Şimdi Ara

Renault ile ilgili Bütün Problemleriniz için buraya adem usta cevaplıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: osamanos

ustam merhaba. benim 92 model lpgli toros var. sabahları hava çok soğuk olmamasına rağmen lpgde çalışmıyor. benzinle de zar zor çalışıyor. problem ne olabilir acaba? teşekkürler

tek probleminiz karbüratör, iyi bir karbüratör temizliği aracınızın çalışmasını rahatlatacaktır.. size Göztepe sanayi sitesindeki cem motor testi önerebilirim.. işçiliği iyi
  • Araçlar kartsız çalıştırılabilir Her babayiğitin harcı değildir bilende kimseye anlatmaz ben şahidim ama coteck Nasıl yaptığını tam anlatmadı Yarım yamalak :)
  • 99 model 1.6 rxt clio aracım arada marş basmıyor.normalde hemen çalışıyor ama 2 seferdir çalışmamazlık yaptı.kontağı çeviriyorum almıyor.ancak 3.seferde çalışıyor.ama sonraki seferde normal çalışıyor..yani bi parçada tutukluk var gibi.manyetik kaptör olabilirmi? tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    bu parçasa ne kadara değişir? servise gitmeden dışarda yaptırabilirim demi? bu arızanın tespiti için illa bilgisayarlı bi servise mi gitmek lazım. teşekkür ederimm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brujeria35

Araçlar kartsız çalıştırılabilir Her babayiğitin harcı değildir bilende kimseye anlatmaz ben şahidim ama coteck Nasıl yaptığını tam anlatmadı Yarım yamalak :)

hangi modeldekini soruyorsunuz?

Türkiye'de satlan megane'larda bu özellik yok ancak lag III'te mevcut.
  • Sizin bilmediğiniz daha ne özellikler var ;)

Clio Marş basmayan arkadaşım Doğru teşhis için servise götürmeni tavsiye ederim herşey olabilir
  • kangooların o bant olayını anlayamadım biraz açarmısınız. birde kangoo arka koltuk biraz dik onu nsaıl biraz daha eğik hale getirebilriz.
  • 2003 Megane I 1.6 16 V. Arabayı çalıştırdığımda direksiyonu dururken sağa büküşte tık diye bir ses geliyor. Tekrar büktüğümde yine geliyor. Araba 1 km. gittikten sonra bir daha da yapmıyor. Uzun süre park halinde kaldığında yine yapıyor. Özel servise götürdüm. Bu defa da araba o sesi yapmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneider17

2003 Megane I 1.6 16 V. Arabayı çalıştırdığımda direksiyonu dururken sağa büküşte tık diye bir ses geliyor. Tekrar büktüğümde yine geliyor. Araba 1 km. gittikten sonra bir daha da yapmıyor. Uzun süre park halinde kaldığında yine yapıyor. Özel servise götürdüm. Bu defa da araba o sesi yapmadı.

benim arabada bazen yapıyor ilk aldığımdan beri
    rahatsızlık çıkartıcak bir problem değil..

bu arada kango ile iligli resim yollarsanız bağlantı yerlerinin size çizip geri yollarım. kangoların arka koltukları fabrika çıkışı olmadığı için, her seride farklı..
  • son yağ değişiminden sonnra motordan tıırrrr diye des gelmeye başladı.

gaza basınca çıkıyor bu ses yandakiler anlamasa bile bu ses her gaza basışımda beni rahatsız ediyor. havaların soğuk olmasından dır dedim ama galiba değil.
  • yağlı egzantirik kasnağından yapıyor bunu
    260 TL yenisi..
    ve mutlaka hemen değiştirin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

kangooların o bant olayını anlayamadım biraz açarmısınız. birde kangoo arka koltuk biraz dik onu nsaıl biraz daha eğik hale getirebilriz.

Yav o sabit galiba benim bildiğim ama şu bant olayı hani koltuğu katlıyorsun ya zeminde 2 tane yanlamasına demir cubuk kalıyor.
    Koltuğa ait dişlerin geçmesi için işte oralara bant sar diyor.Ben denicem bugün daha yeni okudum bu öneriyi bakalım olacakmı değişiklik?
  • He ama zemin mi yoksa yukarda hoparlörün önünde kalan demirlerden mi bahsediyor şimdi kafamı kurcaladı!
  • fotoğrafı çek gönder ben sana çizerim.. benim scenic te de yapıyordu çift taraflı polietilen bantlardan sardım düzeldi..
  • arkadaşlar 2004 scenic 1.6 16v pirivilege var bende birinci viteste arabayı kaldırırken hareket ettikten sonra sanki ani gaz kesmişim gibi bir yığılıp sonra tekrar hızlanıyor bu normalmi diğer viteslerde yapmıyor
  • bobinlerden olabilir
  • serviste bilgisayara girdi birşey çıkmadı ama tekrar bi baktırayım
    quote:

Orjinalden alıntı: LahanaSever

bobinlerden olabilir
  • bostancıya getirin bosch car serviceye bir baktırın..
  • selam arkadaşlar adem usta yok yada gelmedi madem bana sorun KAPORTA HARİÇ
  • quote:

Orjinalden alıntı: LahanaSever

fotoğrafı çek gönder ben sana çizerim.. benim scenic te de yapıyordu çift taraflı polietilen bantlardan sardım düzeldi..

Yav sanırım o sesler arka bagaj kapısından geliyor öyle tahmin ediyorum.Büyük bir bölümü kesildi sesin ama gık gık edenler gitmedi bu seferde onlar kaldı.O da sanırım dediğim gibi arka bagaj kapısından geliyor.
  • iyi günler biz tam olarak nereyi bantlayacaz tam anlayamadım ama herhalde zemin bölümü demek istiyorsunuz

teknode sen arabanın gıcırtıları kesmek için ne gibi şeyler yapdın bi anlata bilitmisin varsa resimlerle . bi de arka koltuk dik yolculara rahatsızlık veriyor bunu nasıl önleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 16 Nisan 2009; 18:40:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.