kadarıyla o reklamda ferrari değil porsche reklamıydı ferrari tutkunu ve kırmızı hastası elemanın herşeyi kırmızıydı evi odası yatağı diş fırçası falan herşeyi ferrarisiyle kırmızı ışığa yaklaşırken yavaşlıyodu ve yanından porsche geçiyodu sona bi yazı çıkıyodu ama unuttum valla hemen araştırmaya başladım
ayrıca dediğin reklamı bende hatırlıyorum çok süperdi benim hatırladığım kadarıyla o reklamda ferrari değil porsche reklamıydı ferrari tutkunu ve kırmızı hastası elemanın herşeyi kırmızıydı evi odası yatağı diş fırçası falan herşeyi ferrarisiyle kırmızı ışığa yaklaşırken yavaşlıyodu ve yanından porsche geçiyodu sona bi yazı çıkıyodu ama unuttum valla hemen araştırmaya başladım
Orjinalden alıntı: kadirartun
fbozzy o reklamı nasıl olurda kaçırmışım anlattığınıza göre manyak bir reklama benziyor bulursanız banada yollayın o reklamı ne olursunuz bende porshe sayfalarına bakim bakim
biri lütfen bana son zamanlarda oynayan ulker çikolata mmüziği (yağmur yağıyor sana sırıl sıklam aşığım falan) birde braun un traş makinesindeki müziği söylerse çok sevinirim
sağlıklı cam reklamı var ondaki müzik çok güzel bunu bilen var mı?
MERHABALAR BEN DE BBG 1 İN FİNALİNDE ÇALAN O MÜZİĞİ ARIYORUM PİANO TINGIRTILARI VAR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
ya kadir ares yok bende indircem daha kurcam nerden bulablirim onu da bilmiomyaa neyse... sen gönder be bi zahmet... rapidde olur
baba bear share en iyiy hem hızlı hem orda war her şeyi bulrsn orda
Arkadaşlar Şişe cam'ın yeni reklamı çıktı bilmem gördünüzmü? Ordaki şarkı süper bişey bilenlerin Şarkının adını yazmaları yada pm'den link ulaştırmaları rica olunur
quote:
Orjinalden alıntı: stronghold603
Arkadaşlar Şişe cam'ın yeni reklamı çıktı bilmem gördünüzmü? Ordaki şarkı süper bişey bilenlerin Şarkının adını yazmaları yada pm'den link ulaştırmaları rica olunur
BENCE DE COK GUSEL BI SARKIYDI AMA ADINI BILMIYORUM
BIDE ARKADASLAR CITROEN REKLAMI MI NEYDI
SARKIYI SIMPLE PLAN SOYLUODU '''WELCOME TO MY LIFE''' DİE
LİNKİNİ BİLEN SOLERSE SEVINIRIM
arkadaşlar yıllarını yanlış hatırlamıyorsam 2002-2003 yıllarında türkiye'de (özellikle-sıklıkla ntv'nin yayınladığı) volkwagen new beetle'ın bi reklamı oynuyordu sarı bi new beetle gezmekteydi reklamda, biz arabayı reklamın sonun araba bir aynanın yanından geçerken görebiliyorduk.new beetle türkiye'de piyasaya yeni sürüldüğü dönemler. yabancı ülkelerde bu reklam semisonic-made to last şarkısı ile verilmiş bizim ülkemizde ise farklı bi şarkıyla,reklamda new beetle gezerken sade bir gitar solosu giriliyordu,bu çalan şarkının ne olduğunu bilen varsa mümkünse beni(bizi) aydınlatsın. işalla reklamı hatırınıza getirebilmişimdir...
ya world cardin studyada gecen bi reklami war orda bi muzik war cok guzel bilen yok mu hic?
Arkadaşlar Şu anda dönmeye başlayan Pepsi reklam müziği hakkında bilgisi olan varmı..Şimdiden Teşekkürler..