Şimdi Ara

Renault ile ilgili Bütün Problemleriniz için buraya adem usta cevaplıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar. benim aracımdadireksiyonu çeviriken direksiyon kutusundan tak tak diye sesler geliyor bunu sonradajn yapmaya başladı?
    nedeni ne olabilir
    ses rot başından gelmiyor
  • Adem usta merhaba;
    bizde bir 21 concorde var 92 mod. enjeksiyonlu 2000 cc lpg var araçta. lpg de iken stop ediyordu şimdi benzinde de stop etmeye başladı. sadece soguk iken yapıyor neden olabilir dersin sana getirsek bakarmısın, bizimde yerimiz pendikte. Selamlar
  • Sayın Adem ustam selam.Aranıza yeni katıldım.2001 benzin/lpg li sedan aldım 7 ay önce.Marşta bir sıkıntı var gibi geldi bana.Akşamları arabayı rampada başı aşağı gelecek şekilde bırakıyorum.Sabahları kontağı çevirdiğimde marş basıyor ama araba çalışmıyor.2-3 denemeden sonra ancak çalışıyor.Düzde bıraktığımda böyle bir sorun yok.Bilgisi olan var mı acaba bu konuda.Bir arkadaş depodaki benzin seviyesi ile alakalı olduğunu söyledi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • satılık clio3 tiptronik vitesli çok temiz boyasız kazasız ilgilenirseniz linkini veriyorum saygılar.
    http://www.hepsinisat.com/garaj-arabasi-boyasiz-kazasiz-otomatik-M24L09S2008I605.html
  • sevgili Adem ustam, benim yaklaşık 45 gün önce 2005 laguna II 1.6 lpg'li aracımda "egzos emisyon denetim sistemi"nde arıza çıktı. 8-10 gün devam etti. daha sonra benzinciden benzin katkısı aldım ve kullandım. 2-3 gün sonra sorun düzeldi. yaklaşık 1 ay sorunsuz devam etti. ancak son 10 gündür yine başladı. her aracı çalıştırdığımda hem simge çıkıp sönmüyor hem sesli uyarı sistemi beni çıldırttı. nerdeyse arabamdan soğudum. benzinde kulandım ama düzelecek gibi değil. bunun olası nedenleri ve kesin bir çözüm yolu var mı? ya da daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.