Şimdi Ara

Renault 9 Tavsiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldiktan sonra iste ne gerekiyosa yapariz işte 300 400 u gecmedikce problem yok zaten hor kullanici değilimdir

Dilinden anlayarak sakin sakin gider gelirim egzost takmayla pati cekmeyle hava atmaylada isim yok gotursun getirsin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam takipteyim degerlendiriyorum

• bbaday kullanıcısına yanıt
    17 lira cok iyi ya springlerde cok uygun fiyatli ama goruntusu bile farkli brodwaydan koltuklari falan kucuk

bide elektronik atesleme yokmus ne farki varsa tam anlamiyorum ama bujiyle alakali sanirim

• Dostum al bi son kasa broadway keyfine bak gerisini de bosver. Anlattiklarina bakilirsa senin aradigin makine broadway. Yanliz herseyine iyice baktir. Ozellikle kaloriferini test etmeyi unutma en basitinden kalorifer petegi degistirmeye bile en az 150 lira iscilik verirsin 50 de petegi tutar. Ben kalorifer tesisatini yenilettim ordan biliyorum. Ayrica bu araclarin kalorifer sistemi sorun cikarmaya cok meyillidir.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    +9999 bak bu arkadaşın söylediği çok önemli buna dikkat et r9 un kaloriferi en zor takılıp sökülen parça çünki vitesin olduğu yer komple çıkıyor çoğunda ise ön konsol tamamen çıkarılıyor o yuzden dıkkat etmen gerek kalırofere tüm tesisatını çalışıyo olarak al
  • Ayrica kalorifer iyi calistigi zamanlarda asiri isitmaz diger araclara nazaran. Sonucta arac icini isitmaya yeterli oldugundan bu cok sorun teskil etmez yeterki calissin.

Yaklaşık 4 yıldır bende RN 97 model var.110.000 km de aldım lpg'yi ben taktırdım şu an 142000 km de.Dediğiniz gibi ilk alınca kalorifer peteğini değiştirdim ve 100 lira işçilik 40 lira da petek parası verdim.Şansıma motor çok iyi çıktı tek sorun yaşamadım 4 yıldır.Ufak tefek sorunlar çıksa da aracın parçaları çok çeşitli olarak piyasada ve çok uygun.Zamanında bakımını ön düzen ayarını hep yaptırıyorum hararet sorunu hiç yaşamadım.Bazen debriyaj teli kopar(15.000 km'de bir) ona dikkat et.Benim en son 1 ay önce koptu 12 liraya parçayı aldım 10 liraya da taktırdım
    Sonuç olarak aracı gerçekten seviyorum ve sanrım bir süre daha kullanmaya devam ederim.Burada yani İzmirde son kasalar 9.000-12.000 lira arası değişiyor temizliğine göre.
    Eski aracimiz 98 model station torostu kişin tekirdaga gidip gelmistik on koltukta bacaklarimiz donmustu safor ve yanindaki koltukta. Üstelik son ayarda calismasina ragmen

Brodwaydemi ayni sekildedir?

Isitmasi icin ekstra bişey yapamazmiyiz?

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Aksi gibi simavda kisin cok soguk oluyor daglarin arasinda kaldigi icin

• Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt
    Bende seviyorum hocam görüntüsü sesi bana nedense cok güzel geliyor

Debriyaj teli cok para değil ama iste koptugu zaman yolda kalmak kotu olur heralde kopmadan once belli oluyomu hocam mesela sertlesip veya hafiflesmesi gibi

• celil4334 kullanıcısına yanıt
    motoru ve içi dışı temiz bulupta uygun fiyata bulursan kaloriferine felan öyle çokta bakma 50 100 verirsin en fazla ama 10 bin civarına alırsan mutlaka mutlaka bak her yerine lastikleri yeni olsun mutlaka....
    Km siniri varmi hocam peki mesela 200 bine kadar alinir gibi

220 230 a kadar yolu var uygun bulursan fiyat olarak alınır bı sıkıntı çıkarmaz
  • Isitma icin extra birsey olmuyor diye biliyorum. Corum kaloriferi bu araclara uymuyormus uysa sorun kalmazdi.

• Bu tur araclarda km ye bakmak anlamsiz bence sonucta sifirlamak cok kolay is. fiyat olarak ise ben 98 model rn kirmizi renk 167 binde sol arka camurluk ve kapida islem var. 600 lira kadar masrafi vardi bile bile aldim masrafini bu araca 8 bin lira verdim gectigimiz aralik ayinda.

Zaten az km olani pek yok olanda çok yüksek fiyat çekiyor

Bence cok iyi fiyata alimissiniz hocam lpgden oturu sikinti ciktimi

Corum kaloriferinj ilk defa duyorum bilginiz var mi?

Senin ön yargı ile baktığın samara'larda olan bir özellik 5 dk da cehenneme çevirir arabanın içini yeni araçların webastosu lada rusyada üretildiği için oranın şartlarına uygundur Termometre patlar soğuktan lada yine çalışır ladalara bi daha bak diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.