Şimdi Ara

Hakkımı Helal Etmiyorum AYT FEN'DE 35.25 NET İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah belanızı versin ben bu yüzden mi mezuna kaldım bu yüzden mi onca çileyi sıkıntıyı çektim matematiğim hep sorunluydu ama it gibi çalıştım ve beynimin yettiği yere kadar belkide zorladım 26,25 yaptım totalde 61,25 yapmışken 451 puan almışken ve puanım geçen seneye göre 23 k iken 29 k ya girdim ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN ALLAH HUZURLU GÜN VERMESİN TEK İSTEDİĞİM İYİ KÖTÜ BIR TIPTI SONRA ONDAN UMUDUMU KESTİM DİŞ OLSUN DEDİM O DA OLMUYOR FEN LİSESİ MEZUNUYUM VE ARKADAŞLARIMIN ÇOĞU İLK SENESİNDE TIPA GİDERKEN BEN ARTIK MÜHENDİSLİK Mİ YAZARIM ECZACILIK YAZSAM GELİR Mİ ONU BİLE BİLMİYORUM UMARIM MUTLUDUR BU SİSTEMİ GETİRİP BİZE UYGULAYAN AQ MALLARI BİZE NEDEN LYS YAPILMADI BİZ NEDEN YGS Yİ GÖRMEDİK. TOPUNUZUN AQ

• Kimsenin sırlamasında gözüm yok herkesin emeğine saygı duyuyorum . Ben sadece kendi emeğime çabama üzülüyorum. Evet belki bu 29 bin kişi benden daha çok çabaladı ama benim de çok fazla çabaladığım yadsınamaz. Ben onlardan daha fazla hak ettiğimi falan düşünmüyorum keşke herkes istediği yere gidebilse benim üzüldüğüm nokta geçen sene bu netlerle 23 k lık sıralama geliyorsa kardeşim bari 2-3 k gerilet 6 k nedir Allah aşkına bence bu çok büyük haksızlık. Sınavımız kim ne derse desin 2010 - 2018 sınavlarından zordu neymiş herkese kendi sınavı zor gelirmiş yok öyle bir şey abi herkesin gözü var açın bakın 2018 fen sorularına YAZIKTIR GÜNAHTIR...
  • Sonuna kadar hakli yorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 19:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden daha iyi yapan 29 bin kişi var. Onlardan daha fazla hak ettiğini düşündüren şey nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BearGyrlls -- 17 Temmuz 2019; 3:0:4 >
  • Kardeşim tıp diş kontejanı arttı van diş gelir büyük oranda sana rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Senden daha iyi yapan 29 bin kişi var. Onlardan daha fazla hak ettiğini düşündüren şey nedir.
    Kimsenin sırlamasında gözüm yok herkesin emeğine saygı duyuyorum . Ben sadece kendi emeğime çabama üzülüyorum. Evet belki bu 29 bin kişi benden daha çok çabaladı ama benim de çok fazla çabaladığım yadsınamaz. Ben onlardan daha fazla hak ettiğimi falan düşünmüyorum keşke herkes istediği yere gidebilse benim üzüldüğüm nokta geçen sene bu netlerle 23 k lık sıralama geliyorsa kardeşim bari 2-3 k gerilet 6 k nedir Allah aşkına bence bu çok büyük haksızlık. Sınavımız kim ne derse desin 2010 - 2018 sınavlarından zordu neymiş herkese kendi sınavı zor gelirmiş yok öyle bir şey abi herkesin gözü var açın bakın 2018 fen sorularına YAZIKTIR GÜNAHTIR...

• SORUNUN AZLIĞINI SENE BAŞINDA DA DİLE GETİRİYORDUM BEYLER. SORU SAYISI ARTMADAN BU DEDİKLERİMİZE ÇARE BULUNAMAZ. VE BİZDEN GEÇTİ-GEÇİYOR-GEÇECEK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meduck kullanıcısına yanıt
    Hep mi bize denk gelecek ya !
  • Hocam kırıkla ve düşük obp ile denedim ben ne yapayum myle bi yığılma olmuşki 15k dan 33k ya attı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun çok sinirlenme sağlıklı düşünmeni engeller

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.