ne sen sor ne ben sooliim.cok pahalıya patladı cok...(www.shop4memory.com) sakın deneme.gumrukten gecmiyo.anam agladı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
geçmiş olsun :(((
ve skorun içinde tebrik ederim.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i> <br />korkutkaya baya iyi skor yapmışsın maşallah 22k nezaman gelir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
tesekkurler arbiter.bana rakip gerekli arbiter.senin bir sureligine ara verdigini okuyunca gercekten cok uzuldum.[bwlng]
memory verdigim 190euro+44euor + bi okadar da gumruk masrafları tuttu[bwlng]
beceriksiz UPS bunu gumruge takılmadan cıkarabilirdi.Neyse semsiyeyi acmayalım. Becerebilirsem aksam 3dmark03 score'unu da yollayacagım.Asıl rekor orada.5900'culer uzulecek
Tekrar tesekkurler.
yani 270-300 dolarmı harcadın 512 rame peki timmingler ne
Ben fedex ile crucial ram getirtmiştim ve bir sorun çıkmamıştı ama UPS ile gelenler nedense çoğunlukla takılıyor gümrüğe.Buda tırnak içinde düşünülmeli.
hmmm.kulaga hos geliyorO allahın emri.biseyleri ucurana kadar durmak yok.
9800 bu uçtumu seni de uçurmasın :) bekliyorum 22k'yı devlerin aşkı büyük olur...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i> <br />9800 bu uçtumu seni de uçurmasın :) bekliyorum 22k'yı devlerin aşkı büyük olur... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
eee.9800pro, overclock yolunda kırılır
tebrikjler arkadaş güzel sonuç ama sisteme göre bana göre normal hadi 2.5k yaparsın inşallahda bu işi tamamen kafadan koparırsın hadi bakalım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by interyasin</i> <br />tebrikjler arkadaş güzel sonuç ama sisteme göre bana göre normal hadi 2.5k yaparsın inşallahda bu işi tamamen kafadan koparırsın hadi bakalım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ben de cok isterdim 25k yapmak ama bu sistemle bile insanlar vapochiller kullanarak o scoreları almışlar.