Şimdi Ara

REMİNGTON PG 6030 ERKEK BAKIM KİTİ HB DE 54,89 TL.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
24.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bıyık için ince ayar yapabileceğim bi makine arıyorum. milimetrik olarak uzunluğu ayarlayabileceğim ve tarağı fazla uzun olmayan bişey lazım. bitane saç kesme makinesi var tarağı burnuma giriyo kesçem derken ucu çok çıkıntılı yani. ne önerirsiniz
  • Ben kullanıyorum sonuna kadar tavsiye ederim özellikle kirli sakal bırakmak istiyorsanız 5 ayrı numara ile istediğiniz uzunlukta bırakabilirsiniz benim çok işime yaradı
  • Remingtonun 60-70 tl lik başka bir modelini kullanıyordum. senesi dolmadan elimde kaldı, marka değeri gözümde sıfır.
  • arkadaşlar kirli sakal bırakıyorum ben bu makine işimi görür mü başka tavsiyeniz var mı?
  • yani bu kadar zıt yorumlari baska bi yerde gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerebileceğiniz başka bir traş kiti varmı ??
  • ben de 50tl çeki buna kullanayım diyodum ama yorumlar çok çelişkili alsam mı acaba

• PG6050'yi kargo dahil 34 TL'ye aldıktan sonra hiç birisi sıcak fırsat gelmiyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

PG6050'yi kargo dahil 34 TL'ye aldıktan sonra hiç birisi sıcak fırsat gelmiyor bana

nerde? ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

PG6050'yi kargo dahil 34 TL'ye aldıktan sonra hiç birisi sıcak fırsat gelmiyor bana

nerde? ne zaman?

Ohooooo, günlerce yürüdü konu sıcak firsatlarda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

nerde? ne zaman?

Ohooooo, günlerce yürüdü konu sıcak firsatlarda.

bende kaçırmıştım...
  • Burda görüp, üye olup, alana kadar ürün kapanmıştı zaten.
    Gönderim süreci de ayrı bi dert oldu ama olumlu bitti çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 17 Mayıs 2013; 22:19:45 >
  • ya ben dediğim gibi çek var onu kullanacam da hbden ne alsam diye bakınırken bunu buldum iş görür mü acaba yine de?

• Bu ürünü 2-3 ay önce kullanmaya başladım. Kesim performansı açısından fena değildi.
    Geçen hafta traş olurken traş ucu vidalarından çıktı. Fotograftan görebilirsiniz. Şu an diğer uçlarıyla kullanıyorum ama oyle aman amna kesim olmuyor.
    Sonuç olarak tavsiye etmiyorum.

REMİNGTON PG 6030 ERKEK BAKIM KİTİ HB DE 54,89 TL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Sakın almayın çok kötü , ondan sonra kazık yedik ulan diye dövünüp durursunuz , hepsiburada'daki yorumlar yeterli zaten

Aynen öyle Dış ambalajı na kanmayin.

• alış buna hocam.. dh'ye hoşgeldin
  • aynı seti kullanıyorum ben cok sık traş olmuyorum haftada bir kirli sakal işimi görüyor memnunum
  • PG6050 remington cihazımı satıyorum 50 TL. bir kere kullandım sakalımı kesmek için ondan sonra kaldırdım bir köşede duruyor...

satma sebebime gelince philips marka daha profesyonel bir makina hediye edilmesidir..

ürünün kutusu vakumlu plastik bir kutu olduğundan kullanılamaz durumdadır faturası ile birlikte yollayacağım geçtiğimiz ay içinde bilyoner.com sitesinden alınmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «hidalgo» -- 18 Mayıs 2013; 10:59:59 >
  • biri alın çok kullanışlı diyor biri de sakın almayın.
    bari saç için kullanıyorum memnun değilim vücut için kullanıyorum memnunum diye yazın da insanlar faydalansın. almadan tükkanda gidip deneme şansımız olmuyor bu ürünleri.
    daha açıklayıcı olursanız en azından biraz yardımcı olursunuz almayın ya da alın yazarak post kasmaya gerek yok.
    kullanan var mı bilmiyorum ama bir de ;
    BABYLISS E823F diye bir ürün var . tavsiye verirseniz sevinirim.

• ben geçen ay teknosadan 50 liraya almıştım. kullanım amacım sakal ağırlıklı olduğu için şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
    sakallarım uzadığında 3 numaraya vuruyorum işimi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.