Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bu eski bi adidas reklamında (t-mac oynuyodu) hıp hop tarzı bı sarkı vardı bılen warmı arkadaslar??
  • ROCCO

• nokia n90 müziği (henüz test etmedim ama)
    moby in my heart
  • quote:

Orjinalden alıntı: olympiatr

nokia n90 müziği (henüz test etmedim ama)
    moby in my heart

teşekkür ederiz arkadaşım ama önce bi baksaydın diğer sayfalara belki hepsinde vardı n90 müziği
    ya bu arada şu ferrari-porsche reklamını bi türlü bulamıyorum ya benden başka arayan varmı nerelere baktı acaba bi paylaşırsa sevinirim
  • Arkadaşlar Mıchealin(lastik markası) Reklam müziğini bilen varmı? en son reklamının müziği. Bu günlerde reklam pek çıkmıyor.

Biraz açıklıyım:

Slow bi şarkı. Mıchealin maskotu lastiği son kontrolünü falan yapıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronghold603 -- 17 Ocak 2006 21:17:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stronghold603

Arkadaşlar Mıchealin(lastik markası) Reklam müziğini bilen varmı? en son reklamının müziği. Bu günlerde reklam pek çıkmıyor.

Biraz açıklıyım:

arkadaşım bu müzikte önceki sayfalarda mevcut bi baksaydın önce yanılmıyorsam george michael e aitti ama parçanın ismini hatırlayamadım bakarsın
  • Arkadaşlar, şişe cam reklamının müziği: Britney Spears vs. Madonna "me against the music" (rishi rich's desi kulcha remix), doritos reklamının müziği ise Blur "song 2".
    Sizler de bana alfa 170 (120 miydi yoksa) reklamının müziğini bulabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Arkadaşlar Mıchealin(lastik markası) Reklam müziğini bilen varmı? en son reklamının müziği. Bu günlerde reklam pek çıkmıyor.

Biraz açıklıyım:

arkadaşım bu müzikte önceki sayfalarda mevcut bi baksaydın önce yanılmıyorsam george michael e aitti ama parçanın ismini hatırlayamadım bakarsın

Çok saol arkadaşım. inan zamanım hiç yoktu tek tek araştırmaya. Arama'dan micheal yasdım ama yanlış yazmışım heralde bişey bulamadı. Bende buraya sorıyım dedim. Tekrar çok saolun

• quote:

quote:

quote:

Biraz açıklıyım:

Çok saol arkadaşım. inan zamanım hiç yoktu tek tek araştırmaya. Arama'dan micheal yasdım ama yanlış yazmışım heralde bişey bulamadı. Bende buraya sorıyım dedim. Tekrar çok saolun

Michelin Lastiğinin Reklam Müziği Sergio Mendes - Never gonna let you go

• quote:

Orjinalden alıntı: whtvr

yaaaaaa lütfen yardımcı olun bi tane world card reklamı var olay stüdyoda geçiyo mankenler çıkıp poz veriyo falan.cvp plzzzzzzz

bu şarkiyi bende çok aradim ama bulamadim
    biraz daha ayrinti veriyim
    bi manken poz veriyo iki de bi world ün mor elemanlar geliyo en sonda da adam resimlere bakarken world ün morlar geliyo adamin resmini çekiyo bilen varsa yardim etsin lütfen...
    şimdi den teşekkürler....
  • bi de bu RAPİD olayi nasil yapiliyo bilmiyorum biri açikliyabilirmi acaba bu foruma yeni üye oldum
    teşekkürler..
  • world card'ın internet sayfasında bulabilirsin istediğin şarkıyı evo'cum...hatta o şarkının adı (jingle'ın diim) world fashion'dı yanılmıyorsam.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatakın -- 20 Ocak 2006 17:06:10 >
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE TEMA VAKFININ JENERİK MUZİĞİNİ ARIYORUM BİLEN VARMI
    AYRICA FORTİSİN REKLAM MÜZİĞİ İÇİN TESEKKUR EDERİM.

• ARKADASLAR BİR RİCAM DAHA OLACAK VARSA İSBANKASI MAXSİMUM REKLAM MUZİĞİDE GÜZEL
    ACABA SİZLERDE VARMIDIR
  • araba bölümünü kullanırsanız daha iyi olur zira aynı şarkılar daha önce yazıldı tekrar yapınca sıkıcı oluyor
  • bikaç gündür bi reklam çıkıyo hani, şişe reklamı şişecam mı ne o müziği bilen varmı

britney spears demişsiniz ona benziyo ama o diil, sadece başlangıçtaki ufak bi kısmı benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 21 Ocak 2006 16:27:50 >
  • arkadaslar belki cevap vermissinizdir ama bi daha soruyorum t-mac ın oynadıgı adidas reklamında çalan şarkıyı bilen varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRTTurCO

quote:

quote:

quote:

Biraz açıklıyım:

Michelin Lastiğinin Reklam Müziği Sergio Mendes - Never gonna let you go

Çok teşekkürler dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

bikaç gündür bi reklam çıkıyo hani, şişe reklamı şişecam mı ne o müziği bilen varmı

britney spears demişsiniz ona benziyo ama o diil, sadece başlangıçtaki ufak bi kısmı benziyo

şarkı britney spears başı veya sonu reklama özel bir remix olabilir onu bilemem ama kendi albümünde de birçok remix i mevcuttu onlardan biride olabilir yine de bi bakayım...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.