2 x 200 KVA Yedekli Socomec GreenPower kesintisiz güç kaynağı , 2 x 10 Gbit Superonline 2 x 250 KVA Yedekli Jeneratör , 2 x 174.000 BTU Alarko Carrier İklimlendirme sistemi , Aktif 2500 , arttırılabilir 5000 sunucu kapasitesi , 7/24 KVM Over IP desteği , cubeShield Load Balance ve koruma sistemleri ,
Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 3.2 Ghz Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB İşlemci Ön Bellek 4 MB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1066 MHz Sabit Disk Kapasitesi 750 GB HD I/O SATA Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD6450
Server Yapım aşamasındadır Kimler gelecek görelim bakalım :)...
Neden .. Version: 97D + 99b Bir türlü vazgeçilmedi :)
Yaklaşık 6 aydır Mu Online oynamıyorum.Yeniden başladım dün ama ortam sarmadı diye bıraktım eğer eskiler gelirse bende gelirim her türlü
:)) arkadaşlar bizde eski serverleri yana yana aradığımız için şöyle bi eski oyuncuları toplayalım dedik ve elimizi cebimize atmaya karar verdik biraz agır ama idare edeceğiz artık.... yeterki o sıcak ortam o zevkli anılar o bi tinnnn sesine kalbimizin hizli carpması gerçekten güzel duygulardı :) hem pc olarak hemde sunucu olarak gerçekten sağlam olarak başlayacaz bu işe. sanırım tek sıkıntımız oyuncu olacakmı acaba ? Sonucta herkes haklı gelen gecen server kurdu 2 gun sonra güm tabi.... biz eskilerin tadında ve uzun süreli bi server kurmayı amaçlıyoruz player olursa bu işe başlıycaz gerçekten. şu an sunucumuz ve topladığımız pc hazır durumda.
Ben de uzun zamandır mu oynamıyordum eski günlerdeki bi mu yu bekliorm tercihim 97 d deki tat başka yerde yok. birde şu aralar açık 1-2 tr serveri var hepsinde ortalama online sayısı 20 bunu tek bi serverde birleştirsek ne gzl olr ortam olr.Siz serveri ne zmn açmayı planlıyorsnz tam olrak?
Devamlılığı olan ve maddi amaç gütmeyen sadece banner ve pop-uplarla kazandığınla yetinebilen bir admin ve bir server arıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme