Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölw bir niyetim yoktu beni tanıyan tanır sadece benden bu kadar elimden bu geldi manasındaydı sanada teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

beko nun reklamlarında çalan o müzik nedir? meşhur şarkısı varya?

yok kardeş o sadec reklama özel çekilmiş bir jinglee
  • HSBC ve MASTER CARD reklam müziği ile ilgili yardımları için Kadir dosta çok teşekkürler..Ama Kadir dost şu an dönen Master Card Reklamındaki müziği sormuştum. Bir fırsatınız olurda bakarsanız sevinirim..(Reklam Romantik bir akşam yemeği şampanya vs diye devame diyor.) Şimdiden teşekkürler...
  • HSBC ve MASTER CARD reklam müziği ile ilgili yardımları için Kadir dosta çok teşekkürler..Ama Kadir dost şu an dönen Master Card Reklamındaki müziği sormuştum. Bir fırsatınız olurda bakarsanız sevinirim..(Reklam Romantik bir akşam yemeği şampanya vs diye devam ediyor.) Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRTTurCO

HSBC ve MASTER CARD reklam müziği ile ilgili yardımları için Kadir dosta çok teşekkürler..Ama Kadir dost şu an dönen Master Card Reklamındaki müziği sormuştum. Bir fırsatınız olurda bakarsanız sevinirim..(Reklam Romantik bir akşam yemeği şampanya vs diye devam ediyor.) Şimdiden teşekkürler...

tekrar burda belirtmek istiyorum fon müziklerinin bulunması çok zordur bunların kasedi falan yoktur mp3 olarakta bulunması neredeyse imkansız hani belki içinde biraz söz falan olsa belki bulabilirim ama sadece melodi olunca bulunması çok zor bir hal alıyor genede bazen buldugum oluyor master kart reklamlarını fazla hatırlamıyorum ama sanırım ondada söz yok bunun için yapabilecegiim fazla bişi yok özür dilerim ama buluresamda mutlaka burada belirtirim

• quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Orjinalden alıntı: scrtlg

winsa müziğini bilen yok mu ?

• Nokia-6680 2005 Popcorn-Hot Butter
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

beko nun reklamlarında çalan o müzik nedir? meşhur şarkısı varya?

yok kardeş o sadec reklama özel çekilmiş bir jinglee

hadi yaaa. tüh nesse eywallah kardeş
  • zaten içinde ooogogoooo beko diyor yani bunun bir sanatçının albumunde oldugu düşünülemez degilmi :)
  • KADİR DOST.

Göstermiş olduğun ilgiye Teşekkür ederim. Master Card Reklam Müziği sözlü bir Blues şarkısı olup fon müziği değil..Ama ismi çıkartamadım..Denk gelirde reklamı izlersen teşekkür ederim..
  • sahiden supersin.n90 reklamini bulamiyordum sayende buldum.colin s in reklami web sitesinde var

http://www.colins.com.tr/ <<skip intro yap zaten sayfanin altinda yaziyor...double vision muzigi diye
  • ARKADAŞLAR BU BEKO İŞİ FAZLA UZAMIŞ YA BENIM FORTİSE DÖNMÜŞ BEN YAKLAŞIK 10 GUNDUR FORUMA BAKAMAMIŞTIM OZEL MEŞGULİYETLERIM SEBEBIYLE OYUZDEN GERİ KALDIM BİRAZ

BEKONUN ŞARKISI VAAAAAAR.......

BENDE COK UZUN BIR ZAMANDIR VAR HATTA.. AMA SANIRM BU BILGISAYARDA DEĞİL ÖTEKİNDE.. ARIYORUM BUNDA BULAMIYORUM.. SADECE BİLGİ MAHİYETİNDE SOLEIM ARAYAN ARKADASLARIN YUREİNE SU SERPİLSİN MERAK ETMEYIN EN KISA ZAMANDA İLETECEM İSTEYENLERE..

