Selamun aleyküm. Arkadaşlar aklımda gerçekten çok tıklanacak bir site planı var. Ama ben bu planı sadece insanlar memnun kalsın diye hayata geçirirsem, başkaları fikrimi çalıp bundan gelir sağlayabilir diye korkuyorum. Bu yüzden bilen arkadaşların yorumunu almak istiyorum. Site tasarımı oldukça şık oldu. Yanlarada reklam için alan bıraktım. Ama bilinçsizce. Yani o alanlara reklam nasıl alabilirim. Alırsam reklamlardan nasıl para kazanabilirim. Bilen arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler hayırlı bayramlar.
güncel
yok mu bilgisi olan ? :/
güncel :/
Merhaba;
Web sitenizin reklam alanların Google reklamları ekleyebilirsiniz ve şu an en kazançlı olan reklam sistemlerinden birisidir. Elbette, site içeriğinizin kurallara uygun olması gerekmektedir.
Google Adsense'e kayıt olmanız halinde, reklam alanlarınıza uygun, reklam boyutunu ayarlayabilir ve aldığınız kodları sitenize ekleyerek reklamları aktive edebilirsiniz. Kazançlarınızı ise, Adsense panelinden güncel olarak görebilirsiniz.
Bilginize...
Sitene haftada 2-3 adet özgün içerik gir, 2-3 hafta sonra google adsense'e başvur. Adsense ile tıklama başı para kazanabilirsin.
ProIrc teşekkür ederim kardeşim araştırıcam. Fakat burdan benim vermem gereken bir ücret olucak mı ? ya da koşulları yazan bir sayfa vs bir şey varsa zahmet olmassa atarsan sevinirim..
sddeniz sana da teşekkür ederim kardeşim. araştırıcam..