Kesinlikle yetkili serviste göster ve bilgisayara bağlattır.Servis kayıtlarına ulaşabalirsen iyi olur.11000 liraya alınır.75 beygir ama o kasaya yetiyo ekonomiktir.Şunu söyleyeyim RENAULTun en sorunsuz motorlarından birine sahip.8valf alt devirlerde canlıdır üst devirlere geç çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Kesinlikle yetkili serviste göster ve bilgisayara bağlattır.Servis kayıtlarına ulaşabalirsen iyi olur.11000 liraya alınır.75 beygir ama o kasaya yetiyo ekonomiktir.Şunu söyleyeyim RENAULTun en sorunsuz motorlarından birine sahip.8valf alt devirlerde canlıdır üst devirlere geç çıkar
teşekkürler anladığım kadarıyla sizdede 8v var tabi yeni modeli bu araçlar ful enjeksiyonlumu sahibi öyle diyorda ben 16v ful enjeksiyonlu sanıyordumda
Gösterdiğiniz araba iyidir ama biraz daha araştırıp 16v bulursanız çok daha rahat edersiniz
Çok noktadan enjeksiyonun valfle ilgisi yoktur evet beim arabayla aynı motora sahip
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat_yıldız
quote:
teşekkürler anladığım kadarıyla sizdede 8v var tabi yeni modeli bu araçlar ful enjeksiyonlumu sahibi öyle diyorda ben 16v ful enjeksiyonlu sanıyordumda
ARABA FULL ENJEKSİYONLUDUR 8V OLMASINDAN DOLAYI Ş. İÇİNDE DAHA ATİK BİR KAREKTERİSTİĞE SAHİP , FİYATI ÇOK UYGUN RAHATÇA ALABİLİRSİN
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat_yıldız
quote:
ARABA FULL ENJEKSİYONLUDUR 8V OLMASINDAN DOLAYI Ş. İÇİNDE DAHA ATİK BİR KAREKTERİSTİĞE SAHİP , FİYATI ÇOK UYGUN RAHATÇA ALABİLİRSİN
teşekkürler beni aydınlattığınız için inanın burdaki arkadaşlar olmasa işimiz zor sizlerin sayesinde bişeler öğreniyoruz
Bu araç 8v 75 bg. 11.000 YTL.de uygun fiyat.
60 bin ağır bakımı yaptırılmışmı onu öğrenmeye çalışın. Servis bakımlı ise servis kayıtlarını araştırın. Özel test merkezleri var mutlaka motor ve kaporta testine sokun aracı.
Sınırlarını bilerek kullanırsanız gayet ekonomik bir araçtır. Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme