Şimdi Ara

REMEMBER ME (XBOX ANA KONU) 'Capcom'un Yeni Aksiyon Oyunu'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  REMEMBER ME (XBOX ANA KONU) 'Capcom'un Yeni Aksiyon Oyunu'

Capcom, Dontnod Entertainment iş birliğiyle geliştirilen Remember Me isimli oyunu duyurdu. PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için geliştirilen yeni IP bir aksiyon - macera oyunu.

2084 yılında, Neo-Paris'de geçecek oyun Nilin isimli bir karakterin kontrollerini bizlere veriyor. Nilin son derece profesyonel bir hafıza avcısı. Kurbanlarının zihinlerine girip hafızalarını çalabiliyor, hatta bir başkasına nakledebiliyor. Ancak tutuklanan karakterimizin geçmişiyle ilgili herşey hafızasından silinmiş durumda. Bu noktada devreye biz giriyor ve Nilin'in elinden alınan kimliğini keşfetmesi için ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hikaye olarak Bourne Ultimaton ve Inception, oynanış olarak Mirror's Edge'e benzeyeceğini düşündüğümüz bir yapım Remember Me.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcom_Yeni_IPsini_Duyurdu_Remember_Me-30452.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Video çok sağlam gözüküyor. Umarım sağlam bir oyunla karşılaşırız. Bir de video 2.35 A/R sahip. İnşallah oyunun kendisi bu şekilde olmaz. (16/9 olur) Oynarken yukardan siyah bant gözükmesi çok kötü olur.
  • Sağlam bişe gelecek gibi
  • işte bu be
  • AC ve Mirror's Edge karışımı olacak galiba oyun. Hikayeside güzel olursa çok güzel bir karışım olur.
  • Hatun yardırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

işte bu be

+1
  • oyundan ilk gameplay yayınlanmış.

Grafikler kötü geldi bana ama konusu fena değil çok büyük bir beklentim yok açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soranger -- 14 Ağustos 2012; 23:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soranger

oyundan ilk gameplay yayınlanmış.

Grafikler kötü geldi bana ama konusu fena değil çok büyük bir beklentim yok açıkçası.

Gameplay vidyodan izledigimden yola cikarak oyunda en cok dikkatimi ceken gizemli havasi, bazi görevleri sessiz ve görünmeden halledecek olmamiz ve dahada önemlisi senaryo derinligi ön plana cikiyor bu bahsettigim ic dinamikler oyunun oynanisini olumlu derecede etkileyecegi asikar o yuzden görsel anlamda cokda sorun sayilmaz kanimca.

Nacizane dusuncem oldukca basarili buldum.

• su capcom bir tane adam gibi oyun yapsim disimi kiracam
  • Oyun içi video süper gözüküyor. Görüntüler evet pek iyi değil ama bu tarz oyunların konusu ve oynanabilirlik çok daha önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soranger

oyundan ilk gameplay yayınlanmış.

Grafikler yeterli olur daha yapım aşamasındaymış zaten,buna benzer velvet assassin var fena patlamıştı o ama gizliliği sevenler mutlaka denesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

su capcom bir tane adam gibi oyun yapsim disimi kiracam

Oyun daha çıkmadı neye dayanarak kızıyorsun anlamadım.
  • Blade runner olmuş bu...Futuristik syfy tarzda her türlü gideri var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

su capcom bir tane adam gibi oyun yapsim disimi kiracam

Oyun daha çıkmadı neye dayanarak kızıyorsun anlamadım.

hocam belli baksana su grafiklere, su atmosfere
  • Videoyu izleyince aklıma direk, Mirrors edge geldi
  • Konu çok sağlam görünüyor bu konu üzerine assassins creed gibi seri bir oyun bile yapılırdı yalnız bir tek benim mi hoşuma gitmedi şu bayan karakter daha karizma bir erkek karakter olsaydı sanki daha iyi olur gibiydi
  • Vay arkadaş, bu grafikleri , atmosferi begenmeyende çıktı..Hayret ettim

Oyunda çok bomba duruyor..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.