Şimdi Ara

Rekor taşınma: Atatürk Havalimanı sadece 32 saatte İstanbul Havalimanı’na taşındı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    1980 sonrasının iki sebebi var bence bir fabrikalar iki gurbetten dönenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle bakma sen millette, dediğinde haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Akparti den önce metroyu anca televizyondan duyardiniz.
    gerekli olan birşey kimin nerden duyduğu önemli değil,
    temel bir hizmet kim gelirse gelsin yapmak zorundaydı.
  • Bu aralar "tasinma" isinde ustalastilar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Sabiha Gökçen 'in bittiği yer de evler başlıyor, bir gün uçuşum vardı sabiha gökçen 'deyiz otobüs gibi ne ise adı o araç geldi insanlar bindi ve 20 dakika kadar o araçla gitttiikkk gitttttiiik dedim bunun sonu yok herhalde sonra derken son geldi ve bir baktım beton duvarların arkasında mahalleler sokaklar ve evler binalar. Bir an ohaaa oldum olayı ise uçak kalkınca anladım uçağımız kalktı ve yükseliyoruz bir baktım bir baktımmmmmm evlerin sokakların mahallelerin arasından yükseliyoruz ve aynı yolculuğun bir dönüşü oldu inerken 1000 metre 800 600 400 metre diye alçalıyoruz ve inan inişe 3 5 dakika varmış biz evlerin sokakların binaların üzerinde uçuyoruz yere yaklaştık artık sanki evler yanımızda gibi camdan seyrediyorum haaaaaa dedim bu sabiha gökçen o kadar büyümüş ki genişletilecek bir gram arazisi bile kalmamış. O yüzden ekşi mekşi okuyacağınıza onun bunun ağzına bakacağınıza biraz gözlemleyebilseniz ve bu sizin düşünebildiklerinizi thy 'de müdürden tut mühendisine pilot 'tan tut plan bütçe komisyon ekiplerine kadar bakanlardan tut milletvekillerine kadar bir sürü uzman denetçi izleyici gözlemci sizin düşündüklerinizin kat ve katını düşünüyor olduğunu anlamanız lazımdı. Bu kadar sığ olmayalım lütfen. :)

Alıntıları Göster
    millete sığ olma diyon, kendin sığ düşünüyon
    dünyadaki birçok havaalanı , sabiha gibi, muhakkak etrafta evler oluyor, yeterki seçim dönemlerinde 4 kata müsaade edilen yerde 13 kata izin verme

al berlin havaalanı, her taraf ev

tamamen rant için yapıldı o havaalanı. tamam on numara havaalanı olmuş, ama hükümetin hiçbir hareketi vatandaşın faydası için değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    sen bana Avrupada herhangi bir şehir söylesene nüfusunun 4 te biri bir ilde toplansın ve rakam bir ülke büyüklüğünde olsun.

sen atalarının bir sözü var bilir misin "nerde çokluk orda bokluk" diye?

Evet suriyelileri de almayacaksın istanbula kendi vatandaşlarını da almayacaksın gerekirse.Şehir planlaması yapılması lazım.İstanbul yerine gitsin bursaya kocaeliye göç etsin

Lafı evlenmemeye çocuk yapmamaya getirmişsin bu nedir arkadaş saçmalamayı bırak.Doğuda,Anadoluda,İzmirde evlenenler insan değilmi bunları söylemeye utanmıyor musun?

Bu kafayla sen daha çok kaybedersin.Otur ve taşınma süresiyle gurur sen yaptığın en büyük iş bu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 8 Nisan 2019; 8:44:35 >
  • yaptığınız ahabere bakın alla sen. sanki bana dünyanın en büyük heykel taşıma operasyonu

istanbul izmir ve ankaranın bütçeleri birleştirip ardahana heykel dikecez, sonra onu Atatürk hava limanı yerleşkesine taşıyacaz.
    bu taşınma ile birlikte ülkemiz ilim ve fende dünya birincisi olacak.
  • CHP çalışıyor

• Biraz okuyun ataturk havalimanın yetmediği ve yeni yada 3. bir havalimanın istanbulun ihtiyac duydugunu az olsa araştıran bilir..havaalanın yerini tarıtısabiliriz,yolların bitmemesini tartısabiliriz.yeni hava alanın sıkıntılarını konusabiliriz ama ne ihtiyac vardı demek tamamen cahillik...

• Belgesel olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu isim takıntınız çok boş be.. şimdi türkiyenin başına avrupa getirsek avrupa mı olacak?
    zihniyet değişmedikçe bu memleket zor ilerler
  • Yolcularıda heralde tırlarla taşıyacaklar havaalanına...

• ATatürk isminin içini boşaltıyorlar!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

İroni değil mi bu? Lütfen ciddi olmadığını söyle.

Şu yorumun en çok beğeni alan yorum olması, bilgi çağında insanlık adına utanç verici yemin ediyorum. Bide kırsaldaki insanlara "cahil" dersiniz. Hadi onların eğitim imkanı olmamış, ilkokul lise mezunu insanlar. Sizin bu halinizi hangi sıfat anlatacak?
    Yalnız asıl cahil olan sensin kardeş. Belli ki neyin ne olduğuna daha yaşın yetmiyor. :D

• Bunlar nasıl kafalar çok merak ediyorum :)

• O zaman gerçek din ve ahlak dersi verelim küçükten, çünkü bu tür sıkıntılar toplumun her kesiminde var; kendilerine etiket verenler ve verilenlerde değil sadece!

• Özellikle büyük projelerde, kervanı dururken düzmek zor, yolda düzülür en sağlıklısı.

• Atatürk havalimanın da çalışanlardan sayısı net belli olmamakla beraber binler ile ifade edilen isci cikartmalari olduğu konuşuluyor.

Ne kadar doğrudur bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 8 Nisan 2019; 11:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofworld

Atatürk havalimanı artık miyadını doldurmuştu yeni havalimanı çok iyi oldu çok sürmez metrobüste metroda gelir önemli olan uçakların güvenli rahat iniş kalkış yapması yolcuların modern son teknolojinin nimetlerinden yararlandığı bir havalimanına sahip olmak
    Daha yeni ödül verildi neyin miyadi dolmuş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.