|
Bildirim
CHP ye helal olsun belediyecilik budur
|
atatürk ismini silmek ve milletin parasını yandaş kesimde toplamak için oynanan milyar dolarlık tiyatro..
|
İstanbulun dışında, daha metrosu olmayan bir havalimanı mı?
Aman kalsın |
Eskiden olsa mantıklıydı dediğin ama günümüz için öyle değil maalesef. İstanbul çok büyüdü havalimanının etrafı uçakların güzergah alanları evlerle doldu.
Eskiden nüfusa göre havalimanı uzakta olduğu için rahatsızlık vermezdi ama şimdi öyle değil uçak sesi çok rahatsız edici. Taşınması iyi oldu tek eksi yanı metro ağı tamamlanmadan taşınması oldu metrosuz gidiş zor olacak. |
İroni değil mi bu? Lütfen ciddi olmadığını söyle.
Şu yorumun en çok beğeni alan yorum olması, bilgi çağında insanlık adına utanç verici yemin ediyorum. Bide kırsaldaki insanlara "cahil" dersiniz. Hadi onların eğitim imkanı olmamış, ilkokul lise mezunu insanlar. Sizin bu halinizi hangi sıfat anlatacak? |
Asıl cahil olan sensin yanlız
|
|
Birincisi Atatürk büyük harf ile başlar.
İkincisi "Hiç bir şeye ihtiyacımız yok, Tek bir şeye ihtiyacımız var Çalışkan olmak." Mustafa Kemal Atatürk. Yani Atatürk diyor ki. Benim ismimin hava limanına verilmesinin hiç önemi yok. önemli olan çalışmak diyor. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiss35 -- 7 Nisan 2019; 16:44:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|