Şimdi Ara

Renault Fluence Orjinalliğini Bozmadan Ses Sistemi Olurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
21.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coax Yerine Component Alsam Olurmu?? Component Daha İyi Olduğu Söyleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa.erc

Coax Yerine Component Alsam Olurmu?? Component Daha İyi Olduğu Söyleniyor...

illa aracın orasını burasıkı söktürüceksin yani
  • olur ama o zaman sub ihtiyacı hissedebilirsin..eğer sub almayacaksan şunları bir incele derim:

mid takımı:http://www.aktepesound.com/?urun-2934-MOREL-Dotech-5-mk-II-13-CM-2-YOLLU-COMPONENT-TAKIMI.html

amfi:http://www.aktepesound.com/?urun-2320-ROCKFORD-FOSGATE-T400-2-2-KANAL-AMPLiFiKATOR.html
    veya
    http://www.aktepesound.com/?urun-1367-DLS-RA-20-2-KANAL-AMPLiFiKATOR.html

sub da isterim dersen iş değişir. o zaman da volt ve rca çıkış olayına geliriz gene..

• Sub istemiyorum Barış. sadece kapılardaki 4 adet hoparlör kii araştırdım orasının burasının fazla sökülmesine gerek yok sadece kapıların döşemleri açılıp içindeki hoparlörler değişecek ki tesisat hazır kapı sökülmesi de 2 vidalık iş videoları var youtube dan izleyebilirsin BY GAMER Yinede Teşekkür Ederim Bilgilerin İçin Ama Fazla Heyecanlanıyorsun "Ben Sana Yukarıda Anlattım Ban Ban" Vs. Gibi Kelimeler Kullanacağına Daha Mantıklı Şeyler Açıklayabilirsin Bilinçsiz Mualefet Yapıyorsun. Bunları Yüzüne Vuruyorum Kusura Bakma Fakat Hatanı Anla Diye Kardeşim Ama Yine Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim.

Bariş Yukarıda da Belirttim Sub İstemiyorum Fakat Komponentlerde Tiz Çıkıyor Yaa Birde Komponent Mid Bass Çıkarttığını Duydum Zaten 4 Camı İndirip Sokağa Konser Verecek Halim Yok :) Kısık Sesde Kaliteli Bir Müzik Dinlemek Tıpku Volvolardaki Hi Fi Sound Gibi O Seviyede Olsa Yeter Ki Volvoda Sub Yok Kapılardaki Hoparlötlerin Çok Kaliteli Olduğunu Düşünmüyorum Ama Çok Sağlam Amfisi Var o Kesin Son Sesi Açtığımızda Bile Bass Otomotakik Olarak Yumuşak Hale Getiriyor Patlama Sesi Vermiyor Çok Hoşuma Gidiyor Volvo Markası O Konuda Çok Başarılılar Onun Gibi Bir Şey İstiyorum

• o zaman ön kapıya dediğim morel marka compenentleri taktır. amfi olarak da içlerinden birini seçebilirsin. arka kapıdaki hoparlörlerin yeterli gelir dersen onlara hiç dokunma. istersen onların yerine de bir şey bakabiliriz ama amfiye bağlanmayacağı için çok şey bekleme. bu şekilde oldukça temiz ses alabilirsin.
  • Değiştirmem Lazım Yada Amfiye Bağlamam Lazım Patlama Sesi Yapıyor Yapmışken Komple Hoparlörleri Değiştireyim zaten Kabloları Teybin Oraya Kadar Geliyor sadece oradan ek yapıp koltuğun altına getiririz vites topuzunun alt konsolundan koltuğun altına da amfi ürünler az çok belli iyi bir usta buldum sayılır gerçekten çok teşekkür ederim size en azından kafamda bir şeyler canlandı
  • quote:

BY GAMER Yinede Teşekkür Ederim Bilgilerin İçin Ama Fazla Heyecanlanıyorsun "Ben Sana Yukarıda Anlattım Ban Ban" Vs. Gibi Kelimeler Kullanacağına Daha Mantıklı Şeyler Açıklayabilirsin Bilinçsiz Mualefet Yapıyorsun. Bunları Yüzüne Vuruyorum Kusura Bakma Fakat Hatanı Anla Diye Kardeşim Ama Yine Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim.

insanlık yaramıyor

neyse bundan sonrası size kalmış benden bu kadar

• quote:

Değiştirmem Lazım Yada Amfiye Bağlamam Lazım Patlama Sesi Yapıyor Yapmışken Komple Hoparlörleri Değiştireyim zaten Kabloları Teybin Oraya Kadar Geliyor sadece oradan ek yapıp koltuğun altına getiririz vites topuzunun alt konsolundan koltuğun altına da amfi ürünler az çok belli iyi bir usta buldum sayılır gerçekten çok teşekkür ederim size en azından kafamda bir şeyler canlandı

Merhaba bende megane 3 gt line var
    Ben 1 tane 5 kanal herz marka anfi aldım 650tl 1 tane Sony silim bass kabinli 200tl ve
    2 takım 13cm herz mit takımı montajıyla 400tl
    aldım gayet güzel ses alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf29

quote:

Değiştirmem Lazım Yada Amfiye Bağlamam Lazım Patlama Sesi Yapıyor Yapmışken Komple Hoparlörleri Değiştireyim zaten Kabloları Teybin Oraya Kadar Geliyor sadece oradan ek yapıp koltuğun altına getiririz vites topuzunun alt konsolundan koltuğun altına da amfi ürünler az çok belli iyi bir usta buldum sayılır gerçekten çok teşekkür ederim size en azından kafamda bir şeyler canlandı

Ben 1 tane 5 kanal herz marka anfi aldım 650tl 1 tane Sony silim bass kabinli 200tl ve

eğer anaünitede 3rca çıkış olsa güzel olurdu bu sistem. ama anaünite engeli var önümüzde..

