Şimdi Ara

Renault Clio rxt 1.4 görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle mrb uzun araştırmalar sonunda Clio 1.4 rxt almayi dusunuyorm lakin tek skinti full boyalı 200 km yaklaşmış 16 17 yaşındaki arabalara 19 20 bin istemeleri .benim fikrim 15 16 gbi rakama bulabilirim(Renault servis sahibi akraba var) sizce max kaç vermeliyim ve araç sizce nasıldır şimdiden Tskrler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rxt o modelin en full en güzel en rahat serisidir. ben 1.6 rxt ye binmiştim çok memnundum. Güçlü ve sağlam bir motora sahip.
  • Bahsettiğiniz fiyatlara alacağınız clio rxt size gün yüzü göstermeyecektir. Arabanın ucuzu değil de masrafsızı,sorunsuzu makbuldür. Hem masrafsız hem de ucuz düşerse tadından yenmez ama o da sırada alıcıya düşmez işin cambazları anında havada kapar.
  • Merhaba o fiyatlara bir iki parça boyalı az daha düşük km bulabilirsiniz acele etmeyin
    Araç olarak ekonomik sağlam güçlü bir araçtır 3 adet alıp sattım toplamda 4 yıl kullandım yurt dışından ital gelen seridir donanımlıdır sizi üzmez alırken muhakkak servis bakımlı alın
  • Öz amcam yedek parcaci . RENAULT servis sahibi akraba da olmasi beni çok rahatlatiyor geriye kalan temiz brseyler bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: ByArnold

Öz amcam yedek parcaci . RENAULT servis sahibi akraba da olmasi beni çok rahatlatiyor geriye kalan temiz brseyler bulmak

Hocam akraban dururken burada cevap araman bence doğru degıl.
    İşin mutfağındadır kışıler akraban araçta hosuna gıttıyse paradaydı sorun yoksa al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 rxt dusunursenız ilanım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-temiz-bakimli-orj-km-full-272366925/detay/

• kvc_kvc kullanıcısına yanıt
    HoCam benim fiyat aralığında olsa görmeye gelirdim düzceye.Ama sen de haklısın sonuçta bir beklentin var onları ben karsilayamam yinede eyw

• ByArnold B kullanıcısına yanıt
    Anladim.eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.