Şimdi Ara

Remington Nasıl Bir Marka?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
36.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bende evde şimdilik elektrikli kablolu falan bi traş makinesi kullanıyorum işimi görüyor da askerde kişisel temizlik için yine makine düşünüyorum hiç jilet vurmadım şu yaşıma kadar ( genital bölge ve koltuk altıma ). Şarjlı çokta kaliteli şart değil sanırım işimi görecek bir alet tavsiye eder misiniz ? Mümkünse kılı derinlemesine kesen bir şeyler olsun...
  • arkdaşlar şu makineden almak isiyorumda nasıl bibakarmısınız yada kulanan varmı bende pek fazla sakal yok 18 yaşındaym ama ileride elbette bi artış olucak yorum please

http://www.hepsiburada.com/Liste/remington-6130-tiras-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgremrr6130&categoryId=336723
  • Düzleştirici kullanıyorum, MÜKEMMEL
  • yukarıda belirttiyim ürün hakkında bir fikiri olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

yukarıda belirttiyim ürün hakkında bir fikiri olan yokmu

Tahmin ediyorum ki bi hevesle istiyosun makineyi ihtiyacin oldugu için degil.. Biraz daha yaşinin ilermesini bekle şimdilik öyle bi makineye ihtiyacin yok senin.. Alirsan sadece boş yere makine almiş olursun kullanicak bi yüzün olmicagi içinde Senin açindan para israfi olmaktan öteye gidemez..

Sen kendin soyluyosun çok sakalim yok falan diye de yoksa ne için istiyosun.. ?

Dedigim gibi senin için ŞUANLİK her türlü traş makinesi para israfindan öteye geçmez.. Tut ki aldin bi makine kullanamazsin kullansan bile yüzünü tahriş etmekten başka bi işine yaramaz.. Sakalsiz yüz'de jilette makinede cildine zarar verir.. İleride patates tarlasina döner yüzün.. O yüzden acelen yok bence karişma şimdilik bu işlere...

26 yaşindayim ben bile çok çok acelem olmadigi zamanlarda artik kullanmiyorum.. Eskiden işimin yogunlugu nedeniyle bi aralar kullanmiştim ama daha sonralar attim çöpe gitti kullanmiyorum artik..

Yinede sen bilirsin.. Ben görüşümü soyledim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

yukarıda belirttiyim ürün hakkında bir fikiri olan yokmu

Tahmin ediyorum ki bi hevesle istiyosun makineyi ihtiyacin oldugu için degil.. Biraz daha yaşinin ilermesini bekle şimdilik öyle bi makineye ihtiyacin yok senin.. Alirsan sadece boş yere makine almiş olursun kullanicak bi yüzün olmicagi içinde Senin açindan para israfi olmaktan öteye gidemez..

Sen kendin soyluyosun çok sakalim yok falan diye de yoksa ne için istiyosun.. ?

Dedigim gibi senin için ŞUANLİK her türlü traş makinesi para israfindan öteye geçmez.. Tut ki aldin bi makine kullanamazsin kullansan bile yüzünü tahriş etmekten başka bi işine yaramaz.. Sakalsiz yüz'de jilette makinede cildine zarar verir.. İleride patates tarlasina döner yüzün.. O yüzden acelen yok bence karişma şimdilik bu işlere...

26 yaşindayim ben bile çok çok acelem olmadigi zamanlarda artik kullanmiyorum.. Eskiden işimin yogunlugu nedeniyle bi aralar kullanmiştim ama daha sonralar attim çöpe gitti kullanmiyorum artik..

Yinede sen bilirsin.. Ben görüşümü soyledim..

abi öncelikle bilgin için teşekkürler evet fazla sakalım yok almamın nedeni heves deyil kesinlikle lise son öğrencisiyim sakal yüzünden okula almyorlar sıkıntı oluyor şimdiye kadar berberde aldrıyordum ama geçen makineyle aldı küçük bir yara çıktı 3 4 yerede yayıldı yüzümde bende normal bi makine alıcaktım dediler bikere al iyisini al ondan bunu tercih ettim kaçgündür krem antiyotik kulanyorum yara yüzünden psikolojik olarakta insan rahatsz ediyor sonuçta yüzünde çıkmış olan bir yara .... bilgilerin için çok teşekkür ederim

not:makineyi sipariş etmiştim msj'a bakmadan önce hayrlısı diyorum ..

• Abi 3 yıllık konu ben lise iki öğrencisiyim yavaş yavaş çıkıyor kimse jilet vurma diyor makinadan memnun kalmışmıydınız? @Y£K£
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi 3 yıllık konu ben lise iki öğrencisiyim yavaş yavaş çıkıyor kimse jilet vurma diyor makinadan memnun kalmışmıydınız? @Y£K£

valla çok memnun kaldım jiletten bile temiz alıyordu ama ben 1-2 sefer kullandım sonra birisine hediye ettim bende lisedeyken almıştım ama sana tavsiyem benim kadar pahalı bişey almana gerek yok şimdilik seyrek sakalların varsa normal makinede pro. makine kadar iyi alır remington kesinlikle pişman etmez Almanların en köklü markalarındanmış bende o zaman öğrendim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.