Şimdi Ara

Rekor Pil süresi (görselli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aldığım güne lanet ettiğim cihazla ilgili paylaşım yapmak istedim.

GPS kapalı, 4g-3g kapalı, ışık kısık vaziyette, sadece wi fi açıkken durum budur. Cihaz ses 10 numara, kamera ön arka fıstık gibi ama sadece 4 saat. Sonra kapanıyor zaten

Rekor Pil süresi (görselli)

Çözüm olarak 10 binlik xiaomi ve araç şarjı aldım. Bir daha htc filan almayacağım orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 13 Ağustos 2017; 12:12:34 >

• 4 saat affedersin çok iyi ben 2 saat aldığımda bugünü de kurtardık diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc desire 825'le gün sonunu görüyorum normal kullanımda. internet sürekli açık. sadece oyun oynamıyorum.

telefonunuzu nasıl kullanıyorsunuz merak ediyorum.
  • mail açık, ekran açık (whatsapp ve mail) belki youtube'dan video. Belki gazete vs okumaca.

ŞArj süresi tepetaklak aşağı iniyor.
  • Benim telefon da HTC10. Yanlış anlamayında nasıl başarıyorsunuz ben anlamış değilim 2-4 saatte bitirmeyi. Telefonu aldıgım günden bu yana örnek olarak şuan saat 09.50 şarj %82 akşam 22.30-23.00 gibi %27 lerde olacak. Şimdi bana soracaksınız şu var mı bu varmı onu da yazayım. 4g full açık wi-fi full açık ev yada ofiste baglanıyor onun harici kafasına göre takılıyor, Bluetooth full açık spotify den arabada müzik dinliyorum yada ofiste de dinliyorum nadir. Güç tasarrafu genelde açık bazen kapalı güneş durumuna göre. Ekran ışıgıda ortalarda bazen gene güneşe göre açıyorum. He diyeceksiniz telefonu hiç mi kullanmıyorsun, evet kullanıyorum hemde günde en az 100+ mail okuyup cevaplıyorum en kötü 20+ telefon konuşmam var. Takip ettiğim haber siteleri de var, whatsapp zaten susmuyor meslek gereği 10+ grup sağolsunar yardırıyorlar. Şimdi diyeceksiniz benden farklı ne yapıyorsun ozaman onuda anlatayım.Oyun oynamıyorum, Gelen aramalarda titreşim kapalı, Bazı ince ayarları yaptım örnek olarak iki gmail hesabı var sekranizasyonlarda abidik kubidik şeyleri kapattım. Boost+ 'un arka planda kapatamadıgı uygulamaları greenify ile kapatıyorum. Facebook telefonda şarjı emdiği için herşeyiyle devre dışı bıraktım(zaten pek kullanmıyorum). Anlayacagınız sabah kalktıgımda eger telefon %60 civarındaysa akşam eve dönüşe kadar yeter diye gönül rahatlıgıyla evdffen çıkabiliyorum.

Bana HTC10 deseniz pil süresini överim bilinçli kullanıcı olarak. Bu arada bunları yazarken ikinci telefonumunda Iphone 7Plus oldugunu belirtmek istiyorum. Kamera deseniz iki telefonu denk getirip bir karşılaştırın. Iphone 7+ ın tek artısı kamera yazılımında olan derinlik efekti. Onun harici aynı şartlarda çekip renk farkını ve HTC kalitesini görebilirsiniz.

• İyi günler. HTC 10 pil sürelerimi içeren resimleri yandex diske attım. İncelemek isteyenlere duyurulur. 3.5-5 saat arasında değişiyor.

https://yadi.sk/d/od27n3BA3MoaHA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.