Şimdi Ara

RENAULT CLİO 3 1,2 2006 MODEL ARAÇ ALIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 clio 1.2 araca 22 bence fazla.temizdir alırsın memnun kalırsın ama satmak istediğinde kısmet işte aldığın fiyata satamazsın herkes abey 20 olurmu 19 olurmu deyip durur,belki 20 ye aldığın araçta sana 22 23 e patlar ama ben ne olursa olsun ikinciel araca piyasasından fazla vermem.
  • frisby2 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben palıo almıştım 2 lira filan piyasan aşağı almıştım.Araca 1 yılda 3 milyar para harcadım elimden çıkarmak zorunda kaldım.Bu arabadada bilmiyorum napcağımı 1 lira aşağıya bulayım derken palıo akıbetinide yaşamak istemiyom ama parada kolay kazanılmıyo
  • O zaman nacizane fikrim. satıcıya teklifte bulun 22-21500 neyse pazarlığını yap servise iyice baktır masraf çıkarsa fiyattan düşeceğini söyle malum ederinin üstünde fiyat istiyor...istediği fiyatı veripte birde masrafı çıkarsa daha fazla parçalanma derim.
    Ederi nedir hocam sizce bu kasanın
  • ibrahim14531453 kullanıcısına yanıt
    indirebildigin kadar indir
  • İstanbulda 20 binden fazla vermem o arabaya.2011 symbol 1.2 16v 14bin kmdeki aracı 3 haftada zor satmıştım.pazara çıkarmıştım,herkes dizelmi diye soruyordu benzinli deyince uzaklasiyordu.renonun dizeli benzinlisini öldürdü baya..
  • Kardeş inebileceği son rakam 21,500
    Araç sahibiyle sabah konuşayım tekrar.Sizleride bilgilendirrim.Hayırlı geceler
    bereket versin 500 lira kar yaptın zate daha inmez tahminimce genellikle 500-750 arası duserler
  • 21 500 iyi mi dersin hocam
    Yarın bi kere daha şansımızı deneyelim olursa olur :)
    hocam arabanın hasarı vurugu kırıgı yoksa fena degil ama biraz daha arastırman gerek neden dersen tramer kayıtlarına baktınızmı motorun % kac olduguna baktınızmı bunları bi araştır ondan sonra bu arabanın piyasasına bak bence fiyatı cok aşırı degil ama genede iyi bi araştırmanı tavsiye ederim
  • Tramerde hasar kaydı yok.Yarında aracı teste sokacaktım.Tabi fiyatın yüksek olduğunu forumdaki arkadaşlar tarafından söylenince soğudum aslında
    o fiyata daha iyi araştır busuru araba var suan aklımda yok ama var dır
  • Tabi ki de haklsın hocam.Ben yarın tekrardan araç sahibi ile bi konuşayım ne oldu ne olmadı yarın yazarım akşam buraya bilgilendirriimi Hadi hayırle geceler
    iyi geceler mesajı alıntılarsın
  • Bence de fiyat çok yüksek.Sıfırlar yüksek diyoruz ama,2.ellerin de buna paralel sıfır araçlardan aşağı kalır yanı yok.
  • dentul kullanıcısına yanıt
    en son 21 e bıraktı...Bu arada 1.2 kullanan varmı araçlar nasıl çok mu kötü performansları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim14531453

en son 21 e bıraktı...Bu arada 1.2 kullanan varmı araçlar nasıl çok mu kötü performansları

Daha dün bu kasa araçla düğüne gittim 2 yetişkin 1 çocukla gitmiyor araç acelemiz vardı boş yolda 140 i gecmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim14531453

Daha dün bu kasa araçla düğüne gittim 2 yetişkin 1 çocukla gitmiyor araç acelemiz vardı boş yolda 140 i gecmedi.

Hadi ya o zaman kötü ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.