Şimdi Ara

Remote olarak Freelance İş Bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel sebeplerden dolayı para kazanmak zorundayım. Hiç remote olarak bir iş yapmadım. Kısa vadede hızlı bir şekilde hangi teknoloji ile remote iş bulmak daha kolay? Proje ingilizce olabilir. Araştırdığım kadarıyla python ve javascript remote işler revaçta. Javascript kısmına baktığımda tasarım kısmından hoşlanmadığım ve beceremediğimden dolayı maalesef bunlar elenmiş oluyor. Yani kısaca front-end yolu bana kapanıyor. Back-End kısmında python, go, java ve kotlin ile ilgilenebilirim. Sanırım ruby için de remote joblar yaygın. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

• https://forum.donanimhaber.com/avrupadaki-remote-job-lar-guncelleme-20-ekim-2019--140386068

Ekim 2019'da y.dışındaki remote-job lar üzerine bir gönderi. Ekim 2019 - bugün arasında y.dışı remote-job ilan sayısı %30 arttı.

Y.dışında C#, SAP ve Delphi gibi beklenmedik alanlarda remote-job'lar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtığınız konuya baktım hocam. SAP konusunda uzmanlık gerektirmiyor mu bildiğim kadarıyla? C# kötü bir seçenek değil aslında
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    SAP işleri Almanya'da remote-job olarak cok sayıda bulunduğu için, şaşırtıcı olması dolayısıyla not olarak belirttim sadece yoksa tabi ki uzmanlık gerektiren bir iş. Remote C# işleri de aynı şekilde cok şaşırtıcı. SAP ve C# işlerini hep yerinde yapılan işler olarak biliriz cunku. İstanbul'da 2 yıl kadar C# işi yaptım, oradan biliyorum :)

• Aşağıdaki iş ilanını daha dün gördüm. Maaş 1900€.

Merhaba,

JS Developer pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz. Amsterdam, Hollanda lokasyonlu şirketimiz React/Electron teknolojilerini kullanarak üretkenlik kategorisinde uygulamalar geliştiriyor.

Çalışacak arkadaşlarımız tamamen #remote olacak ve istedikleri yerden çalışma imkanına sahip olacaklardır. Maaşınızı döviz olarak alacaksınız.

Aranılan özellikler:

- Javascript'e olabildiğine hakim,

- React frameworkünde deneyim sahibi,

- Electron ile uygulama çıkarmış veya hızlı öğrenebilen,

- Teknik bir sorun yaşadığında, tek başına çözebilen,

- NodeJS konusunda genel bilgi sahibi, git kullanabilen,

- Genel itibariyle Senior seviyesinde,

- (Tercihen) İngilizce konuşabilenbir takım arkadaşı arıyoruz.

Çalışma saatlerini toplam saat bozulmayacak şekilde dilediği gibi tasarlayabileceğiz.

Başvuru: iam@frkn.com.tr

Sevgiler.

• Python'a nasıl bakıyorsunuz peki? Kısa sürede c# mı daha verimli olur yoksa python mu freelance için?
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce bir Python işine başvurdum (y.dışında remote-job) ve ilandaki şartları bayağı bir karşılıyordum fakat ilan yayınlandıktan birkaç saat sonra başvurmama ragmen "sizden önce gelen bir başvuruya işi verdik" diye yanıt döndüler. Birkaç hafta önce de benzer bir durum oldu. O yüzden Python işlerine göre eleman sayısının cok yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bu durumda C# işleri belki daha elverişli olabilir.

• Teşekkür ederim cevabınız için
  • Flutter, react native gibi hybrid uygulama araçları nasıldır remote job için bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • React remote işlerde açık ara en sık rastlanan framework. Vue ve Angular'ı toplayıp 4'le çarpsan react işine yaklaşamıyor. Flutter ın rastlanma sıklığına pek bakmadım birşey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

3-4 ay önce bir Python işine başvurdum (y.dışında remote-job) ve ilandaki şartları bayağı bir karşılıyordum fakat ilan yayınlandıktan birkaç saat sonra başvurmama ragmen "sizden önce gelen bir başvuruya işi verdik" diye yanıt döndüler. Birkaç hafta önce de benzer bir durum oldu. O yüzden Python işlerine göre eleman sayısının cok yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bu durumda C# işleri belki daha elverişli olabilir.
    Hocam bunla alakalı değilde size hangi mecradan ulaşabilirim? Bazı chat siteleri kullanıyordunuz sanırım.
  • Guest-5993D5759 G kullanıcısına yanıt

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 1 Temmuz 2023; 0:23:29 >
  • takip ediliyorum! insan buna sevinir mi? takip edilmekten hoslanmam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 21 Haziran 2023; 18:26:37 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 1 Temmuz 2023; 0:12:18 >
  • Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz,

senin icin seni surekli takip ediyoruz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.