Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu iş biraz dayatma gibi oluyor ama firma için de her özelliği ayrı ayrı opsiyon olarak sunmak çok zor olsa gerek. Binlerce sipariş için ayrı ayrı uğraşmak maliyeti de artırırdı heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bu serinin detayını sordunuz mu? nasıl ayırt ediliyor

mesela 2010 modeller mi? yada ne bileyim ???? ile başlayanlar gibisinden bi detay var mı

Gizli olduğundan göstermedi tabi. 2010 yılı üretimlerinin bir kısmında varmış. VIN numarası ile kontrol ediyor.
  • quote:

ben Rize'de çalışıyorum, sen bi de beni düşün :)

kesinlikle merkeze götürmüyorum aracı. Bazen arkadaşlarla merkezde yemek yiyelim diyoruz, hatta geçen dedilerki 7 kişiyiz senin arabayla gidelim :)))))))

yok arkadaş dedim, uğraşamam ben orda. gerçi adımız pintiye çıkıyo :)))

RIZE deme bana.

O adamlar nasıl araba kullanır anlamış değilim

Kavşaklarda kimse hız kesmeden gidiyo.

Önüne atlarsanda pat diye duruyo.

Ben ilk tecrübemde 3 sokak öteye 15 dakika da gidebilmiştim.

Sonra öyle olmaz boyle olur deyip daldım aralarına.

Hepsinde yolu aldım ve devam ettim

Ama yine de tuhaf bir araç sürme şekilleri var.

İyi forumlar...

• Eşim Ardeşenli olduğundan senede 1 gidiyoruz o taraflara. İlk sene gidişimizde trafikteki garip durumu farkettiğimden beri Ardeşen merkeze ve Rizeye eşimin akrabalarının arabasında yolcu olarak gidiyorum. Aynı sıkıntıyı Antakyada da yaşamıştım. Ancak oradaki durum trafik kurallarına aşırı uyduklarından dolayı idi. Yaya olsun olmasın yaya geçidinde zınk diye duruyorlar Antakyalılar. O yüzden önümdeki araca çarpmıştım.
  • quote:

Evet bu iş biraz dayatma gibi oluyor ama firma için de her özelliği ayrı ayrı opsiyon olarak sunmak çok zor olsa gerek. Binlerce sipariş için ayrı ayrı uğraşmak maliyeti de artırırdı heralde

Binlerce sipariş için ayrı ayrı uğraşamayacaklar ise bu işi bıraksınlar ve devlet bana münferit olarak kendi aracımı ithal edebilme yolunu açsın. Ondan sonra da Renault Türkiyenin servisleriyle veya işime gelirse başka servislerle garanti şartları konusunda masaya oturayım. Tabi adamlar devleti de arkasına alıp tekel oluşturmuş, burunlarından kıl aldırmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Güle güle kullanın.İzlenimlerinizi bekliyoruz.Bu arada neden 2 tane aldınız?Daha önceden varmıydı?

teşekkürler
    cumartesi taktırdım lastikleri, herhangi bir sorunu yok (zaten faturasını da yanında gönderiyorlar garanti kapsamında yani)
    sürüş açısından derseniz kış lastiği olduğundan biraz ses arttı, ancak yokuşta yağmurlu yerlerde esp devreye girmiyor çekişi iyileşti gibi geldi :)
    2 tane almamın sebebi de istanbulda yaşamam, karlı havada götürmesi benim için yeterli, zaten taksiciler vs hepsi öne iki tane taktırmakla yetiniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzie9619 -- 10 Aralık 2012; 13:22:48 >
  • trafiği ilk yaşayanlar garipsiyor, ama alışıyosunuz ki melodramm da alışmış hemen, uyum sağlamış :)

bizim bu bölgede, yol işleri sıkıntılı, daha doğrusu yer ile alakalı her konu sıkıntılı. Çoğu yer dolgu alanıdır. şehiriçi bölümleri ise nispeten eski olduğu için, artan yükü kaldırmıyor artık

Trabzon da öyle, yeni belediye başkanı da sağolsun 50 yıllık düzeni tam tersine çevirince, düzelteyim denen sistem daha da köreldi. İnsanlar memnun "görünüyor" o da ayrı konu...
  • iyi akşamlar, iyi forumlar. Arkadaşlar yeni scenic aracına yazıldım. Yalnız önemli bir sorun var,bayide gösterilen versiyonunda(2012 model) teknoloji paketi yok ve kendiliğinden kararan dikiz aynası var. test sürüşü yaptığım teknoloji paketli 2012 model versiyonunda kendiliğinden kararan dikiz aynası yok. daha fazla para ödeyip paket alıyorsunuz ama daha ucuz olan paketsiz versiyonun aynası kararan ayna pahalı olan paketli versiyonun aynası kararmayan manuel ayna. mais bu konuda açıklama yapmıyor. bilen var mı,,,,,bu konu nereye şikayet edilebilir,,, bu arada ben aracımı teknoloji paketli ve 2013 model olarak sipariş verdim. ayna nasıl gelecek bilmiyorum , arabayı satan mais şubeside bilmiyor. ne dersiniz,,bu konu nereye taşınmalı ????
  • Bu konuda bir ilgili bulamayacaksınız. Zira 2010 modellerin hepsinde ve 2011 modellerin bazılarında kararan dikiz aynası mevcutken 2011 sonuna doğru 3d arkamys ses siteminden mono CD player'a dönüldü, güneş gözlüğü kabı kaldırıldı ve kararan dikiz aynası iptal edildi. Renault'ta buna gerekçe olarak çok saçma olan "haber vermeden her şeyi değiştirme hakkına sahiptir"in arkasına saklanıyor. Yani yapabileceğiniz birşey yok. Size önerim benimde yaptığım gibi; araç geldiğinde şase sizin adınıza tescil edilmeden önce gidip aracı otopark'ta görün. Çiziği olur, vuruğu olur eksiği olur istediğiniz gibi gelmez. Beğenmezseniz sebebini söylersiniz ve aracı almazsınız. Bu kadar basit.
  • bu konuyu ben oldukça sorguladım benimde canımı çok sıkan bir konuydu Maisten aldığım cevap şu şekilde,