KİMSE LAF SOKMASIN NİYE LİNK VERMİYON DIYE.. RAPIDLEMEYI BILMIORUM HEPSI BU.. YOKSA BENI BASTA KADIR OLMAK UZERE BİLEN BİLİR AZ COK NE NİYETTE BİRİ OLDUUMU.. FORTİSTE FAZLACA TANIDI BENİ.. KOLAY GELE
  • quote:

BMW
    Emu 2004 Unknown - Freshly Squeezed

BMW
    Brandind 2004 Prodigy, The - (You'll Be) Under My Wheels

BMW
    X3 2004 Amon Tobin - Sordid

BMW
    7 Series 2002 Boards Of Canada - Kid For Today

BU ARADA Freshly Squeezed DE SCORPIONS UN SARKISI..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pele

ARKADAŞLAR BU BEKO İŞİ FAZLA UZAMIŞ YA BENIM FORTİSE DÖNMÜŞ BEN YAKLAŞIK 10 GUNDUR FORUMA BAKAMAMIŞTIM OZEL MEŞGULİYETLERIM SEBEBIYLE OYUZDEN GERİ KALDIM BİRAZ

BENDE COK UZUN BIR ZAMANDIR VAR HATTA.. AMA SANIRM BU BILGISAYARDA DEĞİL ÖTEKİNDE.. ARIYORUM BUNDA BULAMIYORUM.. SADECE BİLGİ MAHİYETİNDE SOLEIM ARAYAN ARKADASLARIN YUREİNE SU SERPİLSİN MERAK ETMEYIN EN KISA ZAMANDA İLETECEM İSTEYENLERE..

KİMSE LAF SOKMASIN NİYE LİNK VERMİYON DIYE.. RAPIDLEMEYI BILMIORUM HEPSI BU.. YOKSA BENI BASTA KADIR OLMAK UZERE BİLEN BİLİR AZ COK NE NİYETTE BİRİ OLDUUMU.. FORTİSTE FAZLACA TANIDI BENİ.. KOLAY GELE

pele arkadası yakından tanıyorum foruma katkısı çok olmuştur var diyorsa vardır pele sarkıyı bulunca msnden bana atarsan ben rapidlerim pm olarak msn adresini bekliyorum zira benim adresim baş sayfalarda var

• winsa müziğini bilen yok mu ?

acil lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pele

ARKADAŞLAR BU BEKO İŞİ FAZLA UZAMIŞ YA BENIM FORTİSE DÖNMÜŞ BEN YAKLAŞIK 10 GUNDUR FORUMA BAKAMAMIŞTIM OZEL MEŞGULİYETLERIM SEBEBIYLE OYUZDEN GERİ KALDIM BİRAZ

pele arkadası yakından tanıyorum foruma katkısı çok olmuştur var diyorsa vardır pele sarkıyı bulunca msnden bana atarsan ben rapidlerim pm olarak msn adresini bekliyorum zira benim adresim baş sayfalarda var

dostum malum bende istiom o şarkıyı (beko)
    şayet eline geçerse bana da atabilir misin?

@pele şayet elinde varsa pm den linkini alabilrmiyim?
    @kardirartun senden de pm bekliom arkadaşım..

iyi çalışmalar..

• ok
  • arıyoruuuuuuummmmm-.,

Tetra-Pak Reklamindaki plaktan çalan müzige hastayım bulabileen varsa yazsin bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • sevgili Kadir arkadaşım;
    gördümki herkesin derdine derman oluyorsun lütfen bana da yardım et aradığım reklam müziği bir araba reklamı (sonbahar ayında yerlerde dökülen yapraklar falan var) bir araba kendi ekseni etrafında dönüyor renault veya ford reklamı olabilir 2000 yıllarında falandı.hatta sözler aklımda kalanıyla mare to to mare to to .. falan ama ingilizce fazla bilmediğimden sözler algıladığım kelimelerdir.Çok meşhur bir parça aslında kesin bilirsin.hadi be kadir bul şunu!başka bilen arkadaslar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.
    herkese iyi yıllar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadas78

sevgili Kadir arkadaşım;
    gördümki herkesin derdine derman oluyorsun lütfen bana da yardım et aradığım reklam müziği bir araba reklamı (sonbahar ayında yerlerde dökülen yapraklar falan var) bir araba kendi ekseni etrafında dönüyor renault veya ford reklamı olabilir 2000 yıllarında falandı.hatta sözler aklımda kalanıyla mare to to mare to to .. falan ama ingilizce fazla bilmediğimden sözler algıladığım kelimelerdir.Çok meşhur bir parça aslında kesin bilirsin.hadi be kadir bul şunu!başka bilen arkadaslar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.
    herkese iyi yıllar.

passat reklamıydı galiba o bende yanlış hatırlıyor olabilirim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.