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf29

quote:

eğer anaünitede 3rca çıkış olsa güzel olurdu bu sistem. ama anaünite engeli var önümüzde..

Anaünite arabanın orjinal teyibi dönüştürücü küllanmadım direk 4 çıkışını bağladım
     Renault Fluence Orjinalliğini Bozmadan Ses Sistemi Olurmu?

• Tam performans çalışmıyor şu anda anda..rca ile bağlanınca daha kaliteli ses alınıyor. Amfiyi kullandım fiyatına göre çok düzgün çaldırıyor;)

• quote:

Tam performans çalışmıyor şu anda anda..rca ile bağlanınca daha kaliteli ses alınıyor. Amfiyi kullandım fiyatına göre çok düzgün çaldırıyor;)

çeviricimi takmam lazım
  • Çevirici de olabilir ama rca kadar gene olmaz. Bu işe giriliyorsa ya iyi bir anaünite alınmalı ya da orjinal anaünite işlemciye bağlanmalı..tabii ki her şey imkan meselesi..

• quote:

Çevirici de olabilir ama rca kadar gene olmaz. Bu işe giriliyorsa ya iyi bir anaünite alınmalı ya da orjinal anaünite işlemciye bağlanmalı..tabii ki her şey imkan meselesi..

Orjinal ana ünite işlemcisi ne
    Nerden bulurum

• Pahalı oluyorlar ve her usta takamayabilir..arkadaşın konusunu çok dağıttık..audison bit ten bakın..

• Yoo Konunun Dağılması Sorun Değil Her Yeni Bilgi Kafamda Bir Şeyler Canlandırıyor benim şu necvox cd çaların çıkış tablosunu bulup size fotoğraflı yayınlayım
  • abi orjinali bozmacaksın ne olursa olsun
  • En Güzel Cevabu Metallica Verdi Bravo Tebrik Ederim... Biz Burada Çözüm İçin Tartışıyoruz Metallica.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Merhaba Arkadaşlar Aranızda Yeni Katıldım. Bir Takım Konuda Tecrübenize Ve Bilginize İhtiyacım Var, Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

Renault Fluence Marka Bir otomobilim Var. Navigasyon Sistemine Çok İhtiyacım Olduğundan Servis Necvox HD 9944 Modelini Tavsiye Etti Taktırttım Montajını Yetkili Servis Yaptı Orjinal Teyibinde Gayet Güzel Ses Veriyordu Basslar Kuvvetli Fakat Necvox Sistemi Yaptırınca Orj. Teyip Sökülüp Yerine Saatin Oraya Ekran Ve Ona Uyumlu Alt Teyip Bölümüne Necvox Cd Ünitesi Takıldı Ve Ses Sistemi Sizlere Ömür :) :( Bassdan Eser Yok Bol Bol Tiz Ve Mid Aracımda Müzik Dinlemek İçimden Gelmiyor Hatta Telefondan Çalsam Daha İyi Sesi Var :) Ben Subwoofer tesisat Falan İstemiyorum Sadece Bana Fordlardaki Gibi Volvolardaki Gibi Kısık Seste Tatlı İyi Bir Basslı Çalsın Yeter Kendi Hoparlörleri Fena Değil Orjinal Teyibinden Biliyorum Tahminim Sadece Amfi Gerekiyor Necvoxun Çıkışı zayıf Olduğu İçin Fakat Amfi Tesisatı Konusunda Endişeliyim Aracım Çok FAzla Sökülsün İstemiyorum Bagajı Açtığımda Kablo Karmaşası Görmekten Çekinirim Ben BU Amfiyi Nereye Koyabilirim, Söküm Takım Kolaymı, Sizce Servis Bunu Yaparmı, Komple Komponent Takımı Alsam Nasıl Olur?? Uzun Lafın Kısası Orjinalliği Bozmadan Amacım Volvolardaki Gibi Ses Almak :)))) Lütfen Bana Yardımcı Oldun...

evet aracın sesi aslında iyi fakat hoparlörlerin rms değerlerini bilmesekte 22 watt rms yani orjinal teyp çıkışı bu güçte olduğunu düşünüyorum amfi takılırsa takan tesisatçıya göre değişir bana kalırsa ön koltuk altına takılması en sağlıklı olanıdır

teybe kadar orjinal kablolar sonuçta geliyor oradan ek kablo çıkarıp kapıları sökmeden hemen ön koltuğun altına gizli bir şekilde getirelebilir ve amfiye bağlanır

aynı şekilde aküden amfiye kablo çekilir

bana kalırsa kompenant takımı falan alıpta aracınızı söktürmeyin

http://www.aktepesound.com/?urun-1992-KICKER-DX-200-4-4-KANALLI-AMPLiFiKATOR.html

bu amfi sizin işinizi görücektir. fakat takan servisi arayıp kaç adet rca amfi çıkışı olduğunu sorun 2 adet rca amfi çıkışı gerekir bu amfiler için

tek 1 tane varsa 2 kanalı çalıştırır 2 tane varsa 4 kanalı çalıştırır buda bizim işimizi görür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.