Ben denedim de dün az para kazandım 1. olmama rağmen, 17,000 falan almış benim yarışçı. Ayrıca en sağda ring yarışını göremedim, hepsi 20dk lık yarışlar. Başka arkadaşımın paylaştığı yarışçıların hepsini yarışa ekleyebilmeme rağmen sadece ben tek yarışçımı ekleyebiliyorum. Birden fazla yarışçımı yarışa alamıyorum( 6 yarışçımın hepside paylaşımda) Bi yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?
İkinci bir hesabını kullanarak 6 yarışçını birden yarıştırabilirsin, en sağda ring yarışı var nordschleife yazar, bir de aşağıda yazdığım hesapları ekle bunlarda toplam 9 tane sıfır seviye yarışçı var, böylece toplamda 16 yarışçı olacak 100 bin kredi ve 100 bin tecrübe puanı kazanılıyor
arda_tirmas ardatirmjp
Sağol dostum şimdi senin diğer hesapları ekleyip deniyorum. Kabul edebilir misin eklesem hemen?
Ekledim
Mesajım bulunsun.
Spec 2.0 update ile uzak yarış tecrübe puanları 4 kat arttı, para yine aynı sayılır ama tecrübe puanı yarışçılarımız ilk 6 da bitirince cape ring yarışında 470 bin puan veriyor, bu puan %200 artmış hali, b-spec seviyesini artırmak için kariyer yarışları yerine uzak yarış yapmak çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
Spec 2.0 update ile uzak yarış tecrübe puanları 4 kat arttı, para yine aynı sayılır ama tecrübe puanı yarışçılarımız ilk 6 da bitirince cape ring yarışında 470 bin puan veriyor, bu puan %200 artmış hali, b-spec seviyesini artırmak için kariyer yarışları yerine uzak yarış yapmak çok daha iyi
psn'e ekliyorum seni, dün gece ps3'ü açık bırakıp 9 saatlik dayanıklılık yarışını yaptım.Halen seviye 33, level 35 geçmek can sıkıcaktı.Bu çok iyi oldu.
quote:
eklemeniz gereken hesaplar bunlar arada sırada kontrol edip onaylarım
Selamlar ekleme gonderdım dun aksam benide ekleyebilir misin
PSN:aykutsez
quote:
Orijinalden alıntı: twilo01
Ekledim yanlız ana hesabını göndermişsin sanırım yani bu şekilde tek sürücünü yarıştırabilirsin bu da işe yaramaz, resimdeki gibi 6 sürücünü birden yarıştırmak için ikinci hesabınla yarış kurup kendi 6 sürücünü ve benim 0 seviyeli sürücüleri yarıştırman gerek, bu iki hesabı eklemen yeterli olur toplam 9 sürücü var bunlarda arda_tirmasus, ardatirmjp, birde yarışı cape ring pistinde yaptırırsan sürücülerinin ilk 6 ya girmesi daha kolay olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: twilo01
Ekledim yanlız ana hesabını göndermişsin sanırım yani bu şekilde tek sürücünü yarıştırabilirsin bu da işe yaramaz, resimdeki gibi 6 sürücünü birden yarıştırmak için ikinci hesabınla yarış kurup kendi 6 sürücünü ve benim 0 seviyeli sürücüleri yarıştırman gerek, bu iki hesabı eklemen yeterli olur toplam 9 sürücü var bunlarda arda_tirmasus, ardatirmjp, birde yarışı cape ring pistinde yaptırırsan sürücülerinin ilk 6 ya girmesi daha kolay olur
çok teşekkürler sımdı anladım yanlışlık yapmısım aksam eve gıdınce benım dıger hesaptan ekleme gönderirim PSN:bahar80
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme