Şimdi Ara

Renault clio 1.5 edc gt line nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar clio 1.5 edc gt line nasildir? Sifir olarak dusunulse baska bir alternatifi var mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motor-şanzıman-donanım olarak gayet uyumlu bence.Bu sınıfta liderliğe oynar bence.Gt-Line ve metalik mavi rengi oldu mu tadından yenmez.

• Valla edc olanı değilde manuel kiraladım 2 gün boyunca Fluenceden sonra kesmedi fakat köpek gibi kaçıyor o kasaya o motor çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Merhaba arkadaslar clio 1.5 edc gt line nasildir? Sifir olarak dusunulse baska bir alternatifi var mi? Teşekkürler.

Verilen para israf olur.

Şu an bayilerde 1.4 turbo otomatik astra j satılıyor lpg ile clio parasına neredeyse. Bir araştırın derim.

• 1.5 motor olanını kullanmadım fakat 1.2 edc gt line kullandım. Genel olarak donanım güzel , şanzıman sorunsuz ve dış görünüm muazzam hele o atlas mavi ile efsane bir araç oluyor.
  • Gt line degil de icon modelini kullaniyorum.
    Arac 5000 km de.

Sanirim 10 kere vites buyutmedi , manuel konumuna alip tekrar d konumuna aldim.

Ozellikle 3 den 2 ye vites dusururken ses ve sarsinti yapmaya basladi. Her zaman yapmiyor.

Sakin suruslerde 2 den 3 e gececekken 2 de cok fazla kavrama yapiyor. Balatayi bitirecek yakinda.

Onun haricinde emniyet kemeri , bagaj ve koltuklarindan ses gelmeye basladi.

Son olarak yol tutus ozurlusu. Yuruyen ile kasa ayri telden caliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 22 Kasım 2015; 16:00:35 >
  • Bence gt line a o kadar para degmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Bir arastirayim hocam lpg uyumluysa sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Gt line degil de icon modelini kullaniyorum.
    Arac 5000 km de.

Sanirim 10 kere vites buyutmedi , manuel konumuna alip tekrar d konumuna aldim.

Ozellikle 3 den 2 ye vites dusururken ses ve sarsinti yapmaya basladi. Her zaman yapmiyor.

Sakin suruslerde 2 den 3 e gececekken 2 de cok fazla kavrama yapiyor. Balatayi bitirecek yakinda.

Onun haricinde emniyet kemeri , bagaj ve koltuklarindan ses gelmeye basladi.

Son olarak yol tutus ozurlusu. Yuruyen ile kasa ayri telden caliyor.

Alirken surmediniz mi. Araci aldiktan sonra bu kadar yere vuranini ilk defa goruyorum

• Almadan once sursem ne olacakti ki ? Yazdiklarimin hepsi zamanla olusabilecek durumlar. ( yol tutus haric :) )

Araca para vermedim ayrica , 60 kusur bin lira bu araca versem sanirim 3 ay yogun bakimdan cikamazdim.

36 ayligina kiralik arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 22 Kasım 2015; 18:37:44 >
  • Şanzıman gayret iyidir

Dizel otomatik fluence 4yıl

• Donanimi doldurup milyarlar vermeye degmez o araca . Icon donanimli manuelini 1 sene kullandim. Bazen vites kolu takiliyor gecmiyordu. Suspansiyonlar felaket, kasisler belinize belinize vuruyor. Sonra kullandigjm Seat Ibiza ve Pug 208 den daha kotu en azindan. Icon donanima ragmen dusuk kaliteli janjanli plastik hakim araca. Aracin tek iyi yani motoru . Cok kacar az yakar ama yol tutus da Fluence' dan bile kotu bana gore.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Bir arastirayim hocam lpg uyumluysa sorun yok.

lpg uyumu var hocam rahat ol :)
  • GT Line olacaksa 1.2 120HP EDC derim.
  • 1.5 dCi manüel Joy donanım var bizde, istediğiniz kombinasyon ile 65,000 TL civarına geliyor olması lazım. Bence bayileri araştırın, C sınıfı Astra arayın. Icon donanımlı olanını da kullandım, ahım şahım bir otomobil değil ancak önceki jenerasyonlara göre çok daha şık oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.