Şimdi Ara

Renault Clio Sport Tourer 1.5 Dci icon 90bg Alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
31.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yıldır bu aracı kullanıyorum, çok titiz olmakla birlikte rüzgar sesini sorununu bilerek bu aracı aldım şu ana kadar çok çok memnunum bir yılda 19000 yol yaptım, beni rahatsız eden tek sorun plastik aksamın kalitesi maalesef çabuk çiziliyor bagaj kısmındaki plastikler, bagaj hacmi çok çok iyi, motor zaten bilinen kendini ispatlamış dci motor, direksiyon kutusu sorunu yaşamadım, sürüş keyfi veren bir araç ve donanım olarak neredeyse herşey var, ön konsoldaki ekran ve gps çok iyi iş görüyor, ayrıca yağmur ve far sensörü yokuş kalkış desteği lüks donanımlar malum vw grubu park sensörüne bile ful paket üstüne ekstra para istiyor önceki aracım mpv segmentiydi (Seat altea) clio da arka koltuk diz mesafesi oldukça az ve arka koltuk dar alırken bunu da göz önüne almak lazım, rüzgar sesi haricinde seyir esnasında şu ana kadar rahatsız eden bir ses yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilinsor14 -- 14 Mayıs 2015; 12:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlarda
    Clio Sportourer 1.5 Dci ICON
    Fluence 1.5 Dci ICON
    Kadjar 1.5 Dci ICON
    alan varsa hangi tarihte ne kadara aldığını yazabilir mi ?
  • bende 2 3 haftadır 1.5 dci megane sport tourer 105 hp kullanıcısıyım. Ailemizin 3. aracı sürekli araç değişikliği yapıyoruz 6 ayda bir değiştiririz araçları. Bu sınıfta şu ana kadar bindiğim performans ve yakıt olarak en cazip araçlardan birisi beni tatmin ediyor. Tek eksisi süspansiyonları biraz sert aynı boyutlarda insignia station kullandım bundan çok daha iyi süspansiyona sahip. Clio sport tourer kullanma şansım olmadı ama çok sportif bir görünüşe sahip. Benim aracım biraz daha ağır duruyor yanında. Donanım benim için yeterli fakar ilerleyen zamanlarda bunu sattıktan sonra 1.5 dci 110 hp edc cam tavanlı bir megane sport tourer alacağım Allah ömür verirse. Clio da Megane de güzel araçlar. 45 50 Bin bütçe ile temiz bir araç alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.