Şimdi Ara

Rekor mu?---YENİLENDİ LUTFEN OKUYUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde duron1600 bir cpu var ancak " 2480" mhz gibi inanılmaz bir değere ulaştım
    anakart epox 8rda+ rev 2.1 LE
    ram 256*2 ddr400 ram Vtech
    cpu duron1600 vpmw
    soğutma cooler master hava soğutma
    değerler 1.değer 220*11 @ 2420 mhz 1,850v 45-55 derece
    2.değer 213*11.5 @ 2450 mhz 1,875v 45-55 derece
    3.değer 217*11,5 @ 2480 mhz 1,875v 45-55 derece

özellikle 2450 mhz de kesinlikle sistemde hiçbir unstabil durum yok ve 3d mark 2001se sorunsuz tamamladı..e şimdi doğal olarak gibi hani sonuçlar diyeceksna ama maalesef evde net yok ve ben bu satırları okuldan yazmak zorunda kalıyorum...

not:emre akşam bana uğra da elime geçen yeni malzemelerle rekorlara koşalım:-)))

• rekormu bilmem ama gerçekten çok iyi bir hız yakalamışsın, tebrikler.
  • beni geçeçeksin yakında duron ile be
  • Abicim ben size dedim bu yeni Duron'lar böyle yarıyor işte. Bende de var aynı kodlu işlemciden ama gel gör ki nforce2'miz yok.

medware tebrik ederim. Hava soğutma ile mükemmel bir overclock yapmışsın. Sisteminde kullandığın güç kaynağı nedir?
  • abi drahte 1905 sende kaç makine var sen neci oluon?[bgdnc2]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by togi_88</i>
    <br />abi drahte 1905 sende kaç makine var sen neci oluon?[bgdnc2]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

abi iki makina var üöğrenci olyom
  • amuda duran lar neymiş yav?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amuda ne lan ??
  • 3d mark 2001 linki olmadan olmaz abi
  • abi bizdemı duron alsak yoksa 1800+ mıl ıyı bır kod yanı arada ne kadar performans farkı olur %10 fazla olur mu?
  • aynı mhz de farketme ikiside 256cache tabi duron u modlamanlazım :)
  • hepsınde olurmuki duronların.
  • Stabil diyosun ama 3dmark'ı bikere çalıştırmakla olmaz bi sisteme stabil diyebilmek için 12 saat boyunca 3dmark'ı çalıştır(loop ile) reset filan atmıyosa yada donmuyosa stabildir
  • 12 saat mi uff..

Bu arada 3DMark linki hikaye..

Oyunlardan aldığın sonuçları yazarsan daha sağlıklı olur..

Mesela Q3 CS..
  • ARKADAŞLAR KULLANDIĞIM POWWR SUPPLY FSP 250W(KOMİK AMA GERÇEK)

BU ARADA ANKARALI VE İSTANBULLU OC HAYRANLARI NEDEN BİR FAN CLUB KURMAZ ONU ANLAMIYORUM..BEN TIPTA OKUDUĞUM ICIN ZAMAN BULAMIYORUMM PEKİ SEVGİLİ DİĞER OVERCLOCKÇULARR SİZ NE DERSİNİZ...BİRLEŞİP BİR YER KİRALASAK FAN CLUB A ÇEVİRSEK HERKES HER HAFTA SONU MAKİNASINI KAPIP GELSE BİLGİ BİRİKİM TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞSAK..HATTA BİRBİRİMİZE DONANIMLARIMIZI ÖDÜNÇ VERSEK DE HERKES BU OVERCLOCK BÜYÜSÜNDEN SONUNA KADAR YARARLANSA OLMAZ MI?

YOKSA BÖYLE BİR YER VARDA BENIM MMI HABERIM YOK!
  • FSP 250W deyip geçme bence, sonuçta gerçek 250W ki bu da seninki gibi bir sistem için yeterli. Yenilenen nedir onu anlamadım? Zaten 2480Mhz değil miydi en başta da.

Stabilite testi için en iyi program Prime95'dir. Bunu yabancı forumlarda herkes kullanıyor. Programı açıp 3-5 saat çalıştırıyorsunuz, işlemci ve bellek veriyolunu sonuna kadar zorluyor. İkisinden birine fazla yüklenmişseniz program hata veriyor. İndirin kullanın derim.
  • medware iyi diyosun hoş diyosun da okuyan tek sen değilsin bize de kazığı kocaman kocaman iteliyolar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by medware</i>
    <br />ARKADAŞLAR KULLANDIĞIM POWWR SUPPLY FSP 250W(KOMİK AMA GERÇEK)

BU ARADA ANKARALI VE İSTANBULLU OC HAYRANLARI NEDEN BİR FAN CLUB KURMAZ ONU ANLAMIYORUM..BEN TIPTA OKUDUĞUM ICIN ZAMAN BULAMIYORUMM PEKİ SEVGİLİ DİĞER OVERCLOCKÇULARR SİZ NE DERSİNİZ...BİRLEŞİP BİR YER KİRALASAK FAN CLUB A ÇEVİRSEK HERKES HER HAFTA SONU MAKİNASINI KAPIP GELSE BİLGİ BİRİKİM TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞSAK..HATTA BİRBİRİMİZE DONANIMLARIMIZI ÖDÜNÇ VERSEK DE HERKES BU OVERCLOCK BÜYÜSÜNDEN SONUNA KADAR YARARLANSA OLMAZ MI?

YOKSA BÖYLE BİR YER VARDA BENIM MMI HABERIM YOK!

Benzeri var sayılır..Beklerizwww.turkishoverclockers.com

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>[frndsp]

• evet böyle bir yer açtım Beşiktaşta buyrun gelin :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.