Şimdi Ara

Renault araçlara MP3/CD teyp bağlantı bilgileri (mesela Sony CDX-GT30RN) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
165.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CTARNS003 adaptör satan varmı arkadaşlar?sony sc changeri ne kadara satıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkertesko83

CTARNS003 adaptör satan varmı arkadaşlar?sony sc changeri ne kadara satıyorsun.

Pazarlıksız 250YTL'ye satabilirim; tüm orijinal bağlantı kablolarıyla birlikte. Sıfırdan hiçbir farkı yok; yani o kadar temiz

Renault araçlara MP3/CD teyp bağlantı bilgileri (mesela Sony CDX-GT30RN)

• Bütün mesajları tek tek ve merakla okudum ve sinir katsayım iyice yükseldi, bende 2005 sonu yani 2006 modellerin çıktıgı zaman alınan
    megane 2 dinamik model meganem var ya agustos ya eylül çıkışlı... arabama ne GT 30RN takabiliyorum, ne de kumandamı çalıştıran başka bir teyp... handi bunları geçtim şimdi arabama inemicem ama tuner list yazıyor diye hatırlıyorum Orjinal Cd player bile takamıyorum, şimdiki kasetçaların altına 6lı CD değiştirici bile takamıyorum anlaşılan o bu ne gıcık bişidir ya... Fm splitter kullanmak istemiyorum sorunlu kablolu kaset zaten baştan sorunlu, mp3 player olan Kasetler var hafızalı onlarda çok pahalı...

Ne yapıcam anlamış değilim koldan ve ekrandan vazgeçmeden RDS görebileceğim bir teyp maks da 300 lira harcıyacağım bişi... birde ben sonynın megane2 için olan hoparlor setini taktım ses iyi ama mp3 dinleyemedikten sonra :

Herkese tüm yazdıkları için(önceki sayfalardaki bilgiler için ) geçte olsa Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ivy

Bütün mesajları tek tek ve merakla okudum ve sinir katsayım iyice yükseldi, bende 2005 sonu yani 2006 modellerin çıktıgı zaman alınan
    megane 2 dinamik model meganem var ya agustos ya eylül çıkışlı... arabama ne GT 30RN takabiliyorum, ne de kumandamı çalıştıran başka bir teyp... handi bunları geçtim şimdi arabama inemicem ama tuner list yazıyor diye hatırlıyorum Orjinal Cd player bile takamıyorum, şimdiki kasetçaların altına 6lı CD değiştirici bile takamıyorum anlaşılan o bu ne gıcık bişidir ya... Fm splitter kullanmak istemiyorum sorunlu kablolu kaset zaten baştan sorunlu, mp3 player olan Kasetler var hafızalı onlarda çok pahalı...

Ne yapıcam anlamış değilim koldan ve ekrandan vazgeçmeden RDS görebileceğim bir teyp maks da 300 lira harcıyacağım bişi... birde ben sonynın megane2 için olan hoparlor setini taktım ses iyi ama mp3 dinleyemedikten sonra :

Herkese tüm yazdıkları için(önceki sayfalardaki bilgiler için ) geçte olsa Teşekkürler

* Renault'un orijinal Tunerlist CD çaları var, onu kullanabilirsiniz.
    * Orijinal teyibi söküp yerine Sony takmak isterseniz DRNS003 adaptörünü kullanmalısınız.
    * Sony'nin benim sattığım 6'lı CD/MP3 çalarını da takabilirsiniz ancak onun için de ARNS003 adaptörünü kullanmanız gerekiyor (bu adaptörü 1 yıl kadar önce artık kullanmıyorum diye satmıştım).