Efenim tekn.paket araçlarda bulunan visio system alt yapısı kararan iç dikiz aynasının elektrik alt yapısı ile çakışıyormuş. o sebepten normal hatta daha küçük ve dandik bir ayna koymayı tercih etmişler. çözüm olarak eğer istenirse kararan iç dikiz aynası satın alınarak oraya bağlantısı yapılmadan takılabilir ancak kararma işlemi olmazmış.

Şu işi dört dörtlük yapamadılar ya ne diyim...

Selamlar
  • Yalnız bi dakka benim aldığım araçta kararan dikiz aynası var ve teknoloji paketide var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huey

bu konuyu ben oldukça sorguladım benimde canımı çok sıkan bir konuydu Maisten aldığım cevap şu şekilde,

Efenim tekn.paket araçlarda bulunan visio system alt yapısı kararan iç dikiz aynasının elektrik alt yapısı ile çakışıyormuş. o sebepten normal hatta daha küçük ve dandik bir ayna koymayı tercih etmişler. çözüm olarak eğer istenirse kararan iç dikiz aynası satın alınarak oraya bağlantısı yapılmadan takılabilir ancak kararma işlemi olmazmış.

Selamlar

Benim aracımda da teknoloji paketi ve kendinden kararan ayna bulunmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu konuyu ben oldukça sorguladım benimde canımı çok sıkan bir konuydu Maisten aldığım cevap şu şekilde,

Selamlar

Renault komik ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

quote:

Selamlar

Renault komik ya...

Fıkra gibi yaw.

RENO MAIS hakikaten zeka özürlü bir distribütör.

60.000 TL para ver kararan dikiz aynası olmasın???

Anlamak imkansız.

Utanmasalar motor da koymayacaklar da; nasıl sökeceklerini bilememişlerdir.

İyi forumlar...

• aslında özrü kabahatinden büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Renault komik ya...

Fıkra gibi yaw.

Anlamak imkansız.

İyi forumlar...

Ben bunun daha trajikomik olanını pejo için uyarlayayim o zaman.70 bin tl verdiginiz aracın şoför kapı aynasında 3 kuruşluk 2.acı yok.o yüzden pejo kullanıcıları kör nokta uyarı sistemli otomobillere imrenerek bakıyor.olumlu yönü ise bu sayede boyun kasi yapıyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 10 Aralık 2012; 22:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Renault komik ya...

Fıkra gibi yaw.

Anlamak imkansız.

İyi forumlar...

Ben bunun daha trajikomik olanını pejo için uyarlayayim o zaman.70 bin tl verdiginiz aracın şoför kapı aynasında 3 kuruşluk 2.acı yok.o yüzden pejo kullanıcıları kör nokta uyarı sistemli otomobillere imrenerek bakıyor.olumlu yönü ise bu sayede boyun kasi yapıyorsunuz .

Dostum olay PEUGEOT yada RENAULT yüceltme işlemi değildir.

Bu kadar para verip bu özelliği alamama durumudur.

Önce beni tanımanı ve sonra bu şekilde yorum yapmanı oneririrm

İyi forumlar...

• öyle kıyaslamamak lazım, ona bakarsan 110.000TL'lik mercedes'i adam hala anahtarla çalıştırıyor ve çıkıp uzaklaşırken düğmeye basarak kapatıyor...

benim 4 aracım da Renault olduğu için rakiplerin detaylarını bilmiyorum. Ama abuk subuk işlerin de olduğundan eminim. Olmasa bile sadece Opel'in Trabzon'daki servisine girmeniz, Opel'den soğumanız için yeterli.

Mesela benim aracımda kararan ayna ve gözlük kabı yok. Fluence'den sonra ikisini de arıyorum.

ama Bluetooth+USB ile arkamys var... paketsiz baz privilege bu arada...
  • adamlar büyük düşünüyorlar. Bir ara renault motorun üstündeki plastik koruma kabından çalıyordu. Kaç para ederki o plastik aksam? 1 TL olsa 1.000.000 araçta 1.000.000TL eder diye bakıyor.
  • ben yazmadım heralde dün

dün akşam sileceklerimi değiştirdim

%20 indirimle 101.95 TL'ye geldi. 8 taksit...

şimdilik çok güzel siliyor, sessiz ve iz de bırakmadı. bakalım...

6 ay 7500km garantisi var bunların da
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.