dalin müziği söylenmişti, "chicken dance" adlı bir parça.
yeni üyeyim, bunlar söylenmiş olabilir. bunları bilmeyenlere hediyem olsun :)
Nissan Micra (Henry Mancini - A Shot In The Dark) Pepsi - (Dick Dale - Misirlou) Peugeot (Michel Polnaref - Love Me Please) Motorola (Lyrics Born - Callin' Out) Chevrolet (Planet Funk - The Switch) İş Bankası (Isaac Albeniz - Asturias) Fiat Idea (Peggy Lee - You Give Me Fever) Renault Clio (Babybird - You're Gorgeous) Algida (Cafe Anatolia - September Storm) Adidas (Khachaturian - Sabre Dance)
reklam müzigi topici ama bilen varsa sölesin ben no one lives forever oyunun müzigini ar1yorum
-O değilde, arkadaşlar hani geçen yaz NTV'de Gani Müjde'nin bi programı vardı; Turkcell sponsorluğunda kendi yatıyla marmaris kıyılarını gezdiği, içinede ünlü bi şahıs koyarak, "bak şimdi dümene sen geçiyosun ben biraz kestircem güvertede tamam mı?" diyodu. -Eee caadas anladık uzatma... -Ya abi onun jenerik müziği çok güzeldi ya...pazar akşamı NTV'de şu şu saatte diyen dış ses ve arka fonda çalan erkeklerden oluşan koro. Oldukça neşeli bi parçaydı. Bana hep Karayip'leri hatırlatan bir korsan müziği gibi gelirdi. -Hımmm...
arkadaşlar uzun süredir interneti takip edemedim tekrar aranıza döndüm bundan sonra burdayım tekrardan
aradığın parça:sergio mendes: never gonna let you go
Arkadaşlar Jvc'nin en son reklam filminin müziğini bilen var mı aranızda?Reklamdan bahsediyim ilkbaşta bornozlu bir çocuk çıkıyor sonra kameranın lcd monitöründen içinden geriye doğru bir çekim havuza atlayan çocuklar.... Şimdiden teşekkürler...
abi valla bu hafta bastan sona taradım ama bulamadım kadir yardım et zanussi ankastre reklamının müziği hani şu mutfakta sevişen 2 kişi varya o reklam bi bulursan abi valla sevincem(hem de çok)
Azra Akın'ın oynadığı sakız reklamındaki müziği bilen varsa yazsın bi zahmet,burda bakındım bayağı ama göremedim,gözümden kaçtıysa kusuruma bakmayın
Arkadaşlar uzun süredir aradığım bi şarkı vardı,şimdi Rinso reklamının müziği olarak kullanılıyor. O şarkı kimin bilen varsa nolur bi zahmet bana yazıversin.
Fiat Grande Puntonun reklam müziğini arıyorum. Aslıda matrix film music albumunde vardı sanki çok benziyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Extreme Ways
reklam müzigi topici ama bilen varsa sölesin ben no one lives forever oyunun müzigini ar1yorum
ewet arkadaslar kimse bilmiyo mu
quote:
Fiat Grande Puntonun reklam müziğini arıyorum. Aslıda matrix film music albumunde vardı sanki çok benziyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz.
marilyn manson-sweet dreams matrix le bi alkası yok bildiğimiz sweet dreams şarkısının marilyn manson cover ı
quote:
Azra Akın'ın oynadığı sakız reklamındaki müziği bilen varsa yazsın bi zahmet,burda bakındım bayağı ama göremedim,gözümden kaçtıysa kusuruma bakmayın
the dandy warhols-we used to be friends
quote:
Arkadaşlar uzun süredir aradığım bi şarkı vardı,şimdi Rinso reklamının müziği olarak kullanılıyor. O şarkı kimin bilen varsa nolur bi zahmet bana yazıversin
dostum o şarkıyıda biliyorum ama şuan reklamı hatırlayamadığım için şarkıyıda bi türlü çıkaramadım en kısa zamanda reklamı tekrar izleyince yazcam hemen
Sağol fbozzy
Selam arkadaşlar. Hangi marka bilmiyorum ama telefon reklamı olduğunu biliyorum. Hani çocuk üst kattan gelen müzik sesine dayanamayıp üst kata çıkıyo ve kapıyı çalıyo, kapı açıldığında içeride tık yok. Kimisi kitap okuyor, kimisi örgü örüyo... İşte ben bu reklam da çalan parçayı arıyorum.... Sizin de hoşunuza gittiğine eminim. selamlar
Hell - Zagaloman parça bende bu adla kayıtlı. ayça şen seslendiriyo reklamı, çok hoş olmuş. müzik çok itici ama, ayça'nın sesi insanın kanını kaynatıyo. devamı gelsin ayçalı reklamların..
quote:
Orjinalden alıntı: locobebesi
Arkadaşlar uzun süredir aradığım bi şarkı vardı,şimdi Rinso reklamının müziği olarak kullanılıyor. O şarkı kimin bilen varsa nolur bi zahmet bana yazıversin.
fbozzy saol dostum çok makbule geçti
quote:
Orjinalden alıntı: theja
fbozzy saol dostum çok makbule geçti
ne dmek rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: caadas
-O değilde, arkadaşlar hani geçen yaz NTV'de Gani Müjde'nin bi programı vardı; Turkcell sponsorluğunda kendi yatıyla marmaris kıyılarını gezdiği, içinede ünlü bi şahıs koyarak, "bak şimdi dümene sen geçiyosun ben biraz kestircem güvertede tamam mı?" diyodu. -Eee caadas anladık uzatma... -Ya abi onun jenerik müziği çok güzeldi ya...pazar akşamı NTV'de şu şu saatte diyen dış ses ve arka fonda çalan erkeklerden oluşan koro. Oldukça neşeli bi parçaydı. Bana hep Karayip'leri hatırlatan bir korsan müziği gibi gelirdi. -Hımmm...
kendi kendime cevap atayım... o programın adı "denizde hayat"mış o nefis müziğin adı "what shall we do with a drunken sailor" veya sadece drunken sailor. ekşi sözlükte arayınca 5 dakkada buluverdim :) tabii aramalarınız için sizede çok teşekkür ederim.