Yukarıda yazdıklarım aracınızın direksiyon kumandası ve orta konsoldaki ekran ile uyumlu olan çözümler. Eğer bunlardan vazgeçerseniz istediğiniz marka cihaz takabilirsiniz. Ancak bunun için aracınızda birtakım kablo kesme/sıyırma işlemleri yapmak gerekecek ve artık direksiyon kumandasını kullanamayacaksınız ve orta konsoldaki ekran sadece saati ve dış ısıyı gösterir hale gelecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: ivy

Bütün mesajları tek tek ve merakla okudum ve sinir katsayım iyice yükseldi, bende 2005 sonu yani 2006 modellerin çıktıgı zaman alınan

* Renault'un orijinal Tunerlist CD çaları var, onu kullanabilirsiniz.
    * Orijinal teyibi söküp yerine Sony takmak isterseniz DRNS003 adaptörünü kullanmalısınız.
    * Sony'nin benim sattığım 6'lı CD/MP3 çalarını da takabilirsiniz ancak onun için de ARNS003 adaptörünü kullanmanız gerekiyor (bu adaptörü 1 yıl kadar önce artık kullanmıyorum diye satmıştım).

Yukarıda yazdıklarım aracınızın direksiyon kumandası ve orta konsoldaki ekran ile uyumlu olan çözümler. Eğer bunlardan vazgeçerseniz istediğiniz marka cihaz takabilirsiniz. Ancak bunun için aracınızda birtakım kablo kesme/sıyırma işlemleri yapmak gerekecek ve artık direksiyon kumandasını kullanamayacaksınız ve orta konsoldaki ekran sadece saati ve dış ısıyı gösterir hale gelecek.

Teşekkürler bilgilendirdiğin için artık dediğin gibi Tuner List Cd çalar alıcam arıyıp temizini bulabilirsem... diğer seçenekleri sildim ya dışardan bişi takmıcam...

Birde 6lı changer yani konsola takılan kaset playerın altına takılan bana uyuyormu orjinal 6lı changer?

Adaptörleri yurtdışından mı getirttin sen ?

• quote:

Teşekkürler bilgilendirdiğin için artık dediğin gibi Tuner List Cd çalar alıcam arıyıp temizini bulabilirsem... diğer seçenekleri sildim ya dışardan bişi takmıcam...

Birde 6lı changer yani konsola takılan kaset playerın altına takılan bana uyuyormu orjinal 6lı changer?

Adaptörleri yurtdışından mı getirttin sen ?

Evet İngiltere'den almıştım. Kaset çaların altına takılan 6'lı CD çalar aslında en uygun seçenek sizin için (eğer benim gibi MP3 dinleme takıntınız yoksa). Türkiye'de satılıp satılmadığından emin değilim ama birde "Audio Connection Box" diye orijinal bir Renault aksesuarı var. Bu adaptör sayesinde USB bellek, iPod ve Aux girişlerine sahip olabiiyor ve bu cihazların aracınızın direksiyon kumandasından kontrol edebiliyorsunuz. Kaset çaların arka tarafında CD Changer portuna takılıyor bağlatıları. Renault'ın İngiltere kataloğununda bu ürün var. 77.. şeklinde başlayan kod ürün kodu. Renault servislerine bu kodla sorabilirsiniz. İyi günler

• Teşekkürler bu adaptörü sorucam Ankara Mais e... Diğer seçenekse 6lı changer işte onuda arıyorum Ankarada Olupta Satan bir arkadaşımız olurda inşallah burdan :))

Mp3 dinleme takıntım var ama arabamın böyle bir takıntıyı kaldırcak herşeyiyle uyumlu olabilecek bir takıntısı yok :D

En azından 6 cd cd başına ortalama 14 parça atarsak gayet yeterli olacaktır :) tüm parçaları tek cd ye atmaktansa kontrolu daha iyi olabilecek birşey olur gibime geliyor :) klasor arıyacagıma cd değiştircem :)
  • 2004 megane ll mp3 taktık serviste sony gt500 teyp ve ataptor 550+200=750 payali ama deydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan18

