Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim...uzun zamandır bi reklam müziği arıyodum,çoğunuz zaten hatırlar o şarkıyı ama işte ne olduğunu bi türlü bulamıyorum......REKLAM ŞU:
    peogeut 206 reklamı ve hurda bi araba var,yanından insanlar geçerken kendi kendine titreyip yeni araba haline gelmeye çalışıyor ve o sırada çok eski ama İNANILMAZ bi yabancı parça çalıyor....işte o şarkıyı bilenler varsa lütfen yazsın çok teşekkür ederim hepinize.........
  • Acaba Alfa Romeo 159 reklamında çalan müziği bilen varmı?

İsteyenler reklamı buradan izleyebilir.
  • yıllarını yanlış hatırlamıyorsam 2002-2003 yıllarında türkiye'de (özellikle-sıklıkla ntv'nin yayınladığı) volkwagen new beetle'ın bi reklamı oynuyordu sarı bi new beetle gezmekteydi reklamda, biz arabayı reklamın sonun araba bir aynanın yanından geçerken görebiliyorduk.new beetle türkiye'de piyasaya yeni sürüldüğü dönemler. yabancı ülkelerde bu reklam semisonic-made to last şarkısı ile verilmiş bizim ülkemizde ise farklı bi şarkıyla,reklamda new beetle gezerken sade bir gitar solosu giriliyordu,bu çalan şarkının ne olduğunu bilen varsa mümkünse beni(bizi) aydınlatsın.
    reklamda çalan şarkısı aqualung-strang and beatiful(i'll put a spell on you)'da değil.

bu arada kendini kasıp pevgeot şekline giren araba reklamında çalan eski şarkı elvis presley-love me tender
  • Peugeot 206 reklamının müziği
    Raja Mustaq - Spot Peugeot 206
  • ko+tex in reklm müziğini bilen var mı??
  • ARKDASLAR ŞİŞE CAM REKLAMI CIKIO YA UYUZ OLUOM
    CUNKU O REKLAMIN MUZIGINI BENDE ARIOM AMA REKLAM DA HIC

ANADOLU CAM SANYISININ NUMARASINI VERMEMISLERKI

VERSELER ARICAM DICEM ''KARDESIM SIZIN REKLAMINIZI ,BIDE REKLAM MUZIGINIZI COK BEGENDIM ACABA BUNU NERDEN INDIREBILIRIM DIYE SORCAM '' AMA YOQ KI TELEFON NUMARASI

A.Q

• arkadaşım şu meşhur şişecam reklamını müziği işte bu;
    Me Against The Music (Rishi Rich's Desi Kulcha Remix) (feat. Madonna)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanderna

Acaba Alfa Romeo 159 reklamında çalan müziği bilen varmı?

İsteyenler reklamı buradan izleyebilir.

• kadir hoca ve arkadaslar baktim ama goremedim BEKO nun yeni reklam muzigi var ya aslinda ekidende caliyodu sanirim bi bilen varsa rica ederim soyleyin... bekliyorum saygilar...
    tell that mick he just made by--- fall out boy's
    biliosunuzdu dinleyin bence begenen cikacak:)
  • kadir hoca ve arkadaslar baktim ama goremedim BEKO nun yeni reklam muzigi var ya aslinda eskidende caliyodu sanirim bi bilen varsa rica ederim soyleyin... bekliyorum saygilar...
    tell that mick he just made by--- fall out boy's
    biliosunuzdu dinleyin bence begenen cikacak:)
  • Simple Plan - Welcome To My Life
  • kadir kardeşş bi sürü reklam müziği bulmuşsun helal olsunn şu gillette blue II plus excel (şu trafikte kalıo kız sonra bi elemanın motoruna binip gidio falan o reklamm...)in müziğini de bulabilirsen çok sevinirimm.....
  • dostum aramaktan helak oldum bu simple plan -welcome to my life için bi link verin yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

şimdi arkadaşlar bu FORD PENGUENLI REKLAM MÜZİĞİ işi biraz karışık şarkının orjinali "these boots made for walking" zaten şarkının içinde de duycaksınız sıkça

fakat reklamda çalan şarkı "girls aloud feat. nancy sinatra-mash up"

bu söylediğim parçada tam olarak reklamda çalan değil en yakını muhtemelen bununda değişik bi versiyonu çalıyor reklamda ama onu bulamadım işte biraz zor gibi ama isteyen olursa aşağıdan söylediğim şarkıyı çekebilir

http://rapidshare.de/files/8972924/These_Boots_Are_Made_For_Walking__Mastermix_.rar.html

Bu şarkıyı Jessica Simpson da yorumladı O çok iyi söylüyor

Ayrıca Citroen reklamında çıkan ''Simple Plan-Welcome to My Life'' çok güzel

• arkadaşlar tps foot diye fransız kanalı var orda premier lig tanıtımında çalan slow bir parça var ismini biliyormusunuz yardım pls
  • kanal d dans eder misin yarısması reklamında calan sarkının adını biri soyleyebilirse cok sevinirim uzun zamandır her yerde dinliyorum arıyorum ama bulamıyorum
  • lets go diyo sonra müzik giriyo eger onu diyorsan nba2005te çal1yo o sark1 ad1n1 ögrenirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar tps foot diye fransız kanalı var orda premier lig tanıtımında çalan slow bir parça var ismini biliyormusunuz yardım pls

bilecek olan yok mu cok güzel bi parca yaa emin olun begeneceksiniz belki de bi çogunuzda vardır
  • millet bekonun muziginden hbriniz yokmu yaw welcome to my life ares e yaz bencede super bi barca simple plan kadir cavus sagolsun solemisti:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extreme Ways

lets go diyo sonra müzik giriyo eger onu diyorsan nba2005te çal1yo o sark1 ad1n1 ögrenirim

genelde ya da benim duydugum kadarıyla sozler az hatta 1-2 kelime gibi.. genelde muzik var lutfen yardım bilmedigin bir seyi bulamıyosun da sonucta kalıyosun :I bole..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DReaMeR_

kadir kardeşş bi sürü reklam müziği bulmuşsun helal olsunn şu gillette blue II plus excel (şu trafikte kalıo kız sonra bi elemanın motoruna binip gidio falan o reklamm...)in müziğini de bulabilirsen çok sevinirimm.....

yaa arkadaşlar bilen yoq mu bunu????????????????????????
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.