Gla çok dandik hocam.Ben zaten Tankla-Piyadeyle gitmem.Uçaklarla birde Hero(USA'da Bomba kurup,bıçaklayabilen adam,Çin deki kadın) ile işi bitiriyorum.Ama GLA da hava aracı yok ve savunmasıda çok zayıf o yüzden oynayamıyorum onunla.(Hard a karşı)
tamam gelin china veya usa ile beni bitirin ozaman bilgisayara karşı oynadıgınız için öyle düşünüyorsunuz bakalım bizim taktikle o black lotusu çıkarana kadar dayanabilecekmisiniz oda bir soru kendimde
Coming e kafa tutmak her yiğidin harcı değil.Zamanında hamachi ile az oynamadık onla. Gerçekten oyunu iyi oynuyor.
@Impavide orası belli olmaz el elden üstündür derler
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
Düşmanlar nükleer kurmasa 8 Brutal ı bile yenerim.Zaten savunmayı sağlam yapınca kolay kolay yenilmezsiniz.
Edit:Bir de bende Zero Hour da Twilight Flame(8 Kişilik) de oyun çok kasıyor.Ama sistem bu oyundan 3 tanesi bir arada kaldırabilecek düzeyde..Gta IV Crysis,normal General de sorun olmuyor ama Zero da bazı haritalara çok kasıyor çözümü var mı?
Crackla alakalı, Forumda paylaşmak yasak başka biryerden bul.
@Coming
SW yasak demişinde sw nedir? Oynamıyorum ben oyunu 1 1.5yıldır.
super weapon
sonırım son surum deil sana 6 burutal deil 1 hard usa cemmender an chiff zero hour reborn laststand indir yulu sadece dedigim hard a karsı oyna bakalım :Dve orda brutal deil hard die gecer sonn seviyeler senelerdir oynarım ama USA COMMENDER AND CHİEF YIKAMADIMK ABİ ADAMLARI GELİSMEME BİLE İZİN YOQ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme