Şimdi Ara

Rekor taşınma: Atatürk Havalimanı sadece 32 saatte İstanbul Havalimanı’na taşındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İroni değil mi bu? Lütfen ciddi olmadığını söyle.

Şu yorumun en çok beğeni alan yorum olması, bilgi çağında insanlık adına utanç verici yemin ediyorum. Bide kırsaldaki insanlara "cahil" dersiniz. Hadi onların eğitim imkanı olmamış, ilkokul lise mezunu insanlar. Sizin bu halinizi hangi sıfat anlatacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Nisan 2019; 19:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesi rekorki
    yukle tasi
    sanki istanbuldan abdye tasıdilar
    abartin herseyi

• İroni değil artık İstanbul belediye başkanı Ekrem Imamov

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla çeşitli alandaki bütün rekorları iptal edelim. Olimpiyatlar falan da düzenlenmesin. Hız rekorları geçersiz olsun. Çünkü göktaşına uzay aracı indirmişler. Uzun atlamadan, gol rekorlarına kadar bütün rekorlar goes to uzay aracı...

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    CHP'nin üniversitelisi senin gibiyse ülkenin geleceği için durum cidden çok vahim :( İmamov'un daha göreve başlamadı. İkincisi bu taşınma işleminin de havalimanının da belediyeyle hiçbir ilgisi yok. Şimdi bunu öğrenince alkışladığın işi yuhalarsın kesin. Niye böylesiniz ki?

• Kargo taşımacılığında kullanılacak diye biliyorum.

• Atatürk havalimanı artık miyadını doldurmuştu yeni havalimanı çok iyi oldu çok sürmez metrobüste metroda gelir önemli olan uçakların güvenli rahat iniş kalkış yapması yolcuların modern son teknolojinin nimetlerinden yararlandığı bir havalimanına sahip olmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Bu mantıkla çeşitli alandaki bütün rekorları iptal edelim. Olimpiyatlar falan da düzenlenmesin. Hız rekorları geçersiz olsun. Çünkü göktaşına uzay aracı indirmişler. Uzun atlamadan, gol rekorlarına kadar bütün rekorlar goes to uzay aracı...
    belli bir ağırlığı, bir yerden bi yere taşımanin ne rekoru olacak. sakın olayı "bunlar istemezukcüler" e baglama. tamam, havaalanı en büyüklerden biridir, ama dh editörü, kendi çalıp kendi oynuyor, eşya taşıma övünecegimiz şeylerden olmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Havaalanı yerine central Park gibi Park yapılsın diyenler...

• quote:

CHP'nin üniversitelisi senin gibiyse ülkenin geleceği için durum cidden çok vahim :( İmamov'un daha göreve başlamadı. İkincisi bu taşınma işleminin de havalimanının da belediyeyle hiçbir ilgisi yok. Şimdi bunu öğrenince alkışladığın işi yuhalarsın kesin. Niye böylesiniz ki?
    İroni yapıyordum
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ikihavalimanına da metromuz yok

• höooöoöööööüüöüögg..

• O değilde bu havalimanı etrafına kurulan oteller, kongre merkezleri sağlam patladı ozaman. Basın Ekspress yolunda bir dünya büyük otel vardı, binalar ellerinde patladı adamların.
  • Kaç milyar dolar'a maloldu.Hangi şirket şunları söyleyinde.Yandaş şirketten eccük da biz faydalanak
  • quote:

İroni değil mi bu? Lütfen ciddi olmadığını söyle.

Şu yorumun en çok beğeni alan yorum olması, bilgi çağında insanlık adına utanç verici yemin ediyorum. Bide kırsaldaki insanlara "cahil" dersiniz. Hadi onların eğitim imkanı olmamış, ilkokul lise mezunu insanlar. Sizin bu halinizi hangi sıfat anlatacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 7 Nisan 2019; 21:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

atatürk ismini silmek ve milletin parasını yandaş kesimde toplamak için oynanan milyar dolarlık tiyatro..
    her etki bir tepki yaratır selahattin kardeşim. eninde sonunda Atatürk havalimanı olacak ismi bak görürsün :)
  • Seçim haberleri

• Birincisi Atatürk büyük harf ile başlar.
    İkincisi "Hiç bir şeye ihtiyacımız yok, Tek bir şeye ihtiyacımız var Çalışkan olmak." Mustafa Kemal Atatürk. Yani Atatürk diyor ki. Benim ismimin hava limanına verilmesinin hiç önemi yok. önemli olan çalışmak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Nisan 2019; 21:19:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.