Şimdi Ara

özdebir denemesi için 250 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bizim dershanede yapılmayan 345 vb denemelere girebilmek için wp grubuna katıldığım bir deneme kulübü vardı. Henüz gruptan çıkmamıştım bi bakayım dedim özdebire dışarıdan giriş için 250 lira istiyorlar. Maks 50 liraya edindikleri denemeye giriş için 250 lira istemeleri çok absürt geldi. Sizin çevrenizdeki kurumlarda da fiyatlar böyle mi?
    özdebir denemesi için 250 lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam geçen sene bizim hocanın defterinde görmüştüm denemeleri 6-10 lira arası fiyattan alıyorlardı 3d hariç.

• Dershane açıcam mezun olunca bu kadar fazla yolunacak kaz varken yolmayan enayidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Amerika da çok öncesinde altın arama furyası varken insanlar işlerini güçlerini bırakıp altın aramaya gelirmiş. Bir de bu altın arayanlara kazma kürek gibi ekipman satanlar olurmuş. İşin sonunda zengin olan altın arayanlar değil kazma kürek satanlar olmuş.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam önemli

• 250 çok ya bir kitap parası bir denemeye değmez. Bu arada böyle bir uygulamayı her dershane yapıyor mu? Aydın'da bildiğiniz var mı? Fiyatı uygunsa birkaç denemeye girmek istiyorum böyle.

• 100 tl burada.

• mymaz M kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir acaba

• sonejderha1 S kullanıcısına yanıt

ankara

• mymaz M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağol

• 2024'ün başından beri fırsatçılık her sektörde iyice azıtmaya başladı her şeye ekonomik krizi bahane edip yapılan kâra zam koyuyorlar. serbest piyasa kanzici müritleri de her daim yanlarında, ocaktan sonra 350-400 olur artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.