2004 megane ll mp3 taktık serviste sony gt500 teyp ve ataptor 550+200=750 payali ama deydi

iyi günlerde kullanın
    keşke gt500 yerine piyasadan (garantili ya da spot) daha güncel bir Sony alıp, onu taktırsaydınız servise. Mesela CDX-GT828U (Ön panelde Aux ve USB girişleri var ve GT500 gibi grafik ekran) 2 yıl garantili 450YTL civarında. 450+200=650'ye daha esnek bir sisteme sahip olabilirdiniz. GT500'ün ön panelde Aux ses girişi yok ama arka tarafında 2 adet RCA şekline Aux-Lite ses girişi var; ileride lazım olursa oradan iPod falan bağlayabilirsiniz :-)
  • Elimde satılık sony cdx-gt 30 rn modeli mevcuttur.2001 lagunama soketi uymadıgı mecburen satmak dumundayım.teyp orjinal renault mais servis malıdır.ilgilenen arkadaşlar olursa özelden bana mail adreslerini yollayabilirler.
  • Laguna II için cd changer orjinal veya sony nerden bulabilirim araba 2003 model 1.6 16v için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fat31

Laguna II için cd changer orjinal veya sony nerden bulabilirim araba 2003 model 1.6 16v için

Ben de Sony 6'lı MP3/CD changer var; sıfır temizliğinde
    2004 model Megane II aracımda 1 yıl kullanmıştım, aracı satarken çıkardım
    Laguna'ya ya da Megane'a takabilmek için adaptör kullanmanız gerekiyor, ben de o da vardı ama ayrıca sattım
  • 2003 laguna II Expression modeli için bütün sony marka cd changerlar uyar mı kumanda ve gösterge bakımından yada renault un orjinal laguna II için cd changer nerden bulabirim fiyat nedir sizce
  • arkadaşım merhaba bendede 2006 model scenıc var snn sattıgın sony gt rn 30 serısı uyuyomus bana almak ıstıyorum garantılı bır urun mu fıyat nedır detayları bana özel msj atarmsnz konusalm sımdıden tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_sy

Philips in renault Safrane ve Laguna modelleri için üretmiş olduğu cd-kaset-radyo çalar. Bilgilerinize ...

merhaba arkadaşlar ben bu teyp ten arıyorum elinde olan veya nerede bulabilirim ve ayrıca bunu tam kodunu alabilirmiyim saolun

• ARACIM 2005 MEGANE MART AYI CIKISLI VE ORJİNAL TEYP DE UPDATE LİST YAZIYOR..ANLADIGIM KADARIYLA SONY GT30RN KULLANABİLİRİM?
  • 2005 Clio Symbol'üm var. Bu model araçlarla uyumlu cd çalar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
  • Arkadaşlar, kimsenin şu üründen haberi yok mu?

www.xcarlink.com.tr

teybin cd changer çıkışından bağlanıyor ve mp3 formatındaki müzikleri usb flaş belleğe CD01, CD02, CD03.......CD06 klasörlerinin içine atıyorsunuz. Bu cihaz o klasörleri aracın teybine 6 cd varmış gibi gösteriyor ve rahatça mp3 dinleyebiliyorsunuz. Tamamen dijital ortam ve track cd yapmanıza aracınızda onlarca cd taşımanıza gerek kalmıyor. orjinalliği hiç bozulmuyor. Kumanda gösterge aynen devam... Bi araştırın derim biz de meganéI var 2003 model tuner list kaset çalar. Babamı ikna edebilirsem almayı düşünüyorum
  • Arkadaşın verdiği linkten İzmirdeki bayisini buldum Symbol'ler için montajda dahil olmak üzere 300 YTL civarında tutacağı söylendi. İlgilenen arkadaşların bilgisine....
  • biraz pahalıymış :) ben o kadar olduğunu bilmiyordum... ama orjinalliğinden hiçbirşey kaybetmiyor işte... gösterge kumanda aynen devam ediyor ve usb çıkışı olması da cabası... renaultlar için 6X99=594 mp3 alması yeterli bence
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.