Şimdi Ara

REMEMBER ME (XBOX ANA KONU) 'Capcom'un Yeni Aksiyon Oyunu' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Remember Me oyunu ile ilgili inanilmaz bir rakam paylasmak istiyorum, oyunda 50,000 Combo kombinasyonu mevcut.

Combo Lab özelliği kullanılarak Combolari özelleştirebiliyoruz.

quote:

Dontnod’s Remember Me has 50,000 combos

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/10/01/dontnods-remember-me-has-50000-combos/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynanış videoları ve atmosferi hiç ilgimi çekmedi çerez niyetine oynarım.
  • Deneyenlerden yorum alalım
  • Gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla çok sağlam bir atmosfere sahip. Tam benlik oyun.
  • Oynayacak arkadaslarimiza diycegim su, idare eder,
    Oyunsaniz gideri var, grafik ve cevre detaylari ortanin ustunde ama savas sistemi ve atlama ziplamada ki kisitlamalar pek hosuma gitmedi, ayrica bas karakter de az biraz isenyaramaz, karizmadan bayan oldugu halde yoksun

• Oyuna başlayacaktım ama vaz geçtim önce sırada The Last of Us var beklesin gariban oyun.
  • Ana karakteri bayan olan oyunlar ilgilimi çekmiyor. Tomb Raider hariç.
  • Oynanış süresi kısa ise şimdi başlayayım diyorumda kafa bırakmadılar burada. Hafta sonundan önce Cuma akşamı başlarım artık. Pazar'a kadar bitse ne ala.
  • Oyunu bugün birkaç saat oynadım. Bence fena bir oyun olmamış. Vasatın üstü diyebilirim. Oynanabilirlik biraz daha iyi olabalirdi. İlk boss savaşında kamera bug ları yaşadım. Bu biraz sıkıntı oldu. Onun dışında çevre ile etkileşim çok kötü. Tırmanacağımız yerler gideceğimiz yerler hep kısıtlı ve belli yerler. Özgürlük yok. Dövüş sistemi hep aynı fazla bir upgrade imkanı yok oyunda. Kısaca oynamayan pek bişey kaybetmez. Ama ben biraz keyif aldım diyebilirim. Onun nedeni de bu tarz oyunların çok fazla olmamasıdır. Bitirince unutup gidebilecek bir oyun olmuş.
  • kardeşler romalılar canlar diyere oyun haında diyeceğim şey hikaye olarak çok bomba neuromancer benzemiş ani çalma ve değiştirme çok iyi bir aksiyon olmuş anı değiştiriken dikkat edin gerekli item açmazsız eğer silbaştan oynuyosunuz kötü yanları çok linear sandbox tipi olaymış çok bomba olurmuş ayrıca oyun çok çabuk sapıtıyor bug vermemesi için hatim indriyorsunuz, düşman yaayzekası çok tırt bazen aşırı zorlutor bazen bir elemanlar kenara koöşeye takılıyo 30 dk dayak atsanda yerinde oynamıyor iyi yanları anı olayı on numara, karakterin hikayesi keşke campcom biraz daha sbr olsaydı ilk resident evil eşdeğer flagship çıkartma ihtimali artardı artık seri üretim hikayesi düzgün olmayan oyun üretmekte çok ısrarcı oldu
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Gamespot – 7/10
    Destructoid – 6/10
    Polygon – 8/10
    Metro – 5/10
    OPM – 7/10
    The Escapist – 3/5
    CVG – 7/10
    GodisaGeek – 9/10
    Gaming Trend – 93/100
    GamesRadar – 3.5/5
    IGN – 5.9/10
    Videogamer - 4/10
    Ready-Up – 8/10

ign dalga mı geçmiş de oyuna 5.9 vermiş. Ama bu kadarınıda hak ettiğini düşünmüyorum. 7-8 arası hakeden bi oyun. Eksiği çok ama görsellik doyuruyor ve oynanması gereken zevk veren bir oyun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ign'in notları kaale alınacak notlar değil,gamespot fena değil.
  • IGN her zaman yaptığı gibi dengesiz puan vermiş. Son zamanlarda ya çok şişirir ya da yerin dibine sokar fazla dikkate almamak gerek.
  • hakikatten bakınca IGN bizim medya gibi..
  • IGN puanları kaale alınacak bir site değil. Değerlendirmeleri ısmarlama oluyor, parasını yemediği oyunları da öldürüyor. Şahsen Game Informer'dan başka hiçbir sitenin incelemelerini takip etmiyorum.

Remember Me - Game Informer incelemesi
  • ben gameblogspot puan kaale alıyorum çünkü real puanlar ve düzgün yorumlala puanlama kriterlerini belirtiyor
    ayrıca grafik iyi yapay zeki ve kodlama tırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONOKUMA-CHAN -- 5 Haziran 2013; 11:41:10 >
  • İgn yi kaale almayın. Adamlar yılın oyunları arasına deux exi katmislardi

• GodisaGeek firmasi sanirim saglam para yemis 10/9 luk bir oyun oldugunu dusunmuyorum. Gerci o firmaya para vereceklerinide dusunmuyorum..

• Oyunun %30'una geldim ama ilerledikçe dövüşler zorlaşıyor. Kolayda oynamama rağmen bölümleri tekrar tekrar oynayarak geçebiliyorum.

Eskiden oyunları kolayda oynadığımızda mesela ölmeden bitirirdik, yarışları önde bitirirdik hiç gol yemezdik. Ama şimdi kolay bile zor. Ama bu oyunun kolayı ekstra zor. Bazı oyunlarda dengesizlik çok var ve bu durum oyundan soğutuyor adamı.

Bu oyunu sevdim ancak bu şekilde devam ederse yarıda kalan bir oyun olacak..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.