Şimdi Ara

Remote Play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps Vita almayi düsünüyorum ama su remote play denen özellik kafami karistiriyor. Kullanan arkaslar sorularimi cevaplamaya çalissin lütfen.

1-)Kaç mbit hizda internet gereklidir? (Benim ki 8 mbit)

2-)3g internet üzerinden herhangi bir yerde oynayabiliyor musunuz ?

3-)Ev iki katli, ayni baglanti üzerinden üst katta rahatça oynanabilir mi ?

Size zahmet bi cevaplayin sunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnCkR -- 4 Mart 2013; 23:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• remote play psp de de vardı. hatırladığım kadarıyla ps3 psn e loginse internet üzerinden herhangi bir yerden bağlanabilirsin. diğer türlü evdeki networkten girebilirsin. açıkçası psp de de vitada da ps3e remote play yaptığımda keyif aldığımı söyleyemeyeceğim. streaming yaptığı için görüntü lokaldeki oyunlar kadar net olmuyor. nfs hot pursuit oynamıştım görüntü fps falan pek başarılı değildi. belki ps4 te daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoops

remote play psp de de vardı. hatırladığım kadarıyla ps3 psn e loginse internet üzerinden herhangi bir yerden bağlanabilirsin. diğer türlü evdeki networkten girebilirsin. açıkçası psp de de vitada da ps3e remote play yaptığımda keyif aldığımı söyleyemeyeceğim. streaming yaptığı için görüntü lokaldeki oyunlar kadar net olmuyor. nfs hot pursuit oynamıştım görüntü fps falan pek başarılı değildi. belki ps4 te daha iyi olabilir.

Hmm sirf bu özellik için almayi düsünüyordum ama ps4 beklemek en mantiklisi galiba. Hem o zamana kadar fiyatida düsebilir. Sizden baskada su olayi bilen yok gibi koskoca forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnCkR -- 6 Mart 2013; 14:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KnCkR

quote:

remote play psp de de vardı. hatırladığım kadarıyla ps3 psn e loginse internet üzerinden herhangi bir yerden bağlanabilirsin. diğer türlü evdeki networkten girebilirsin. açıkçası psp de de vitada da ps3e remote play yaptığımda keyif aldığımı söyleyemeyeceğim. streaming yaptığı için görüntü lokaldeki oyunlar kadar net olmuyor. nfs hot pursuit oynamıştım görüntü fps falan pek başarılı değildi. belki ps4 te daha iyi olabilir.

Hmm sirf bu özellik için almayi düsünüyordum ama ps4 beklemek en mantiklisi galiba. Hem o zamana kadar fiyatida düsebilir. Sizden baskada su olayi bilen yok gibi koskoca forumda

Zaten şu anda alma hocam. PS3 de remote play desteği toplasan 10 tane oyunda var onlarda sacma sapan oyunlar. PS3 ü CFW yapmadan adam akıllı hiç bi oyunu oynayamıyosun remote play olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

quote:

Orijinalden alıntı: KnCkR

quote:

Zaten şu anda alma hocam. PS3 de remote play desteği toplasan 10 tane oyunda var onlarda sacma sapan oyunlar. PS3 ü CFW yapmadan adam akıllı hiç bi oyunu oynayamıyosun remote play olarak.

Oww hadi ya ben hepsi oluyo zannediyordum. Neyse iyice soğudum aletten. Sony vitayı adam edince alırız bi tane ucuzundan. Sagolun mesajlar için ben anlıyacağımı anladım. İyi forumlar size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    nintendo wii remote control sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.