Şimdi Ara

Rekor denemesi :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

GLA seçeceksin ozaman

Gla çok dandik hocam.Ben zaten Tankla-Piyadeyle gitmem.Uçaklarla birde Hero(USA'da Bomba kurup,bıçaklayabilen adam,Çin deki kadın) ile işi bitiriyorum.Ama GLA da hava aracı yok ve savunmasıda çok zayıf o yüzden oynayamıyorum onunla.(Hard a karşı)
  • tamam gelin china veya usa ile beni bitirin ozaman
    bilgisayara karşı oynadıgınız için öyle düşünüyorsunuz
    bakalım bizim taktikle o black lotusu çıkarana kadar dayanabilecekmisiniz oda bir soru kendimde
  • Coming e kafa tutmak her yiğidin harcı değil.Zamanında hamachi ile az oynamadık onla.
    Gerçekten oyunu iyi oynuyor.
  • @Impavide orası belli olmaz el elden üstündür derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Düşmanlar nükleer kurmasa 8 Brutal ı bile yenerim.Zaten savunmayı sağlam yapınca kolay kolay yenilmezsiniz.

Edit:Bir de bende Zero Hour da Twilight Flame(8 Kişilik) de oyun çok kasıyor.Ama sistem bu oyundan 3 tanesi bir arada kaldırabilecek düzeyde..Gta IV Crysis,normal General de sorun olmuyor ama Zero da bazı haritalara çok kasıyor çözümü var mı?

Crackla alakalı, Forumda paylaşmak yasak başka biryerden bul.

@Coming

SW yasak demişinde sw nedir? Oynamıyorum ben oyunu 1 1.5yıldır.
  • super weapon
  • sonırım son surum deil sana 6 burutal deil 1 hard usa cemmender an chiff zero hour reborn laststand indir yulu sadece dedigim hard a karsı oyna bakalım :Dve orda brutal deil hard die gecer sonn seviyeler senelerdir oynarım ama USA COMMENDER AND CHİEF YIKAMADIMK ABİ ADAMLARI GELİSMEME BİLE İZİN YOQ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.