ARKADAŞLAR SORUN ŞU! REMOTELYANYWHERE DENEN Bİ UZAKTAN ERİŞİM VE YÖNETİM PROGRAMI KULLANIYORUM
ERİŞMEK İSTEDİĞİM PC ADSL BAĞLANTIDAN PAYLAŞIM ALMIŞ BİR PC! IP Sİ 10.0.0.91 VE ADSL İN İP Sİ ÜZERİNDEN İNTERNETE ÇIKIŞ ALIYOR! BAGLANTI KURACAĞIM AMA ERİŞMEK İSTEDİĞİM PC ADSL İP Sİ ÜZERİNDEN ÇIKIŞ YAPTIĞI İÇİN DOLAYISIYLA ERİŞEMİYORUM!
BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ KULLANDIĞIM PROGRAMLA AŞILIRMI? YOKSA BUNU HALLEDEN BAŞKA REMOTE PROGRAMLARI VAR MI? NORMALDE KENDİ MAKİNEME VEYA BU PROGRAM KURULU OLAN MAKİNEYE "HTTP://ERİŞMEK İSTEDİĞİMMAKİNENİN İP NOSU:2000" İLE ERİŞİYORUM. BU ALANA ERİŞEMEDİĞİM(İNTERNET PAYLAŞIMI ALMIŞ) MAKİNE İÇİN ARTI Bİ GİRDİ GİRMEM GEREKİRMİ,YADA BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN MÜ?
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM, HERKESE KOLAY GELSİN.
pcnin ipsi senin programını engellemez ama pc modememi bağlı hubamı ona bak ağ komşularında görebildiğin sürece problem olmaması lazım
şimdi şöyle, local networte ulaşmak istediğim pc adsl baglantısı olan makineye swich/hub ile bağlı local networkdeki her hangi bir makineden ulaşırım bu sorun değil zaten, ama ben dışarıdan ulaşmak istiyorum yani,mesela bir internet kafeden başka bir internet baglantısından, ana makineye ulaşıyorum çünki ana makine direk int ye baglı gerçek ip si var, ama ona baglı olan ve ana makine üzerinden internete erişen makineye ulaşmam gerek, bilmem anlata bildim mi?
Modemin ne marka?Bendede ayni sorun vardi,Zoom X4 te su ayar ile sorunumu cozdum,sanada bi fikir verebilir heralde..
modemim zoom 5510 usb, bu ayarı ulaşmak istediğim pc nin internet paylaşımını veren makinenin modem ayarlarındamı yoksa kendi modem ayarlarımdamı yapmam gerek?