Şimdi Ara

Renault Clio Satılıp Chevrolet Cruze Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sport plus alın arkanıza bakmayın Yavru Insıgnıa gibi alet
  • Bende de yeni kasa aveo var. Uzun yıllar binmeyi planlıyorsanız TR den çekilme konusunu dert etmeyin sonuçta al sat yapmayacaksınız. Piyasanın biraz zayıf olması bu aracı uygun fiyatla alabileceğiniz anlamına geliyor. Nitekim ben öyle yapmıştım gayet de memnunum araçtan. Kronik sorunları olup olmadığını yakıt tüketimini araştırın zaten güvenlik ve konfor açısından cliodan sonra çok rahat edeceğiniz aşikar. Şu an ki piyasa fiyatları berbat durumda. Piyasası var diye içinize sinmeyen bir araç almayın.
  • 40-45 Civarına 2010-11 Start stoplu titanium focus alabilirsiniz cruze dan çok daha iyidir. Cruze kullanan arkadaşım var ve koltukları berbat sanki tabureye oturuyorsunuz çok sert koltukları. Her bindiğimde dalga geçerim yine tabureye oturduk diye

Edit : Örnek ilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallantinesFinest -- 6 Kasım 2015; 14:42:13 >
  • Donanimli cruze yerine laguna tavsiye ederim laguna kullanan biri olarak laguna 3 oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Kullanmakta olduğunuz laguna hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Ben de max 40-45 civarı otmtk bi araç düşünüyorum.

• Benzinde mi bineceksin?

• BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Deri koltuklu cruzeye bindim ve hayatımda bindigim en rahat koltuklu arabaydı.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Deri olup olmadığına pek dikkat etmedim açıkçası. Benimde en rahat koltuğu olan eski arabam 2006 elegance superb de idi
  • clio'dan sonra cruze mercedes gibi gelir de pek mantıklı bir seçim olmaz. anladığım kadarı ile sık araç değiştirmiyorsunuz. focus, astra, dizel linea, corolla gibi arabalar daha uygun olur.
  • bence alınmaz. parça sorunu olmayabilir ama Türkiyeden çekilmiş bir firma on sene sonra normalden daha fazla değer kaybedecektir.
    45 bin liralara otomatik fluence alabilirsin. dynamic donanımla olanda anahtarsız giriş katlanır ayna yokuş kalkış 4 cam otomatik vs vs özelikleri mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.