Şimdi Ara

Relog Atın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Relog Attım Moradonda Yeni Bi Canavar Var Yeşil Büyük Adı Kekurikakakakkaka Gibi Bişey Tek Yedim :(

• quote:

Orjinalden alıntı: MinorKinq

Ben Relog Attım Moradonda Yeni Bi Canavar Var Yeşil Büyük Adı Kekurikakakakkaka Gibi Bişey Tek Yedim :(

kecoonun bossu o
  • Ciddi olamassın inanamıyorum SEN seçilmiş player olnalısn

quote:

Ben Relog Attım Moradonda Yeni Bi Canavar Var Yeşil Büyük Adı Kekurikakakakkaka Gibi Bişey Tek Yedim :(

• Kendisi Boss oluyor.

Veya şeyde olabilir Sacura 5 diye bir şey vardı kecon gibi koxperları yatırmak için GM arada onu çıkartıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 6 Nisan 2008; 18:18:47 >
  • quote:

Şu an YerLerdeyım Dostum
  • quote:

kac lvl sın bı tane adam 28 lvl ken kesmıs kekurı rıng cıkmıs acaba yalan mı soyluyodu
  • koptum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Manner ne işe yarıyor?SS
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scura 5 tir o kekurikekukaka olsaydı tek atamazdı onu 25 lwl adamlar 5 li parti ile kesio scura 5 ennn zor bulunan enn nadir çıkan boss
  • Adam Üstüne Basakarak Kekurikakaka Dior LVl Kas BelKi KeSerSin
  • adam kekurikuka diyo görmüyonmu?
  • yalan.....
  • 1-2 lv bişidir ondan tek atmıştır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mazovski

1-2 lv bişidir ondan tek atmıştır bence

süper yha

• quote:

arkadaş görmüş bide tek yemiş kesinlikle seçilmiş playersin

• 30 lvl de bi daha relog at o zaman kekuri ring cıkar hatta sınırsız yaparsın paraya para demezsın gb satmaya baslarsın artık bosuna secılmıs player deılsın ya
  • Afiyet olsun be bunudamı yediniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

yalan.....

ölürken yanındamıydın?
  • adam gibi cevap verceğinize dalga geçiyosunuz sanki oyuna yeni başladığınızda herşeyi biliyomuş gibi... eziklik sadece lvll le olmuyo işte. doğru düzgün cevap yazamayın da ezik bence
  • quote:

Kekurikakakakkaka
    tmm işte o brezilyadan yeni transfer boss blmion mu cou kız hayran ona KAKA yeşil tabi formaı giymiş ondan tek yersin rövaşta vurmuştur kritik o git bi daha kritik vurmassa kesme olasılıın war gece 00:10 da ancak bu kdr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.