Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rodeo reklam müziğini bulmak ve indirmek benim için ölüm oldu. neredeyse 1 haftamı aldı. eğer şayet bulamamış iseniz ben adresi vereyim.

www.uky.edu/FineArts/Music/calendar/carmina/images.html

buradan ...................(uzuningilizce bir yazı var sonu)children's chorus in 1993(2.4 MB MP3) ile bitiyor. ona tıklayınca iner.

umarım doğru yazmışımdır. ve yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. sadece arayanlar için değil herkese tavsiye ederim. çok güçlü bir senfoni..
  • tesekkur ettim typhooon tegmenim:) sagolasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem13

alfa 159 reklam müziini bulabilirmisiniz rica etsem.....çıldırcam......

:(

• Alfa 159 Reklam Müziği

Portishead-Roads

İyi dinlemeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 6 Şubat 2006 17:22:56 >
  • arkadaslar dinledigimiz en iyi yabanci muzik topigini canlandiralim biraz
    http://forum.donanimhaber.com/editpro.asp
    mp3 arsivimiz güzelleşsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: typhoon000

Alfa 159 Reklam Müziği

Portishead-Roads

İyi dinlemeler...

çok tşker
  • yenı seat ıbıza(altea da olabilir) reklamını bılen varmı kırmızı bı araba var dı galıba tam hatırlamıyom çok ınce tonla bı kadın sarkı soyluyodu (bi kac once gosterimdeydi artik yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 6 Şubat 2006 20:17:45 >
  • abi hani euro 2000 zamanı hyundai ın bi müziği vardı (baby i'm...)gibi bi şarkı bulursanız lütfen cewaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossomuzzo -- 6 Şubat 2006 23:03:59 >
  • Kanald deki benimle dans edermisin yarışmasının müziğiini arıyorum
  • moonrose valla kime sorduysam oda ne dedi. heralde yaşımın küçük olmasından 35 yılına ait bir parçayı bilmemem pek yadırganamaz. artık biliyorum ve öğrenmek çok güzel birşey.
  • Bu son günlerde National Geographic reklamındaki aşk temalı şarkının adını bilen varmı?????
  • Son Günlerde birçok tv proğramında jenerik müziği olarak çalınan İsrailli bir kadın şarkıcının ibranice söylediği şarkıyı bilen varmı arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitra

Bu son günlerde National Geographic reklamındaki aşk temalı şarkının adını bilen varmı??

bi önceki sayfada yazıyodu yanılmıyorsam national geographic

quote:

Son Günlerde birçok tv proğramında jenerik müziği olarak çalınan İsrailli bir kadın şarkıcının ibranice söylediği şarkıyı bilen varmı arkadaşlar..

nato - chorjavon olabilirmi ibranice değil tacikce ama belki budur haberlerde falan çok çalıyorlar fon müziği olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: feyrimsi

yea National Geographic isteklerine cevap vermek için üye oldum foruma :)
    neyse helecan yaptırmiyim de hemen söliyim;
    Tim Hardin - Hang on to a dream
    afiyet olsun

Bu şarkının Download linkini bilen varmı?????

@fbozzy

Çok teşekkür ederim bir önceki sayfaya bakmak aklıma gelmedi ne kadar aptalım..

• nato - chorjavon aradığım Parça değil FBozzy arkadaş...İlgin için teşekkürler... İbranice ve ve bi kadın söylüyor..
  • arkadaslar bende temanın jenerik muziğini arıyorum bilen varmı
  • Reklamlarda kullanılan klasik müzik eserlerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Özellikle de çok eskiden bi banka reklamında,sonraları da bazı reklamlarda duydum
    adını bilmemekle birlikte şöyle bişeydi:nı nı nı nınım, nı nı nı nınım .....
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: parodi35

Reklamlarda kullanılan klasik müzik eserlerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Özellikle de çok eskiden bi banka reklamında,sonraları da bazı reklamlarda duydum
    adını bilmemekle birlikte şöyle bişeydi:nı nı nı nınım, nı nı nı nınım .....
    selamlar

Amadeus filminin başındaki müzik: Mozart - Semphony No 25 G Minor
    İş Bankası reklam filmi müziği (Reklam filminde bir gökdelen yükseliyor): Beethoven - Moonlight Sonata
  • Arkadaşlar buda benden size bi sevgililer günü hediyesi olsun, ama biraz sürpriz olsun bakalım hangi reklam olduğunu bulabilecekmisiniz inanın çok şaşıracaksınız

Massive Attack-Angel
  • dalin reklam müziğini bulursam çok sevineceğim çünkü lızım bunu çok istiyor
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.