Şimdi Ara

RENAULT CLİO 3 1,2 2006 MODEL ARAÇ ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2006 Model Renault clio 3 Expression Alacağım araç sahibi 22,00 tl diyor yeni tüp takırmış.Kilometresi 140,000 binde.Aracın kazası filan bulunmuyor bir kaç lokal boyası var.Ne derseniz arkadaşlar.Kullananlarınız varmı bu arabayı yada adaçla ilgili bilgisi olan ? Şimdiden teşekkürler ( RESİMDEKİ KASADAN )
     RENAULT CLİO 3  1,2    2006 MODEL ARAÇ ALIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim14531453 -- 7 Eylül 2014; 20:03:49 >

• Hocam model yılına göre biraz pahalı. Biliyorum piyasa yüksek ama yine de bu araç bu paraya gitmez.

1.2 motor, 8-9 senelik araç. Pazarlık şart.
  • 2011 bva sını kullandım konfor yol tutuş donanım filen bişey yok odun gibi araba işte sorunu yok öyle bibersin a dan b ye götürür b den a ya getirir. Merak ettiğin bi soru fiilen olursa sorabilirsin birde 1.2 sini alma eski motor olduğu için torku ve beygiri çok düşük alabiliyosan 1.4 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    Kardeş en azla 500 daha indirtebilirsek indirtiriz 23 liradan 22 liraya indirebildik zar zor.Adam arabası temiz diye pek pazarlıkta kıymıyor fiyatı.Araç sitelerine baktığımda ortalama rakamı bu kasaların bu fiyatlarda gibi geldi bana ama sanırım yanılıyorum o zaman
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim niyetimde 1.4 idi.Benim bi arkadaş var renault yetkilli servisinde çalışıyo.Bana söyledi 1.2. ile 1.4 arasında yol tutuşunda bir fark yok hatta vergisi ve diğer genel giderlerde 1.2 daha tasarruflu birde ben bekarım öyle kalabalık bir aile değilim.O konuda 1.2. işimi görür diye düşünmüştüm.Ama fiyatı konusunda tereddütlerim var sizce normal mi
  • ibrahim14531453 kullanıcısına yanıt
    Normal değil ama piyasaya göre normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Normal değil ama piyasaya göre normal.
    fiyatı indir biraz bi iki bin falan indirsen tam fiyatı dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 bin lira indirmez ancak belki 500 kurtarabiliriz yani 21-500 e gelir..22 çok diyorsunuz anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

fiyatı indir biraz bi iki bin falan indirsen tam fiyatı dır

Alıntıları Göster
    iş arkadaşımda 2007 modeli var.büyük kazası yok.sol ön çamurluk değişik 2 parçada boyası var.155 binde füme renk filmli cam alarm otomatik cam kaldırma gibi ekstraları var.lpg hiç takılmamış ve yakıt yönünden çok ekonomik. ş.içi 6.5 lt benzin yakıyor.20- 20.5 gibi satmayı düşünüyor.. belki size referans olabilir.
  • frisby2 kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim teşekkür ederim hangi memlekettensiniz ?
    motor çok zayıf ama az yakıyor , az kullanıyorsanız lpg yle uğraşmaya değmez

• Lpg zaten yeni taktırmış hocam .. Fiyat olarak nedir hocam olurları ? Araç sahibi 22 istiyo .Kazasız oldupu için pek pazarlkta yapmıyo
    İstanbul.
    Ben manisa kardeş.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler .Araçtan memnun mu arkadaş nasıl arabası
    fiyat pahalı tabiki,lpg de düzgün çalışıyormu iyi baktırın

aracından memnun 3 sene önce kredi ile almış ilk arabası.. hız yapmayıda pek sevmez benim için ideal araç diyor.
  • Haklsınız hocam baktırmak lazım.İdael fiyat nedir bunda bahsettiğim arabaya göre ?
    Sağol kardeşim bilgilendirdiğin için.. Valla bakıcaz artık 21,500 filan düşürebilrsek değer mi acaba o zaman
  • 20 civarı bence

• O Zaman biz bu arabadan vazgeçeceğiz anlaşılan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.