Şimdi Ara

Remington Nasıl Bir Marka?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
36.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __ToLPoW__

Sacını kendin mi traş ediceksin?

saç için almıyorum hocam, sakal için alıyorum. yeri geldiğinde kirli sakal, yeri geldiğinde elekli traş bıçağı ile normal traş olabilmek için. Ayrıyeten keçi sakal ve bıyık olduğu için kısaltmada yapacağım o yüzden böyle bir ürün düşünüyorum
  • Fiyatı uygun ise alabilirsin..Ben sadece remingtonun iyi bir marka oldugunu biliyorum..Diger çin ürünlerinde iyidir.

Yine diyorum ki sakal için bu ürün hakkında bilgim yok.Sizide yanlış yönlendirmek istemem.. Bence en yakın bir kuaföre sorun.Böylece bende bilgilenmiş olurum.Banada lazım böyle bir ürün.
  • quote:

Fiyatı uygun ise alabilirsin..Ben sadece remingtonun iyi bir marka oldugunu biliyorum..Diger çin ürünlerinde iyidir.

Yine diyorum ki sakal için bu ürün hakkında bilgim yok.Sizide yanlış yönlendirmek istemem.. Bence en yakın bir kuaföre sorun.Böylece bende bilgilenmiş olurum.Banada lazım böyle bir ürün.

yanlız işin acayip tarafı koca Ankara'da her yere baktım, bi türlü bulamadım. en sonunda Tepe home mağazasında olduğunu söylediler. telefon açtım sordum hakikaten varmış.Fakat normal piyasası 140 civarı olan ürün orda 169 ytl imiş. yarın gidip bakıcam bakalım.peşinde indirim falan oluyormu
    seni bilgilendiririm @ __ToLPoW__

Şu ürünü kullanan biri olsada bize bir bilgi verse

• up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Fiyatı uygun ise alabilirsin..Ben sadece remingtonun iyi bir marka oldugunu biliyorum..Diger çin ürünlerinde iyidir.

yanlız işin acayip tarafı koca Ankara'da her yere baktım, bi türlü bulamadım. en sonunda Tepe home mağazasında olduğunu söylediler. telefon açtım sordum hakikaten varmış.Fakat normal piyasası 140 civarı olan ürün orda 169 ytl imiş. yarın gidip bakıcam bakalım.peşinde indirim falan oluyormu
    seni bilgilendiririm @ __ToLPoW__

Şu ürünü kullanan biri olsada bize bir bilgi verse

upupup

• up
  • remington silah markası deilmi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungAnıL

remington silah markası deilmi yaw

evet bende araştırırken gördüm. aynı zamandada silah markası ama aynı firmaya ait değil galiba
  • iyi av tüfeği yapar. 1910lardan beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

iyi av tüfeği yapar. 1910lardan beri

evet araştırdıkça buluyorum bende. hakikaten av tüfeği yapıyormuş. ama farklı firmalar muhtemelen.isim benzerliği olabilir
  • up up
  • Saç sakal işi için babyliss marka bi makine aldım. 1 yılı geçti istisnasız 2 günde 1 mutlaka kullanıyorum ve şikayetçi olduğum hiç bir özelliği yok. Şarjı çok iyi dayanıyor, bıçakları çok keskin, içinden çıkan başlıklar çok çeşitli ve başarılı bir ürün..

remington'u boyner mağazalarında bulabilirsin

ayrıca benim kullandığım babyliss aşağıda

http://www.hepsiburada.com/babyliss-e700xte-sac-kesme-seti/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgbbae700xte

• quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Saç sakal işi için babyliss marka bi makine aldım. 1 yılı geçti istisnasız 2 günde 1 mutlaka kullanıyorum ve şikayetçi olduğum hiç bir özelliği yok. Şarjı çok iyi dayanıyor, bıçakları çok keskin, içinden çıkan başlıklar çok çeşitli ve başarılı bir ürün..

remington'u boyner mağazalarında bulabilirsin

ayrıca benim kullandığım babyliss aşağıda

http://www.hepsiburada.com/babyliss-e700xte-sac-kesme-seti/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgbbae700xte

Bayblisste te güzelmiş hocam. güle güle kullan.
    yanlız ben boynere sordum. ellerinde yokmuş.
    yarın tepe home'a gideceğim.gözümle görüp inceleyeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 23 Aralık 2008; 2:55:19 >

• up up up
  • wallla ben metro-gros market e gıdıyorum alıyorum bı sınbo mınbo vs tras makinesi 6 ay - 1yıl arası felan kullanınca bozuluyo sonra yenısını alıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

wallla ben metro-gros market e gıdıyorum alıyorum bı sınbo mınbo vs tras makinesi 6 ay - 1yıl arası felan kullanınca bozuluyo sonra yenısını alıyom

oda iyiymiş
    bakalım birazdan gidip bakacağım.alırsam buraya yazarım
  • Yav erkek milletinde kıl çıktığı sürece bu konu daha çok hortlar Remington PG400 alan arkadaşlar niye kayboldu. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. 1 hafta içinde benimde almam lazım. Premier aldı bi arkadaş onun benzeri 35 lira ya o bile iş görüyor söyleyim.
  • Ben 2-3 gün önce PG200C ürününü(traş seti) aldım. Sinek kaydı tıraş bekliyorsan pek tavsiye etmem, ha 15dk boyunca aleti suratıma sürerim çekinmem diyorsan sorun yok. Onun dışında alet benim için yeterli, ense kıllarını falan gayet güzel kesiyor, güç problemi yok yani... Sakalının sinek kaydı gibi olması için özellikle yanakların altındaki bölgeler çok uğraştırıyo, onun dışında gayet güzel. Teknosada kampanya vardı 49 liraya aldım. İlk makinem olduğu için karşılaştırma şansım yok fakat ben memnunum!

• Geçen sene remington bmw serisi bi traş makinesi aldim maşallah taş gibi hala sinek kaydi traşa devam.. köpükle traş biçagiyla fln ugraşamadigim zamanlarda çok işime yariyo.. full şarjida 1,5 saat yani hayli hayli yetiyo..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.