Şimdi Ara

Rekor denemesi :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Generals de 6brutal a karşı oynadım ve yendim. Havada sıcak canım sıkıldı öyle değişik birşeyler yapayım dedim. Aşşağıdakiler tamamen benim eserimdir. Rekor sayılmaz ama genede kolay değil.

Aşşağıdaki durumdayken kaydetmiştim oyunu. Kayıt halen duruyor isteyene verebilirim. :D Zaten sonrasında oyunu nükleerlerle bitirdim. 4 tane ülke kalmıştı yıkmadığım.

İnsanın işi gücü olmayınca böyle boş şeylerle uğraşıyor.

O kadar çok nükleer yapmışımki scudların yazısı gözükmüyor sağda. :D

• helal be mamo çok büyük bir başarı.tebrik ederim
  • adamımsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: __InCuBuS__

adamımsın sen

Ahah. Eywallah

Edit : Yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 20 Haziran 2008; 21:13:08 >
  • traş et onu ismail.herif adamımsın yazmış...
  • hll valla
  • biz arklarla kapışıyoduk.30dk saldırma olmuyodu sonra herkes ordusunu kuruyo bir anda haraket ettirince oyundan atıyodu sonra tartışıyoduk yok benşm şu kadar tankım var.ne olmuş bendede bu kadar apachi var falan diye.
    ama ben bi keresinde çakkallık edip ıraktaki patlayan kamyoonlardan ürettim.sonra elemanların yerlere tek tek yerleştirdim.hadi başlıyoruz deyince kafede ayağa kalktım "ben hesabı ödemeye gidiyom" -"ndn?" "-izle ve gör" sonra bi ohaaaa noldu bee haydaaa bune yaa hilemi yapıyosun sen ohoo senlee oynanmıyo be falan sesleri.çıktıktan sonra stratejiyi anlatınca hepsi üzerime çullandı
    o kamyonlar mükemmeldi aynı strateji ile kaç oyun aldım kim bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenimi başladın oyuna 2-3 sene önce yapıyodum bunları ..En iyi Çin'le oluyor tabi..Savunması güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

biz arklarla kapışıyoduk.30dk saldırma olmuyodu sonra herkes ordusunu kuruyo bir anda haraket ettirince oyundan atıyodu sonra tartışıyoduk yok benşm şu kadar tankım var.ne olmuş bendede bu kadar apachi var falan diye.
    ama ben bi keresinde çakkallık edip ıraktaki patlayan kamyoonlardan ürettim.sonra elemanların yerlere tek tek yerleştirdim.hadi başlıyoruz deyince kafede ayağa kalktım "ben hesabı ödemeye gidiyom" -"ndn?" "-izle ve gör" sonra bi ohaaaa noldu bee haydaaa bune yaa hilemi yapıyosun sen ohoo senlee oynanmıyo be falan sesleri.çıktıktan sonra stratejiyi anlatınca hepsi üzerime çullandı
    o kamyonlar mükemmeldi aynı strateji ile kaç oyun aldım kim bilir

Evet zamanında redalert oynarken arkadaşlarla aynı şeyleri yaşardık.

@talaria
    Yok yeni başlamadımda hiç uğraşmamıştım böyle, ilk defa dün canım sıkılınca bir deneyeyim dedim.

Abim redalert 2 de haritaya cami resmi fln çizerdi, adını yazardı. O resimler kaybolmasaydı onlarıda upload ederdim.

• Oha haketten ben 2 taneyle başedemiyom millet kendini aşmış.
  • Güzel olmuş ben 7 brutal + ben Toplam 8 yani maximum seviyede 24 tane China Nuclear missle 12 adet china airportla bitirmiştim.Ama tek sorun habire saveliyodum.6-8 saat arası sürdü sanırım.Ben Generals Değil Generals:Zh oynamıştım.

Bu arada Özellikle Zh Reborn için kapışcak adam arıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_23637253/mpage_1/key_//tm.htm#24178634

Bu arada ru3ava pm ne bak benim konuma mesaj atmıştın.

• @PLATINIUM

Çok sağol ya ben o sorunu bulamamıştım. Cevap vermen iyi oldu ama biraz geç oldu

Ya ama ben oynarken save yapmıyorum. Eğer yenerlerse baştan başlıyorum yoksa devam. Save yapıp biraz geriden başlamak güzel olmuyor.
  • ilk resimlere bakarken "var bu işte bi çakallık nerden geliyo bu kadar para" diycektim ama hackerları görünce çaktım davayı:D güzel başarı bende aeo3 oynarken 3-4 brutala karşı oynuyodum.. generals oynamayalı baya bi oldu
  • hile yapmadığını nasıl kanıtlayacaksın
  • sevgili dostum seni kutluyorum yalnız şunu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.oynadığın haritayı çok iyi biilyorum.o haritada çok rahat bi şekilde savunma yapılıyo çünkü karadan sadece 2 noktadan dar girişleri var.yani bulunduğun köşenin hemen yanına bir düşman koymassan zaten çok basit bir harita olarak kalıyor.sadece 1 noktadan geliyor kara düşmanlarının %90 i.e hava saldırılarına da karşı yapılacak şey ortada.son bişey diğer brutaller aynı takımdamıydı?yani sen 6 brutale karşı oynadında hepsi sanamı saldırıyodu yoksa birbirinede saldırıyomuydular.

yannış anlama beni amacım seni üzmek değil ama 4 tarafı saldırıya açık haritalara değil 6 brutal 4 brutal dahi aynı takımda olduğu zaman yenmek neredeyse imkansız oluyor.denemesi bedava.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

hile yapmadığını nasıl kanıtlayacaksın

sen hile yaptığını nasıl kanıtlayacaksın?
  • @azazel8685

Kardeş ne demek istediğini iyi anladım. Haritanın biraz avantajı var doğru diyorsun. Brutalların 6 sıda aynı takımdaydı.

@Mickey~

Yukarıdada belirttim save i duruyor isteyene yollayabilirim diye. Herhangi bir hile programı kullanmadım ki olduğunu bile bilmiyorum generals da. Tabi inanıp inanmamak sana kalmış bir durum birşey diyemem.
  • neden olmaın yaw olmaz diye bişey yok çok hızlı olursa çoğu oyunda doldurup yeniyon ben starcrafta 5i yeniyom 2tane daha kaldı bütün ırklardan koysam ortaya ama ölsemde yenemem
  • helal walla.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.